Sucralose (Splenda): 4 Sundhedsrisici

Efterhånden som flere og flere læger har anbefalet, at vi skære sukker ud vores kost, har amerikanerne vendte sig til sukker alternativer som Splenda at få deres sukker fix. Men i løbet af de sidste par år, mange af de samme læger er kommet ud mod produkter som Splenda og sagde, at de har deres eget sæt af sundhedsrisici. Mens du bruger Splenda i moderate mængder kan ikke være skadeligt for dit helbred, kan du står over for nogle alvorlige sundhedsmæssige risici, hvis du bruger det hele tiden. Her er 4 sundhedsmæssige risici forbundet med at bruge Splenda:

1. Splenda Kan forårsage vægtstigning

Splenda er annonceret som en erstatning for sukker, der rent faktisk kan hjælpe dig med at tabe sig, fordi den ikke indeholder nogen kalorier. I virkeligheden kan Splenda faktisk få dig til at få kalorier. Hver gang du spiser eller drikker noget, der indeholder sukker, din krop genkender kalorier og varmer op for at begynde at brænde dem. Når du spiser eller drikker noget, der indeholder Splenda, din krop ikke genkende de kalorier i det (fordi der er ingen!), Og derfor betyder det ikke varme op eller begynder at brænde nogen kalorier. Du kan få dig selv til at spise for meget i et forsøg på at føle sig fuldt ud. I det lange løb, kan det faktisk medføre, at du tager på i vægt.

2. Splenda Indeholder Klor

Selvom klor er til stede i naturen, det er ikke noget, som du sikkert gerne sætte ind i din krop. Splenda er fremstillet ved anvendelse af chlor. Kun omkring 15 procent af Splenda ender med at få absorberet af kroppen, men når en del af det består af klor, er der en god chance for, at du absorbere små spor af klor i dit system. Over tid, kan disse små spor tilføje op. For nylig har nogle undersøgelser selv vist, at Splenda kan forårsage mavesår hos nogle mennesker.

3. Din krop ikke Digest Splenda samt Sugar

Din krop er bygget til at fordøje naturligt sukker i omkring 24 timer. Når det kommer til Splenda og andre kunstige sødemidler, er din krop ikke er bygget til at fordøje dem helt så nemt. Du kan have Splenda i dit system i op til fire dage, simpelthen fordi din krop ikke kan fordøje det ordentligt. Hvis du bruger Splenda regelmæssigt, kan du forestille dig den belastning, at det kan sætte på dit fordøjelsessystem.

4. Splenda stadig forårsage diabetes

Selvom producenter af Splenda kan sige, at du ikke kan få diabetes som følge af brugen af ​​sødestoffer, sandheden er, at over tid, kan din krop reagere på for meget Splenda på samme måde den reagerer på for meget sukker. Fordi det kan få dig til at tage på i vægt og diabetes er en bivirkning af overvægt, kan du hjælpe øge dine chancer for at få diabetes ved hjælp Splenda.

Disse er blot nogle af de skadelige sundhedsmæssige risici ved Splenda. Prøv at moderere dit forbrug for at beskytte dig selv. Stay tuned som flere undersøgelser af Splenda og andre kunstige sødemidler dukke for at finde ud af, om det er virkelig det bedste valg for dig.