Summer Fun for Kids

Summer Fun for Kids
Gør dig klar til sjov!

Har du brug for ideer til sommer sjov for børn? Hvis den aktuelle økonomiske stykket har udskudt planer om en familieferie, forvisset børnene kan stadig have det sjovt med daglige aktiviteter og udendørs sjov!

Endless Summer Fun for Kids

Selv om nogle forældre forsøger at gøre hver sommer actionfyldte og sjov, børn kræver ikke meget at nyde deres tid væk fra skolen. Følgende ideer til sommer sjov for børn er egnet til de fleste budgetter og er sikker på at begejstre de fleste børn, fra de mindste til teenagere.

Zoo Udflugter

En tur i zoologisk have er en overkommelig dagstur, at de fleste børn nyder. For at få mest ud af dit besøg, planlægge og gøre hele ugen forud for rejsen et dyr eventyr. Få børnene ophidset ved at tjekke masser af animalske bøger på biblioteket først. Se videoer som planeten Jorden og lære nogle sjove trivia og fakta om de dyr, du er bundet til at mødes i zoo. Når din store dag ankommer, pakke en frokost, en køler med forfriskninger, og lag på solcreme og sunhats. En klapvogn vil hjælpe små ben nyde en længere dag. Hit zoologiske haver så tidligt som muligt at slå sommervarmen.

Svømning

Ikke alene er svømning stor øvelse, det er et plask for børn! Hvis du ikke er i nærheden af ​​en naturlig vandområde, overveje at deltage den lokale pool eller din KFUM for adgang til swimmingpoolen. En daglig tur til puljen vil køle familien ud samtidig med børn mulighed for at brænde fra nogle rastløse energi. Hvis du har et lille barn, hvorfor ikke tilmelde dem i svømning klasser og lære dem det grundlæggende i at sparke og gå under vand?

Camps

Camps er en stor mulighed for børn, der nyder udendørs udflugter. Der er masser af hobby lejre, der appellerer til interesser dine børn, så gå videre og inddrage dem og lad dem vælge den bedste pasform. Hvis børnene pakning i en uge alene, gøre deres tur fornøjelig ved at sende en pleje pakke, herunder alle de væsentlige punkter (såsom bug spray og klør fløde,) og et par håndskrevne kærlighed noter, så de føler sig elsket og savnet, mens de er væk lære en ny færdighed!

Weekendrejser

Må ikke har pengene til at gøre en familieferie? Weekendture er den perfekte løsning for budget minded familier. En familie campingtur er en fantastisk måde at tilbringe kvalitetstid sammen i ørkenen. Med et telt og et par leverancer, kan børnene nyde den store udendørs for lidt pres på pengepung. En anden weekend getaway, som de fleste børn elsker er en forlystelsespark. Hvis du er placeret i nærheden af ​​en vand park eller temapark, købe billetter på forhånd til besparelser og fylde tanken for en road trip!

Go Fishing

Fiskeri er en stor udendørs sport, der er perfekt til fædre. Hvis du ønsker at tilbringe noget kvalitetstid sammen med dine børn og ønsker at introducere dem til en verden af ​​fiskeri, købe et par stænger og komme ud før solen kommer op. Selvom du måske kun på sport for et par timer, den tid Making Memories vil vare hele livet! For dem, der søger mere gys og spænding, hvorfor ikke bestille en bådtur og gå dybhavsfiskeri?

Læs en bog

Må ikke rabat det lokale folkebibliotek for muligheder for sommer sjov. De fleste offentlige biblioteker har en kalender over begivenheder gearet til børn hele sommeren. Uanset om det er historien tid eller et dukketeater, dine børn er sikker på at elske underholdning, og det er en fantastisk måde at fremme deres læselyst.

Noget ud af det

Uanset aktiviteten, hjælpe børnene nyder deres sommer ved at nyde deres selskab. Solrige dage og varme nætter kan blive mindeværdig ved kvalitet samtale og intime udflugter. Ligegyldigt dit budget, kan penge ikke købe kærlighed og lykke børn er bundet til at føle, når du sætter pris på sammen tid.