Summer Jobs for lærere

Summer Jobs for lærere

Mange lærere foretrækker at arbejde i løbet af sommeren og se efter særlige sommer job for lærere til at levere supplerende indkomst, et interessant job erfaring, eller begge dele. Mens mange sommer job er fint for lærere også med deres videregående uddannelse og erfaring med børn lærerne er velegnet til flere specielle sommerjob.

Anbefalinger til Summer Jobs for lærere

Hvis sparke tilbage ved poolen er ikke din stil, overveje en af ​​følgende fem jobområder, der bruger din uddannelse, intelligens og erfaring som lærer.

National Park Service Jobs

National Park Service beskæftiger 16.000 mennesker årligt i alle 50 USA. Park medarbejdere kan hjælpe med jorden vedligeholdelse eller give ture. Lærere ofte gør de bedste turistguider især af historiske steder og steder med videnskabelig interesse. En naturfagslærer, for eksempel, ville gøre en fremragende tour guide gennem Mammoth Cave National Park, i stand til at forklare de geologiske formationer og biologisk aktivitet i sagen på en interessant og overbevisende måde. Og hvem bedre end en amerikansk historielærer at arbejde på sådanne nationale historiske steder som Appomattox Court House National Historic Park eller Gettysburg? Hvis du er en lærer interesseret i at bruge din faglighed som en del af din sommer arbejde, henvende sig direkte til parken interessepunktet eller gennem den føderale National Park Services job hjemmeside, der søger efter stat, placering og type job at indsnævre din søgning .

Museer og historiske steder

På samme måde kan lærerne finde gode og usædvanlige sommer jobmuligheder på museer og historiske steder. Deres evne til at undervise og tale intelligent om historie, kunst, og andre spørgsmål kan gøre dem gode kandidater til at give guidede ture eller til særlige projekter på både museer og historiske steder af interesse. Besøg karriere siden af ​​hjemmesider for historiske steder eller museer af interesse eller ring direkte at se, om der er nogen jobmuligheder.

Camp Counselor

Camp rådgiver positioner kan fremtrylle billeder af teenagere, der søger sommer beskæftigelse, men mange lejre ser for lærere til lederstillinger. Derudover lejre for musik og kunst ofte søger erfarne lærere i stedet for gymnasieelever til rådgiver positioner. Undlad at skrive lejr rådgiver jobs fra din liste, men i stedet søge specialiserede roller, som kan være ideel sommer job for lærere.

Tutor

Brug dine pædagogiske evner til at undervise og vejleder matematik, engelsk, videnskab og andre discipliner. Mange tutoring centre kører specielle sommer intensive programmer for at hjælpe studerende, der kæmper med grundfag. Ged programmer har også brug for lærere, og selv om mange leje året rundt, disse er normalt aften eller weekend positioner for certificerede lærere.

Writer

Hvis du elsker at skrive og få en gave til ord, kan du skrive i sommermånederne og tjene ekstra penge. Internettet har åbnet op for mange nye muligheder for forfattere. Indhold virksomheder, for eksempel, leje forfattere, som så går ind i et online-system og vælge præcis hvilke opgaver de ønsker at skrive. Du bliver betalt et fast gebyr for hver accepteret artikel og gebyret er før du accepterer artiklen. Ghost skrivning, skrivning hvidbøger og videnskabelige papirer, og mange andre former for skriftlig opfordring til både stærke skrivning og forskning færdigheder, noget lærerne typisk besidder.Den typiske sommer job indebærer ofte food service, turisme, eller udendørs arbejde. Lærere, der søger sommer job skal kigge efter stillinger, der kombinerer en ændring af trit, såsom udendørs arbejde, med deres intellektuelle evner og interesser. Når du finder den, du kan lide, har din sommer sjov kun lige begyndt!