Summer Wedding Flower Idéer

Summer Wedding Flower Idéer
Blomster på en brudekjole.

Hvis du planlægger en sommer bryllup, vil blomst ideer være meget enklere end på andre tidspunkter af året, fordi de fleste blomster vil være rigeligt i sommertiden. Fordi sommer bryllupper er så populære selv, vil du nødt til at gøre din blomst valg tidligt at give din blomsterhandler nok tid og sikre nok blomster er tilgængelige. Du kan være sikker på, at din blomsterhandler vil være meget travlt på denne tid af året med mange bryllupper at forberede. Din sommer bryllup blomst ideer bør omfatte blomster, der vil være aktuelt i sæsonen, hvor du bor, ikke kun for at spare penge, men også for at spare hovedpine forsøger at finde de rigtige blomster.

Summertime Wedding Flowers

Der er mange sorter af blomster til rådighed om sommeren. Først skal du beslutte, hvilken type bryllup, du vil have. Vælg blomster til at koordinere med et tema eller indstilling, og du kan ikke gå galt. Her er et par ideer.

Lyserøde blomster

Summer Wedding Flower Idéer
Pink brude blomster.

Pink er farven for kærlighed og romantik, hvilket gør en naturlig for bryllup blomster. Hvis du planlægger et traditionelt bryllup, roser er den mest traditionelle blomst. Roser er ikke kun rigeligt om sommeren, men kan findes i mange farver så godt. Overvej lyserøde roser med hvide lilje-of-the-dalen og grønne bregner for en romantisk tema. Måske pink hyacint med duftende jasmin er mere din stil. Pink zinnias på flere blandede nuancer ser altid dejligt. En favnfuld af pink og hvide pæoner vil gøre en fantastisk bryllup buket.

Tropiske blomster

Mere dristige farver som orange, rød eller pink roser og hvide gardeniaer vil give dit bryllup blomster et mere tropisk look. Andre tropiske blomster omfatter farvestrålende hibiscus, orkideer eller krysantemum. For en unik erklæring, brug eksotisk fugl-of-paradis i dit bryllup blomst arrangements.Beach bryllup temaer også egner sig godt til blødere farver som hvid pæoner accenter med blå hyacint og solgul fresia.

Sommerblomster i sæson

Her er en liste over nogle af de mange blomster, der er i sæson i sommertiden. Vær sikker på at tale med din blomsterhandler, og se på disse valg til at komme med nogle sommer bryllup blomster ideer til din egen.

Summer Wedding Flower Idéer
Calla lilly brudebuket.

 • Alstromeria-Også kendt som en peruviansk Lily fås i gul, lilla og violet. De er en smuk, eksotisk søger blomst.
 • Chrysanthemum-Disse sommer blomstrer kommer i store og komprimerer sorter. Farverne spænder fra hvid, rød, gul, lilla, pink og orange.
 • Forglemmigej-A smukke lyse blå blomstre, der gør en dejlig accent blomst i dig bryllup blomsterdekorationer.
 • Gerbera Daisy-Leveres i en række smukke farver som gule, pink og appelsiner.
 • Solsikke-stor eller lille sorter gøre en fantastisk sommer bryllup blomst arrangement.
 • Poppy-Brilliant røde blomster virkelig gøre en erklæring.
 • Rose Mallow-Også kendt som hibiscus disse blomster vil tilføje et tropisk touch til din sommer bryllup.
 • Peony-Large, smukke blomster i pink, hvid eller rød lave en fantastisk brudebuket.
 • Rose-Den traditionelle bryllup blomst fås i mange farver, nogle ikke så traditionelle. Prøv en to-tonet rose med baby ånde for en dejlig skærm.
 • Orchid-anden tropisk blomst i mange eksotiske farver, herunder hvid, pink og lilla. En dejlig valg for en strand bryllup.
 • Calla Lilly-En smuk blomstre i et fantastisk udvalg af farver. Vælg mellem hvid, pink, lavendel, rød, gul, orange og endnu mere.

Flower Needs

Når du tænker på sommer bryllup blomst ideer, husk der er mere til bryllup blomster end blot den brudebuket. Du skal også bruge blomster til:

 • Flower piges medaljon
 • Bride 's tjenestepiger
 • Bryllup dekorationer
 • Groom s boutonniere

For flere vidunderlige idéer, så tjek denne Gallery of Wedding Flower billeder eller tjekke de smukke designs på FTD.com for mere forrygende ideer. Så tilpasse en tiltalende arrangement, der passer til dit bryllup indstilling eller tema ved at vælge dine egne farver og særlige hånd.