Summer Camp Temaer

Summer Camp Temaer


Sommerlejr er et sted for børn at fejre sommeren med sjove oplevelser med venner. Oprettelse ugentlige aktiviteter er påvirket af et tema kan hjælpe voksne organisere spil, kunsthåndværk, events og ekskursioner, der vil tilskynde campister til at deltage, og lokke dem til at lære om nye ting.

Zoo Venner

Børn er fascineret med dyr, især arter, der ikke din daglige hund og kat! At bringe den zoologiske til din sommerlejr kan lyde som en umulig bedrift, men med lidt fantasi, vil dine campister blive ekspert zoologer ved udgangen af ​​denne uge.

 • Giv hver camper et papir plade med to huller skåret ud af centrum. Børnene kan lave et dyr maske med maling, lim, fjer, garn og andre håndværk materialer. Lim et håndværk stick på bagsiden, så de kan holde det op til deres ansigter, mens de spiller sammen.
 • Summer Camp Temaer

  Opsætning af en sommerlejr zoo. Opret penne ud af stort køleskab bokse, foder ud af granola og levesteder ud af genanvendelige objekter. Børnene kan opdele i to grupper: dyr og zoo guider. Inviter andre grupper til din "zoo", og give dem den grand tour, komplet med popcorn og balloner.
 • Tag en ekskursion til zoologisk have. Sørg for at oprette forælder tilladelse underkjoler, og invitere et par forældre sammen at være chaperones. Bringe et kamera til at tage billeder, og oprette en billedramme af pinde senere på ugen.

Lad os alle Move!

Fedme blandt børn er en voksende emne i nyhederne i dag. First Lady Michelle Obama har iværksat et initiativ kaldet Lad os Move !, som er et program dedikeret til at lære børn at træffe sundere valg, der vil gavne deres følelsesmæssige og fysiske sundhed. Organisering af en fitness-baserede tema er den perfekte måde at introducere campister til at udøve og opholder pasform.

 • Summer Camp Temaer

  Planlæg dit tema, så hver dag er dedikeret til en sport. Fodbold, softball, basketball, volleyball og spore hændelser er spil, der er sjovt for børn i alle aldre.
 • Inviter en lokal coach eller atlet til at komme til din lejr for at give et fitnesscenter demonstration, eller undervise en kort lektion.
 • Hold en camp for hele olympiske turnering, der åbner og slutter med en spændende ceremoni. Præsenter hvert barn med en medalje og certifikat ved afslutningen af ​​de spil.

Til Infinity and Beyond

Planeter og stjerner og røde dværge, åh min! Hvad barn ikke fascineret af vidundere universet? Organiser en uge af videnskabeligt baserede aktiviteter, der vil lære dine campister om solsystemet.

 • Summer Camp Temaer

  Split børnene i par, og give hver duo to ark langt papir. De campister vil spore omridset af deres partnere med farveblyanter. Når tegningerne er færdige, vil børnene bruge kunst materialer til at oprette en alien. Opmuntre børnene til at give deres oprettelse et navn og en historie.
 • Opret en stor raket ud af genanvendeligt materiale. Spørg om donationer fra familier, såsom kasser, paprør, avis og stof. Ikke blot vil projektet være ude af denne verden, men det er sikkert for miljøet.
 • Besøg biblioteket for børns bøger om rummet. Populære titler omfatter The Magic School Bus: Gets Lost in Space af Joanna Cole, Stargazers af Gail Gibbons og The Moon af Gail Gibbons. Læsning til børn kan være porten til mange læring. Planlæg aktiviteter, såsom at sætte på et skuespil inspireret af en af ​​bøgerne eller skrive til forfatteren.

Food Frenzy

Introducere dine campister til en række forskellige madoplevelser ved at organisere en uge af lækre aktiviteter, der involverer mad. Give børn med sjove fakta og oplysninger, som vil lære dem at træffe sunde valg, når det kommer til måltid tid og snacks.

 • Summer Camp Temaer

  Planlæg en tur til den lokale købmand. Ring til butikschef før tid for at se, om han vil give børnene en tur til de forskellige afdelinger, såsom deli, producere sektion eller bageren. Du kan også besøge lokale gårde og restauranter.
 • Bages godbidder til børnene, og sammensætte en lejr hele bage salg. Medtag børnene i alle aspekter af planlægning, som f.eks plukke menuen, bagning, hvilket gør tegn og tendens til pengene. Vælg en velgørende organisation, der vil nyde godt af provenuet, eller har hver kunde løn dåse varer til en fødevare bank.
 • Opdel hele lejren i grupper, der repræsenterer lande. Hvert hold vil skabe en køkken fra deres tildelte nation. For eksempel, hvis en gruppe af campister er fra Italien, kan de gøre spaghetti, sauce og kødboller. Præsenter alle måltider på en vinsmagning mad begivenhed i slutningen af ​​ugen.

En uge på stranden

Summer Camp Temaer

Planlæg en ferie væk fra ferie på din lejr ved at planlægge aktiviteter, der afspejler en tur til stranden. Dine campister vil elske foregiver de rider bølgerne, svømning med fisk og være "beach bums" sammen med deres venner og rådgivere.

 • Vært et sandslot konkurrence. Giv spande, skovle, kopper og andet, der kan bruges til at bygge en sandskulptur. Tag billeder af de kreationer og få forældrene stemme om hvilke de nyder mest.
 • Lær om havets liv ved at læse bøger om fisk, delfiner, hvaler og krebsdyr. Rul et stort stykke slagter papir, og tilskynde campister til at skabe et hav vægmaleri. Tilføj til det hver dag ved hjælp af kunst materialer såsom maling, glimmer, papir, lim, farveblyanter og markører.

Musik, Musik, Musik

Summer Camp Temaer

Hvilket barn ikke nyder at synge sange og spille instrumenter? Udsættelse for musik i en tidlig alder understøtter kognitive, sociale og følelsesmæssige udvikling. I denne uge vil ikke kun gavne væksten i hver camper, men lade dem Tappin 'deres tæer og hands-«hænderne længe efter lejren er færdig.

 • Giv campister papir og maling, og bede dem om at skabe et billede som de lytter til en sang. Gør dette hver dag, men skifte genre af melodien de hører. Du vil opdage, at hvert billede vil svare til stemningen i musikken.
 • Bring i lokale musikere til at give en koncert i slutningen af ​​ugen, eller arbejde med børn i hele ugen. Motivér børnene til at stille dem spørgsmål, og deltage i udførelsen. Ved afslutningen af ​​temaet, organisere et show, så campister kan vise deres talenter.
 • Gør udspringer af husholdningsartikler materialer, såsom vandflasker, ris, bønner, kaffe dåser, skotøjsæsker - himlen er grænsen! Inkludere dem i din talent show i slutningen af ​​ugen.

Drama-O-Rama

Summer Camp Temaer

Børn, der er interesseret i at handle vil elske de aktiviteter, de kan deltage i på denne lejr. Udvikling ydeevne færdigheder, såsom offentlige taler og planlægning, hvad de kommer til at sige, kan tjene børn godt i det virkelige liv såvel som på scenen.

 • Spørg en scenekunst lærer at tale med børn om karakter udvikling. Så har hvert barn skabe en original karakter, og skriv en kort monolog til at udføre for gruppen. Monologer kan planlægges på forskellige punkter i løbet af ugen for at bryde dem op.
 • Hold en "følelser" værksted, og lære børnene, hvordan at udtrykke forskellige følelser gennem skuespil.
 • Spørg en skuespiller fra en lokal teatergruppe til at komme og undervise børnene, hvordan man audition til en del, og derefter bryde i grupper og hold "praksis" auditions, så børnene kan afprøve, hvad de har lært.
 • Bryd børnene i grupper og lad hver gruppe oprette og sat på en original parodi. Du kan endda skrive ned nogle ideer, de kan drage af en spand til at hjælpe dem i gang. Nogle kan være sjovt, nogle kan være dramatisk, og så videre.
 • Tag et talent show på den sidste dag i lejren. Sørg for at sætte denne info i din flyer, så børnene, der ønsker at udføre, har tid til at sætte sig sammen.

Udendørs Explorers

Summer Camp Temaer

De fleste børn elsker et eventyr, og hvad er bedre end at udforske den store udendørs? Lær børnene et par udendørs færdigheder, som de kan bruge resten af ​​deres liv, alt imens de har det sjovt i den store udendørs.

 • Organiser en skattejagt. Du kan have børnene indsamle visse poster fra miljøet, ligesom grankogler, sten, specifikke typer af nedfaldne blade mv Andre poster, der ikke skal forstyrres, ligesom fuglereder, dyreliv og levende planter kan simpelthen tjekkes ud for liste som børn finder dem.
 • Lær børn at bruge et kompas, og så få dem følge en simpel kort, der fører dem til et sted, hvor en behandler venter dem.
 • Bryd børnene i chaperoned grupper til at udforske en lokal Metro Park.
 • Spørg en medarbejder fra din lokale afdeling af naturressourcer til at komme til parken, og lære børnene, hvordan man spotte og identificere dyr spor.

Superhelte og skurke

Summer Camp Temaer

Superhelte udholde generation efter generation. Med det sagt, ville der ikke være behov for superhelte uden nogle top notch skurke at holde dem på deres tæer. Brug sueprhero tema-aktiviteter for denne lejr til at hjælpe børnene frigøre deres kreativitet.

 • Bed børnene om at klæde sig som deres foretrukne superhelt på den første dag i lejren. Rådgivere kan pynte også.
 • Har børnene skabe en original superhelt karakter eller skurk. De skal skabe deres figurs tilbage historie, og beslutte, hvordan deres karakter ser, hvad hans beføjelser, og måske endda finde på en fangst sætning deres karakter siger. Jo flere detaljer, jo bedre.
 • Give børnene længder af hvidt slagter papir og markører, og få dem med at skabe en superhelt tegneserie. De kan arbejde alene, eller de kan arbejde i grupper.
 • Hold en Superhelte vs. Villains OL, hvor børnene kan bruge deres "magter", som de konkurrerer i forskellige begivenheder som det radioaktive vand ballon bruden, den trebenede mutant race, og gem-verden forhindringsbane.

Camp Magic

Summer Camp Temaer

Magiske tricks er en uudtømmelig kilde til fascination for mange børn, så lære at udføre nogle tricks kan være fantastisk underholdning. Nogle tricks kan faktisk hjælpe børn forbedre deres håndelag, mens andre blot hjælpe børn træde uden for deres komfort zone og lære, at udøvende kan være sjovt.

 • Spørg en lokal tryllekunstner til at komme undervise børnene simple magiske tricks, og hjælpe dem med at lære, hvad showmanship handler om.
 • Lad hvert barn udvikler en tryllekunstner "persona", som han eller hun kan bruge til at oprette en handling.
 • Organiser en magisk vis børnene kan sætte på for forældre og søskende for at vise, hvad de har lært i løbet af lejren.

Klovne rundt

Summer Camp Temaer

Hvem har brug for at løbe væk og deltag i cirkus? Du kan slå denne sommerlejr i klovn skole.

 • Spørg de lokale klovne / børns entertainere til at undervise klovneri tricks og teknikker til børnene. Det kunne sætte på et show for dem først, og derefter vise dem, hvordan det hele foregår.
 • Har børn skabe unikke klovn ansigt maling designs. De kan øve på en partner, eller du kan bringe i nogle professionelle ansigt malere til at hjælpe maling børnenes ansigter.
 • Har børn udvikle deres klovn figurer, som omfatter deres oprindelige makeup designs, såvel som deres nye "klovn navne," funny adfærd og udtryk.
 • Hjælp børnene organisere en klovn show for deres forældre.

Organisering Camp er sjovt

Organisering tematiske aktiviteter vil ikke kun gøre sommerlejr en blast, men også eventyrlystne og uddannelsesmæssige. Himlen er grænsen! Så længe campister er at få venner og læring gennem leg, vil deres sommerlejr erfaring være en, de aldrig vil glemme.