Substance Abuse: site Guru: misbrug (Spørgsmål) Tips

A Real Alcoholic?

Alkoholikere kan komme i mange forskellige former, fra panhandler til den administrerende direktør, at den unge mor i PTA. Pensionister og præster er også blandt rækken af ​​dem, der er ramt af en manglende evne til at styre deres drikkeri, efter den første drink. Mens deres drikkevaner kan være helt anderledes, er der nogle symptomer, der er universelle.
En rigtig alkoholiker har et primært mål, når de begynder at drikke: at få beruset. Om personen er en "binge drinker" (ikke drikker hver dag, men når de gør drikke, det er at få drukket), lejlighedsvis drikker, eller den stereotype daglige drikker, vil enhver alkoholholdig stræbe efter det samme resultat, som er beruselse.
Når jeg hører nogen sige, at inddrive alkoholikere ikke kan drikke, tror jeg, "jeg kan drikke noget, hvor som helst jeg vil. Jeg kan bare ikke gøre det med succes. "Eller:" Det koster for meget for mig ", som i min familie, selvrespekt, håb for fremtiden, bil, job ... det er ikke, at den afhængige person" tabte "alt, ligesom nogle folk i værelser gerne sige. Snarere, vi "handlede" alt for vores foretrukne stof.

Tegn på Meth Problemer

Nogle af tegnene på metamfetamin brug omfatter søvnløshed, vægttab, kvalme og opkastning, diarré, feber og hud bylder og infektioner. De sår er resultatet af plukke på imaginære fejl ("Crank Bugs").
For gravide kvinder, kan Metamfetaminbrug forårsage for tidlig fødsel og lav fødselsvægt babyer med mulig nerveskade.
Til intravenøs (IV) brugere ved hjælp af Crank kan resultere i hiv / aids, hepatitis, sår på injektionsstedet, og infektion i hjertet foring og ventiler.

Alkohol Tilbagetrækning

Når en person har været vant til at drikke store mængder alkohol, over en lang periode, vil de være tilbøjelige til at have de "DTS" som alkoholen forlader deres system. Den "DTS" er en forkortelse for Delerium Tremens, som forekommer i mindst 5% af mennesker, der går gennem processen med akut ethanol tilbagetrækning. Forekommende kun mennesker, der har en historie af forbruget konstant, langsigtet alkohol, DTS begynder normalt mellem 18 og 24 timer efter ophør af alkohol. Nogle gange kan de shakes ikke vises for to eller tre dage.
Symptomerne på Delerium Tremens er:
• Alvorlige, ukontrollable rystelser i ekstremiteterne
• Intense hallucinationer
• Ophidselse
• Forvirring
• Paranoia
• Panikanfald
• Angst

Den DT kan bidraget til af psykologiske faktorer, især infektion, fejlernæring og andre underliggende medicinske lidelser. Mange alkoholmisbrugere har andre psykiske lidelser; Ofte er disse forbundet med alkoholisme.
I tvivlstilfælde, den berørte person bør være under en medicinsk professionelles omsorg, fordi alkohol tilbagetrækning kan være dødelig.

Anabolske steroider og Langsigtede virkninger

Selvom anabolske steroid brugere ikke synes at udvikle en tolerance over tid, er det muligt at blive afhængig af dem.
Der er kort og lang sigt fra at bruge steroider. Nogle af de kortsigtede virkninger omfatter mere energi og motivation til intensiv træning. Men acne, højt blodtryk, kvalme og et væld af følelsesmæssige problemer er også blandt kortsigtede virkninger.
Nogle af de langsigtede virkninger for kvinder omfatter øget facial og kropsbehåring, bryst størrelse reduceres, uregelmæssig menstruation, og
uddybede stemmer. For mænd, de langsigtede virkninger omfatter midlertidig infertilitet og smertefulde forstørrede bryster.
Store mængder, taget over en længere periode kan forårsage blodpropper, bristede sener, hjerteanfald, leversygdomme, og kræft.

Hvad familien ser i en Heroin Addict

Når et familiemedlem bruger narkotika af enhver art, det har en næsten øjeblikkelig virkning på resten af ​​familien. Nogle af tegnene på misbruger stoffer kan være:
- ændringer i venner
- Selvvalgte isolation
- Forværrede familieforhold
- ændringer i adfærd og holdning
- lange, uforklarlige fravær

Det er vigtigt at huske på, at et af tegnene, der er anført, kan ikke være nok til at indikere stofmisbrug, men mere end to på noget tidspunkt er nok til at antyde, at yderligere undersøgelser er passende.
For heroinmisbruger, en af ​​de mere særlige symptomer er fremkomsten af ​​Needle-mærker eller "spor" normalt findes på indersiden af ​​armen. Ofte sporene bliver til sår, som kan efterlade synlige ar. En anden af ​​de fælles tegn på heroin misbrug er, at personen vil bære lange ærmer i varmere vejr.

Husarbejde virkelig kan være dårligt for dig

Inhalation, også kendt som opløsningsmidler, er kemiske dampe, som indåndes for deres humør-ændrer effekt. Fordi de aldrig var beregnet til at blive brugt til en berusende effekt, inhalation er almindelige i de fleste hjem, og mange arbejdspladser. Nogle af de produkter, der anvendes til huffing (snifning) er benzin, madlavning spray, deodorant spray, lightergas, frostvæske, skrivemaskine rettelak og neglelakfjerner. Snifning kan skade brugernes centralnervesystemet, øjne, lever og nyrer, hørelse, forårsage permanent skade hjernen og personlighedsændringer. Snifning højt koncentrerede mængder af kemikalier kan medføre hjertesvigt og død inden for få minutter af gentagne inhalationer.
Nogle af effekterne af at misbruge mindre koncentrerede inhalationsmidler omfatter klodsethed, talebesvær, kvalme, bryst og mavesmerter, aggression og hallucinationer.
Nogle gange, opløsningsmidler brugere hælde opløsningsmidlerne på en klud, og hold den over deres ansigter. Andre presse lim og andre tykkere væsker i en sæk og indånde dampene.

Beskyldninger fra e-mail?

I tilfælde af mistanke om misbrug af børn, den standardprocedure, er at kigge efter det værste og håbe på det bedste. Alle kan indberette en anden person for at misbruge et barn, uanset om de så hændelsen, eller hørt om det, eller selv om det blev skrevet om online. Men myndighederne er i stand til at lokalisere den påståede misbrugeren, skal de undersøge beviserne, for at se, om der er nogen grund til anklagen.
Hvis nogen skulle rapportere, at de simpelthen havde overhørt en mistænkelig telefonopkald, eller læse en e-mail, der syntes at indikere misbrug, de er retligt forpligtet til at rapportere det.
Politiet vil undersøge situationen, og deres professionelle vil afgøre, om beskyldningerne er rigtige. Bestemt i tilfælde af eventuelt misbrug af børn, er det bedre at fejle på siden af ​​at beskytte barnet.
Realiseringen af ​​et rapport er en pligt for hvem kan have oplysninger om et barn bliver misbrugt på nogen måde. Efter dette punkt, selv om, er det nødvendigt at lade politiet og efterforskere fortsætte deres arbejde.
Der er en enorm forskel mellem anklager og domme.

Psykisk misbrug

Fysisk intimidering, kontrol (gennem skræmme taktik) og undertrykkelse er blot nogle af de former, hvor psykisk misbrug kan komme. Som i de situationer med romantiske relationer og børnemishandling, er det normalt forbundet med en ulige fordeling af magt. Den ydmygelse og intimidering af andre på arbejdspladsen, for eksempel, er eksempler på psykisk vold, der finder sted på større skalaer.
Arbejdsplads misbrug er en stor årsag til arbejdspladsen stress, som igen er stærk årsag til sygdom, både fysisk og psykisk. Gruppe psykisk vold er en anden virkelige fænomener, såsom i racemæssige undertrykkelse, intolerance og kulter.
Selv at være dysfunktionelle ikke har vist sig at være genetisk, ofte misbrug gået i arv fra den ene generation til den næste.
"Gaslighting" er en særlig form for misbrug, der har fået sit navn fra to film i begyndelsen af ​​1940'erne, hvor der er gjort et forsøg på at bringe offeret til at sætte spørgsmålstegn ved deres sunde fornuft, på grund af tricks og virkelighed forvrængning forårsaget af betroede folk omkring dem.
Enhver situation, hvor den gentagne og ekstreme konsekvenser af en situation påvirker en persons emotionelle og rationelle tænkning, på en sådan måde, at negativ indvirkning deres senere liv, kunne betegnes som psykisk vold på et eller andet niveau.

Ægteskab eller skilsmisse?

Når par begynder at glide fra hinanden i deres ægteskab, kan det være som to mennesker, der fører separate liv, under ét tag.
Nogen sagde, at det tager to personer til at gøre et ægteskab arbejde, og kun en til at ødelægge den. Når der er eller har været misbrug af en slags, skadelidte har nogle vurdere og re-vurdere at gøre. Der har været tilfælde, hvor misbrugeren har ændret sig, og ægteskabet blev fornyet. Disse tilfælde, selvfølgelig, er meget sjældne.
Når en ægtefælle er kommet til en skillevej af det besluttes at bo eller forlade forholdet,
kan det være nyttigt at udarbejde en oversigt over forholdet. Det er så simpelt som en liste over de fordele i en kolonne, og underskud i den anden.
Sammen med at søge deres Højere Magt, kan det være ganske medvirkende helingsprocessen, at parterne til hver modtager rådgivning. En del af årsagen til dette, er, at medmindre de tanker, der førte op til den tid bliver behandlet, og justeres efter behov, gentagelse er uundgåelig.