Substance Abuse: stofmisbrug Statistik Tips

Alkohol Statistik

Det anslås, at dødsfald i forbindelse med indtagelse af alkohol (leversvigt, slagtilfælde, kørsel) nå omkring 100.000 mennesker om året. For at sætte dette i perspektiv, er det også anslås, at i 2002 over 16.000 mennesker døde af alle overdoser tilsammen. Med andre ord, selv om alkohol er en juridisk stof, er det langt mere tilgængelig og endnu mere farligt for kroppen over en længere periode (det bør også overvejes, at disse misbruger narkotika normalt drikker sammen med deres stofbrug). En skræmmende statistik, ifølge mors Against Drunk Driving, er, at alkoholforbrug / misbrug er ansvarlig for død (er) på 6,5 gange flere teenagere end alle andre tilsammen narkotika. Også selv om at drikke socialt er en fælles begivenhed, omkring 18 procent af befolkningen i sidste ende vil kæmpe med en alkoholmisbrug problem.

Disse statistikker kan synes høj, og det er fordi alkoholrelaterede, samfundsmæssige og sundhedsmæssige problemer er ganske alvorlig. Så du skal ikke lade sig narre af en dekorativ etiket eller en smuk kvinde nipper en chardonnay. Realiteterne kan helt sikkert være mindre romantisk.

Brug Mønstre af Ecstasy

Ecstasy ("E") kan også blive omtalt som "Adam" eller "kærlighed stof", og bruges ofte i klubbens indstillinger for at opnå en "gratis" eller "uhæmmet" tilstand. Ikke ulig gode gamle "gateway" stof marihuana, dem, der bruger ecstasy er mere tilbøjelige til at bruge og misbruge andre illegale stoffer. Det er sagt, ecstasy også en tendens til at være populær blandt teenage befolkninger.

En skræmmende statistik, ifølge partnerskab for en Stoffri Amerika, er, at akutte besøg i forbindelse med brugen af ​​ecstasy steget med omkring 2000 procent mellem 1994 og 2002. er det også rapporteret, at ecstasy har tendens til at være den mindst populære stof diskuteret mellem forældre og deres børn .

Død statistikker vedrørende ecstasy tendens til at blive indberettet til lavere takster. Ifølge den 2000 National Household Survey om stofmisbrug statistikker ved SAMHSA, dødsfald i forbindelse med eneste brug af ecstasy var ca. 60 mennesker ud af 3.000.000 indberettede brugere. Det skal dog bemærkes, at hvis Brugerne blev blande flere lægemidler, kan det være vanskeligt at afgøre lægemidlet (eller en kombination af), der var den direkte dødsårsag.

Brug Mønstre af Heroin

Heroin er et medlem af opioid familie og betragtes som den mest vanedannende og udbredte medlem af flok. Heroin ofte injiceres, men kan også snorted eller røget. Ifølge statistikker forsket og fra I Know Zone, mellem 1993 og 1999 er antallet af heroinmisbrugere, som rapporteret tidligere måneders brug næsten tredoblet. Desuden blev det konstateret, at fra 2001, at antallet af akutte besøg, der havde en vis forbindelse til heroin brug var op til 14%. En anden interessant statistik er, at selv om det anslås, at over 80% af heroin brugere anvender med en anden person, over 80% af de samme brugere findes alene ved død.

Interessant, ifølge undersøgelse National Survey om stofbrug og sundhed fra 2005, flere amerikanere (over 12 år) rapport mindst en brug af heroin gennem et helt liv (3,5 mio). Interessant, men forekomsten af ​​heroin brug rapporteret over et helt liv i tilfælde af statslige og føderale indespærring er langt lavere end brug rapporteret i samme undersøgelse vedrørende kokain. Brug mindst en gang i livet for disse grupper blev rapporteret på 23,4% (Statsfanger) og 17,9% (føderal).

Inhalant Statistik

Inhalation kan henvise til brugen af ​​kemiske stoffer, såsom aerosoler, gasser og rengøringsmidler for at få høj. Mens inhalationsmidler ikke er så bredt forsket og drøftet som andre stoffer, er de angivet som et alvorligt problem i forbindelse med teenage, narkotikarelaterede dødsfald. Pludselig Sniffing Death Syndrome, som tegner sig for over 50% af inhalant relaterede dødsfald, kan påvirke brugeren selv på det første forsøg på at inhalere. Faktisk ifølge statistikken narkotika om i kender Zone, 22% af mennesker, der døde af inhalant relaterede SSDS var første gang brugere. Kvælning og opkast i lungerne er to andre bidragydere til døden ved inhalant brug. Inhalation er en populær måde at "få høj" blandt teenagere i alderen 13-17.

Unge og narkotika

Der er flere relevante risikofaktorer, der kan give mulighed for at Stofmisbrug / misbrug for unge:

  • genetisk disposition
  • stressende miljø
  • gruppepres
  • psykisk sygdom og lyst til at selvmedicinering

Det skal bemærkes, at den tidligere debut af stofbrug / misbrug, jo mere sandsynligt, at brugeren vil udvikle øget narkotikaproblemer over hans / hendes liv. Dette brugsmønster bliver ikke kun en del af de unge formative fysiologiske og kemiske make-up, men også en tidlig integreret, omend defekt coping strategi.

Mens rapporter om stofbrug / misbrug vedrørende unge viser en seneste fald i brugen, er den bekymring med unge forbrugsmønstre (og relaterede adfærdsmæssige og samfundsmæssige problemer) behandles på nationalt plan. En 2006 Overvågning af Future undersøgelse rapporterede, at 36,5% af 12th gradere rapporterede brug inden for det seneste år. 21,5% af den samme gruppe rapporteret brug i den seneste måned. Anden forskning rapporterer, at engagement i relationelle, ungdomsaktiviteter synes at mindske den samlede tendens brug / misbrug mønstre blandt unge.

Anvendelsesmønstre Relateret til nikotin

Man ville være efterladende at give en række tips relateret til stofbrug / misbrug statistik og ikke nævne både den grasserende brug af og de skadelige virkninger af nikotin brug og misbrug. Uanset om du bruger / misbrug af alkohol og andre lægemidler eller ikke, nikotin statistikker tilbyder en skarp perspektiv.

Folk ofte se bort fra den skandaløse fare for sygdom og død relateret til cigaretrygning. Den amerikanske Center for Disease Control anslår, at omkring 100.000 amerikanere dør årligt i forbindelse med alkoholmisbrug (i forhold til omkring 200 millioner rapporterede drinkers), men at ud af 100 millioner rygere, er der cirka 400.000 dødsfald. Ifølge Terry Martins Globale ryger Statistik for 2002 "prognose" for rygere ser dystre. Skønnet er, at hvis rygning tendenser ikke ændrer sig, at 2030 vil se død af en i seks personer til at ryge relaterede sygdomme.

Kvinder og narkotika

Mens stofmisbrug engang blev betragtet som en "mand sygdom," forskning vedrørende kvinder og afhængighed er at vinde udbredelse. Det Nationale Center for Afhængighed og stofmisbrug ved Columbia University har foretaget en undersøgelse 2005 om unge kvinder og stofmisbrug. Det blev konstateret, at kvinder i alderen otte til 22 år misbrug af narkotika grunde anderledes end mænd. Forskellene er ikke klart angivet, men det kan også være, at kvinder oplever, at forskellige årsager er mere "socialt acceptabel" til at rapportere, på grund af den stigmatisering ikke kun relateret til stofmisbrug, men at kvinder og misbrug i særdeleshed.

En rapport om landsdækkende indlæggelser i narkotika behandlingsanlæg 2004 viste, at kvinder udgjorde 31,5% af denne population. Det vigtige ting at bemærke her er, at andelen er ikke kun høj, men det er også kun tegner sig for de kvinder, der rent faktisk er optaget selv (eller var domstol mandat) til behandling. Der er mange mødre, husmødre og meget succesrige kvinder, som lider i stilhed, fordi de ikke forstår og / eller tror, ​​at kvinder kan eller har misbrugsproblemer. Det er muligt, da, at kvinder er mindre tilbøjelige til at rapportere problemer og / eller mindre tilbøjelige til at modtage behandling for stof relaterede problemer. Undersøgelserne vedrørende stoftype relateret til kvindelige misbrug viser lignende tendenser til lægemidler indberettet i overordnede befolkningsgrupper. Ligesom flere mennesker samlet tendens til at bruge (eller havde brugt) marihuana, flere kvinder rapporterede brug af marihuana på regelmæssig basis end forbruget af andre stoffer.

Narkotikamisbrug er også positivt korreleret med kvindelig indespærring. Præsidium Justice Statistics rapporterer, at 59,3% af statens kvindelige fanger og 47,6% af føderale kvindelige fanger rapporterede brug inden måneden for anholdelsen (2004).

Marijuana brugsmønstre

Marijuana er ofte omtalt som "gateway drug", som angiver, at brug af marihuana kan let føre til udforskning af og endda afhængighed mere potente og endnu mere farlige stoffer. Derfor er det ikke overraskende, at i henhold til 2005-rapporten fra Kort- om stofbrug og Sundhed, 97500000 amerikanere (12 og ældre), der anvendes stoffet mindst én gang. Det er her vigtigt at anerkende Udtrykket "mindst" dette betyder, at kun én anvendelse pr levetid på et minimum.

Med hensyn til udbredelsen af ​​brug af marihuana i forhold til dem, der var fængslet i statslige og føderale fængsler mellem 1997 og 2004 tallene er skarp. Halvfjerds-syv procent af Statsfanger rapporterede nogle brug af marihuana før indespærring, som gjorde 71,2% af føderale fanger. Disse høje procenter støtte de undersøgelser, der viser marihuana som et lægemiddel, der fører til brug af andre stoffer. Det bør også overvejes, når gennemgå disse statistikker, at flere mennesker kan være tilbøjelige til at anmelde marihuana brug, da det er mere "acceptabel" end brugen af ​​stoffer som heroin og / eller kokain.

Overdoser / Forgiftning

Ulovlig overdosis, mens et betydeligt problem, ikke dræber næsten lige så mange mennesker om året som alkoholmisbrug og misbrug. Det er sagt, men statistikken vedrørende narkotikarelaterede dødsfald er skarp.

Ifølge Medical News dag, var der en markant stigning mellem antallet af narkotikarelaterede dødsfald mellem 1979 og 1990 (5,3% om året), og mellem 1990 og 2002 (18,1% om året). Interessant, er de fleste af disse dødsfald rapporteret som værende relateret til opioid-typen smertestillende medicin (det skal dog bemærkes, at det kan være mere "acceptabel" at rapportere smertestillende medicin på en dødsattest end heroin forbrug, så forskningen vil blive påvirket af en sådan mangel på kontrol). Uanset eventuelle afvigelser inden for forskning, disse kendsgerninger bestemt understrege, at stofbrug / misbrug er et alvorligt problem. Sandheden er, er de lettere stoffer er at opnå, jo lettere de er til misbrug.

Brug Mønstre af kokain

Kokain brugsmønstre er blevet dokumenteret af National Survey of stofbrug og sundhed. Ifølge en rapport fra 2005, ca. 33.700.000 amerikanere (i alderen 12 og videre) havde prøvet kokain i deres levetid. Mere skarp er tallene i forhold til tendens til statslige eller føderale indespærring og tendens til brug i løbet af et helt liv. Ifølge samme beretning fra 2005, der undersøgte tidligere og nuværende fanger (fængslet mellem 1997 og 2004) 46,8% (statslige lovovertrædere) og 43,3% (føderale lovovertrædere) af disse forbrydere havde rapporteret nogle historie af kokain.

Det er vigtigt at huske på, at med ovenstående (og helst) statistikker, er data begrænset af både individuelle villighed til at rapportere og forskningsdesign. I et interview med flere socialarbejdere som rådgive tidligere fanger, blev det konstateret, at på ca. 60-80 kunder hver, tæt på 95% af disse klienter havde rapporteret brug af kokain i deres levetid (r).