Summer labyrinter for Kids

Summer labyrinter for Kids

Sommer labyrinter for børn kan give timevis af underholdning og sjov for dine børn hele sommeren.

Oprette labyrinter

Når du tænker på labyrinter, printbare ark, der tillader børn at arbejde sig gennem snoede passager med en pen, blyant eller oliekridt kommer til at tænke. Hvis du kan lide at tegne, så kan du oprette dine egne labyrinter ved blot at tegne dem ud, tilføje nogle farve, og kopiere dem efter behov. Hvis du har brug for lidt hjælp, men så tjek labyrinten Generator. Dette websted giver dig mulighed for at custom designe en labyrint ved at vælge sine målinger og sværhedsgrad. Du kan finde flere designs at vælge fra så godt, som Aztec sol, cykel, hund, hus, etc., hvilket gør dette det perfekte sted at udskrive sommer labyrinter for børn.

Udendørs labyrinter

Mens der kan udskrives labyrinter er helt sikkert sjovt, og børnene typisk elsker udfordringen i at løse en, har du en anden mulighed, der er langt mere omfattende, men også masser af sjov. Hvad med at bygge en labyrint udenfor?

Corn Maze

Summer labyrinter for Kids

Udskriv Duck Maze

Hvis du har adgang til en kornmark eller du ønsker at plante majs for at skabe en labyrint på nogle ubrugte jord, kan du oprette en udendørs labyrint, som børnene vil elske! Hvad bliver det næste?

 • Beslut om størrelsen på din labyrint. De fleste mennesker opbygge en labyrint af et kvadratisk eller rektangulært areal. Størrelsen på din plads vil afgøre, hvor mange passager, du kan føje til din labyrint.
 • Når kornet er vokset til fem eller seks meter høj, klippe dit passager ved hjælp af en traktor eller stor ridning plæneklipper. Vær sikker på at du tilføjer passager, der er blindgyder, også. Du ønsker måske at diagram din labyrint på papir, før du begynder at bygge den.
 • Hvis din labyrint er meget stor, kan du oprette kort, som spillerne kan bruge til at hjælpe dem med at finde deres vej.
 • Vær sikker på at du har en udpeget indgang og udgang.

Box Maze

En kasse labyrint er enkel at lave og egnet til småbørn og elementære-alderen børn. Overvej at tilføje en boks labyrint til en ekstern fødselsdagsfest eller som en mulighed for underholdende børn på en varm sommer eftermiddag:

 • Saml kasser sammen, åbne ender af nogle af kasserne.
 • Tape kasserne sammen til "tunneler."
 • Opret blindgyder med bokse, der kun har den ene ende åben.
 • Husk, at meget små børn kan blive forstyrret, hvis de ikke kan finde enden af ​​labyrinten meget hurtigt, men ældre børn vil elske kravle gennem flere tunneler i labyrinten.

En kasse labyrint er også en stor mulighed for en skole karneval. Det er nemt at sætte op, og let at tage ned.

Printable Sommer labyrinter for Kids

Summer labyrinter for Kids

Udskriv denne klovn labyrint

Udskriv sommer labyrinter for børn fra internettet. Der er mange hjemmesider, der tilbyder et pænt udvalg af labyrinter designet til meget unge børn op til voksne:

 • ABC Maze-fra fugle, insekter, blomster og drager, kan du finde et væld af sjove labyrinter for dine børn at nyde. Børnehave og elementære skolebørn vil nyde labyrinten på dette websted.
 • DLTK-En række af sommerens labyrinter for børn kan udskrives fra denne hjemmeside. Du får også mulighed for at udskrive i farve eller sort og hvid. Vælg mellem sommer temaer som strandsand slot labyrint, bi og blomster labyrint, dreng og vandmelon labyrint, pige og is labyrint, og mere.
 • Print Aktiviteter-Denne vidunderlige site tilbyder brev-formede labyrinter, ferie og særlige lejlighed labyrinter, eventyrlige labyrinter, sport labyrinter, dyr-formede labyrinter, og selvfølgelig sæsonmæssige labyrinter, herunder sommertiden. Vælg mellem store, mellemstore og små labyrinter så godt.


Banne for børn, enten i trykt eller bygget, kan give timevis af sjov for børn i alle aldre. Vi vil meget gerne høre din labyrint ideer! Venligst dele dem på bemærkningerne nedenfor.