Summer Fashion ideer med tørklæder

Summer Fashion ideer med tørklæder

Hvis du er på udkig efter en ny måde at style din varme-vejr garderobe, overveje sommer mode ideer med tørklæder. Mens disse dejlige hals dekorative betragtes som en must-have i løbet af vintermånederne, i de forløbne år, de er dukket op på mode landingsbaner og på Hollywood starletter som enkle stykker, der tilføjer en sexet-chic look til ethvert outfit.

Sommer tørklæder er ikke kun perfekt til at smide i din håndtaske som i sidste øjeblik beskyttelse mod kølige aircondition kontorer; de også ramme dit ansigt, og kan hjælpe fremhæve dine bedste træk, eller skjule fejl.

Hvad skal kigge efter

Når du vælger den perfekte sommer tørklæde, er der et par vigtige ting at sikre, at du får den mest kilometer ud af dit køb. Tænk på det som tilbehør, ligesom et par øreringe eller en halskæde. Du kan selv ønsker at købe to eller tre til at gå med forskellige outfits til forskellige lejligheder.

Texture

Fra en almindelig, flad bomuld tørklæde til en tætsiddende silke-version, tekstur af tørklædet definerer sit formål. For dagen, overveje en lys, luftig bomuld version. For natten, tror lyse og silkeblød. Selvom det er sommer, en fjer vægt cashmere tørklæde er perfekt til Breezy nætter eller klimatiserede restauranter.

Farve

Daytime tigger om lyse farver og neutrale basics. I stedet for hvid eller creme kigge efter minty grøn, lyseblå, lyserød, eller falmet lavendel. Nighttime opfordrer til lyse, juvel-tonet nuancer såsom en chokerende hindbær lyserød silke, et ryk af rød chiffon, eller en elegant smaragd væv pashmina.

Finpudsning

Kvaster, beading, pailletter og broderi, djævelen er i detaljerne for sommer tørklæder. Tænk på din garderobe og din personlige stil til at beslutte, hvilken passer bedst med tøj i dit skab.

 • American Classic-- kigge efter tidløse striber eller plain farver færdige med en delikat frynser
 • Boho Chic-- eksperimentere med rynket bomuld, sjove mønstre, masser af kvaster og funky farver
 • Etniske Goddess-- gennemse østlige indiske butikker for tørklæder færdig med skinnende perler, spejle, metallisk broderi og flotte farver

Summer Fashion Idéer Med Tørklæder

Der er uendelige måder at bære et tørklæde i sommermånederne. Ja, du kan vikle den rundt om halsen, men tænke ud af boksen og eksperimentere. Du vil opdage, at tørklædet er et af dine mest alsidige tilbehør, der tjener som et hoved wrap; et bælte, en sjal, og endda en strand dække op.

Rundt om halsen

 1. Drape en lang tørklæde om halsen, og lad det hænge løst og frit. Denne stil elongates din ramme, og tilføjer et ekstra tyndt lag for at hjælpe skjule et par pounds omkring din midten.
 2. Wrap løst rundt om halsen og guf enderne i ryggen. En smuk farve vil ramme dit ansigt og gøre dine funktioner pop.
 3. Bind løst så knuden sidder omkring midten af ​​brystet i et kontor-venligt udseende.

Creative Anvendelser

 1. Bær omkring dine skuldre som et sjal, især når du spisning udenfor og om aftenen bliver lidt kølige.
 2. Tråd gennem dine loops som en iøjnefaldende bælte.
 3. Channel Marc Jacobs 'Spring kollektion og wrap Obi-stil omkring en lang tunika eller cardigan (dette er en glimrende måde at definere din talje).
 4. Wrap omkring dit hoved for at holde dit hår ud af øjnene, eller som en alternativ form for solbeskyttelse.
 5. Bring et tørklæde til stranden for at binde omkring din talje som en hurtig og sød bikini cover-up.

Hvor finder

Der er så mange sommer mode ideer med tørklæder, så søg efter de bedste versioner, der vil fungere godt med din garderobe. De fleste kvinders tøj kæder foretage nogle version af sommeren tørklæde, men også kigge efter dem på lokale butikker, online butikker, landmandens markeder, og vintage butikker.