Substance Abuse: Marijuana behandling tips

Foreslåede Tillæg til 12-trins programmer

Andre støttende modaliteter, såsom kognitiv adfærdsterapi, medicin ledelse, og selv boligstøtte (som søges kan gennem en case manager / socialrådgiver på et lokalt hospital eller et agentur med speciale i afhængighed opsving) kan være gavnlige behandlingsformer. Det er undertiden anbefales, at en narkoman i begyndelsen opsving bor i et halvvejs hus, et opsving hjem (som har tendens til at blive langt dyrere) eller med sober venner. Tidlig nyttiggørelse fra afhængighed bør ikke omfatte udgifter betydelige mængder af tid med jævnaldrende, eller endda familiemedlemmer, der bruger narkotika og alkohol. Denne adfærd vil næsten altid føre til tilbagefald. Nogle af de mennesker til at forvente at løbe ind i er certificeret narkotika og alkohol rådgivere (CADC), socialrådgivere, sygeplejersker, læger og psykologer. Det vigtige ting at overveje for sidstnævnte navngivne fagfolk er deres niveau af viden og erfaring beskæftiger sig med din bestemt område i afhængighed vanskeligheder.

Fysiske virkninger af tilbagetrækning fra marihuana misbrug

Som tidligere nævnt, de psykologiske virkninger af marihuana brug ophør er talrige. Igen, disse omfatter søvnløshed, irritabilitet, angst og endda uforklarlige vrede / raseri.

Fysiske symptomer på tilbagetrækning kan også være invaliderende. Almindelige fysiske manifestions på abstinenser hovedpine, spiseproblemer (tidlig tab af appetit og / eller kramper) og kraftige svedeture. Disse symptomer er almindelige fysiologiske reaktioner på bombardere en krop med toksiner. Og ja, overforbrug marihuana ville blive betragtet som giftigt for kroppen.

Det foreslås, at for at klare sådanne symptomer, du drikker en masse vand, afskedige koffein (som kun vil øge søvnløshed) og holde sig væk fra alt for meget fed mad. Derudover øve nogle nye egenomsorg adfærd, som du ville tilbyde alle med et alvorligt tilfælde af influenza: spise kylling suppe, tage et bad, slappe af og læse en bog, og få nogle resten.

Medicinsk / psykologisk støtte til Recovery fra Marijuana Addiction

Mange mennesker lider af biokemiske stressfaktorer såsom angst, depression eller usikkerhed forud for eftergivenhed af marihuana. Dette stof er ofte taget i højere og højere doser for selvmedicinering sådanne symptomer. Desværre, mens brug midlertidigt lindre ubehag, langvarig brug (og et eventuelt behov for at trække / detox) kun forværre problemet.

Hvis du lider af vedvarende angst og / eller depression, er det sandsynligt, at disse symptomer vil forværres efter tilbagetrækning og / eller ophør marihuana. Det anbefales, at du undgår at forsøge at selvmedicinering på andre måder (som for eksempel at alkohol, heroin, køn eller overspisning) til at håndtere din angst.

Det foreslås også, at du erkender dit behov for lægehjælp, og at du søge hjælp fra både en psykiater og en terapeut, der har erfaring på området (er) for afhængighed. Psykiatere adskiller sig fra terapeuter i at de er uddannet til at fokusere på de kemiske komponenter i afhængighed og nødvendig behandling af allerede eksisterende symptomer. Terapeuten vil hjælpe dig med at håndtere de uundgåelige følelser, du vil opleve som følge af brugen ophør.

For at opnå maksimale fordele fra disse tjenester, er det nødvendigt, at du være ærlige om din afhængighed og historie brug, og at du tager de anbefalede forslag fra din læge. For at finde den bedste læge / terapeut til dine recovery behov, bør du konsultere en betroet læge, ven eller andre addicts i bedring for at opnå støtte i denne beslutning.

Alternativer til Marijuana Anonymous

Da Marijuana Anonymous er en forholdsvis ny fællesskab, det har en tendens til at være sværere at finde som en ressource, især i de mindre byer. Selv større byer har en tendens til kun har omkring to møder om ugen. Denne minimale støttebeløb, mens gavnlig, ikke vil være tilstrækkelige til at sikre din langsigtede ædruelighed. Nogle andre forslag er som følger:

  • Hvis du har adgang til en computer med jævne mellemrum, MA tilbyder en online møde hver dag. Se Marijuana-Anonymous.org for detaljer
  • Narcotics Anonymous er en smule større som et fællesskab og er nemmere at finde. Da du er en marihuana ryger, du højst sandsynligt har brugt / mishandlede forskellige andre kemikalier samt. Gå til na.org for yderligere detaljer.
  • Anonyme Alkoholikere er den første af de tolv-trins fællesskab, de mest etablerede og den nemmeste at finde. Alle andre tolv-trins programmer er baseret på den nøjagtige filosofi denne oprindelige. Det foreslås, at du først deltage åbne AA-møder for at møde mennesker med et lignende problem for dig.

En anden bemærkning: Hvis du forsøger at ophøre marihuana brug, den generelle opfattelse er, at alle stofbrug skal ophøre. Selv om alkohol er ikke din "primære" afhængighed, er det mest sandsynligt, noget, der er kombineret med din marihuana brug.

Individualiseret Drug Rådgivning

Det er blevet undersøgt, at stofmisbrugere, som tilføjer individualiseret medicin rådgivning som en del af deres stof Rehab program er mere vellykket end addicts i bedring, der blot ophøre med at bruge. Den rolle af lægemidlet rådgiver er at hjælpe dig med at håndtere de følelsesmæssige og miljømæssige konsekvenser af din sygdom. For eksempel vil han hun hjælpe dig med at håndtere, hvordan man håndterer din afhængighed på arbejdspladsen (eller hvordan man skal behandle med at være ude af arbejde), bolig, konsekvenserne af dine tidligere adfærd og negative gentagne tanke / adfærdsmønstre. Denne person vil være både ikke-fordømmende og veluddannede på de adfærdsmæssige og forvrængede tankeprocesser af din afhængighed. Et godt sted at finde CADC s eller narkotikakonsulenter er gennem lokale psykiske centre eller hospitaler. Hvis disse steder ikke har deres egne narkotika rådgivere i hus, vil de have socialrådgivere, der kan tilbyde dig sagsstyring / henvisningstjenester at få den hjælp du har brug for.

Lære mere om Recovery fra Narkotikamisbrug

National Institute on Drug Abuse hjemmeside (nida.nih.gov) har en fremragende og omfattende liste over punkter at overveje, når de søger behandling for enhver stofmisbrug problem. Marijuana er ingen undtagelse. Disse "Principper for Narkotikamisbrug Behandling" er en anbefalet sted at begynde at give dig selv en kort oversigt over, hvad dine recovery behov måtte være.

Et vigtigt punkt at fremhæve her er, at stofmisbrug er en kronisk tilstand. Det er vigtigt, at du ikke glemmer på noget tidspunkt i din opsving at marihuana afhængighed (som med alle stofmisbrug) betragtes som en psykisk sygdom i henhold til DSM (IV). Det betyder, at, som med enhver psykisk sygdom, vil genvinding være en livslang proces med toppe og dale, og at dine recovery behov vil udvikle sig og ændre sig over tid.

Følelsesmæssige Virkninger af marihuana

Mange regelmæssige marihuana brugere synes at miste deres motivation til at opnå i skole, arbejde, sport eller kreative bestræbelser. Selv hvis de er dygtige og gjorde godt på disse områder, kan de holde op. Samtidig bliver de penge, de kan have brugt på deres produktive sysler omdirigeret til narkohandlere.

Dem, der bruger hash som en flugt, kan undlade at udvikle normale sociale færdigheder og forblive barnlig i deres evne til at håndtere andre mennesker, håndtere stress, eller danne deres egne meninger. Nogle mennesker bliver modbydelige og nogle kan endda blive voldelig, mens høj. Andre bliver overvældet af øget input fra deres sanser, og kan synes at "lukke ned".

At tage en høj dosis af lægemidlet kan endda føre til cannabis psykose, som kan omfatte hallucinationer, paranoia, og et tab af identitet.

Marijuana Anonymous som en form for tilbagefald Forebyggelse

Marijuana Anonymous er en 12-trins genopretningsprogram (en udløber af Anonyme Alkoholikere) hvor mænd / kvinder, der har et ønske om at ophøre med misbrug af marihuana kommer sammen for support. Hjemmesiden, Marijuana-anonymous.org, er stærkt anbefales til dig at gennemlæse, hvis du tror, ​​du kan have et problem med hash. Særligt nyttige er de "tolv spørgsmål" for at hjælpe dig med at afgøre, om du faktisk har et problem, og det internationale møde bibliotek.

Hvis du beslutter, at deltagelse i en MA møde ville være nyttigt for dig, dette site har også sådanne nyttige oplysninger som hvad du kan forvente, når du deltage i et møde (fordi de tidlige dage kan være meget skræmmende) og anbefalede litteratur at komme i gang .

Er Marijuana vanedannende?

I mange år troede man, at marihuana brug, men meget af en vane blev, var ikke fysisk vanedannende. Ny forskning indikerer, at det er muligt for nogle brugere til at blive fysisk afhængige af lægemidlet.

Undersøgelser varierer, men nogle viser, at så mange som halvdelen af ​​alle mennesker, der bruger hash rutinemæssigt vil aldrig udvikle denne afhængighed. For dem, der gør, men de abstinenser - herunder angst, irritabilitet, mavesmerter og nedsat appetit - er reelle.

Disse opdagelser har givet næring nye forsknings- og behandlingsmetoder for at hjælpe marihuana brugere forlade lægemidlet. De har også givet forstærkning for folk, der kan have troet, de var de eneste med et problem.

Private rehabiliteringsprogrammer Tilbyd et godt alternativ

Addiction giver mange personlige udfordringer. En af de sværeste udfordringer at overvinde er ved at tage skridt for at blive rask. Der er mange tilgængelige Rehab programmer at vælge imellem. At finde den bedste for dig kan være svært, og beslutningen kan virke overvældende. Et alternativ til den kørte af offentlige rehabs er at vælge et privat rehabiliteringsprogram. En af de frynsegoder til at vælge en privat rehab er at have konstant, personlig support. Denne indstilling giver også fortrolige tjenester, der er næsten umuligt at finde i tilsvarende offentlige-run Rehab centre. Under anonymitet giver mulighed for sikkerhed og fred i sindet. Selvom afhængighed kan påvirke nogen, den stigmatisering knyttet til at være 'en narkoman "kan være socialt skadelige såvel som personligt sårende.

Behavioral Therapy for marihuana brugere

Forskning i marihuana afhængighed terapi er noget mangler, dels fordi mange år eksperter troede ikke lægemidlet var fysisk vanedannende.

En nyere undersøgelse fokuserede på mænd i 30'erne, der havde været der regelmæssigt benytter marihuana i mindst 10 år. Undersøgelsen fandt tilsvarende fordele fra en 14-session gruppeterapi behandling med en kognitiv adfærdsterapi fokus, og blot to sessioner af individuel terapi. Omkring 30 procent af brugerne i begge grupper var i stand til at opretholde afholdenhed i løbet det følgende år.

En aktuel forskningsområde indebærer indførelse af en ordning med belønninger, som patienterne kan optjene gennem fortsat afholdenhed, som verificeret af urin test.

Programmer rettet specifikt mod teenagere omfatter ofte et element af familieterapi til at etablere en familie, der understøtter den unge patients fortsatte afholdenhed.

Prædiktorer for Marijuana Dependency

Forskellige undersøgelser peger på bestemte grupper som mere tilbøjelige til at opleve fysisk afhængighed end andre. De omfatter:

- Men var otte gange større sandsynlighed for at blive afhængige end kvinder.

- Unge med tidligere problemer med antisocial adfærd blev afhængig hurtigere end dem, der var følelsesmæssigt stabile.

- Mennesker, hvis pårørende er afhængige af lægemidlet kan være i særlig risiko. Forskere undersøger stadig genetiske komponenter i modtagelighed for marihuana og andre former for afhængighed.

Marijuana som en sekundær Addiction

Hvis du har et problem med hash, chancerne er du har flere andre stof afhængighed. Ifølge United States Department of Health and Human Services mere end 50 procent af de indskrevne for marihuana afhængighed (i 2000) har ikke indberettet marihuana som deres primære afhængighed.

Hvis du starter din rejse i nyttiggørelse fra Hashafhængighed det anbefales, at du også tage et kig på dit forbrug af alkohol, og andre stoffer. Mange mennesker føler, at hvis de bruger marihuana mere end de bruger alkohol, så de kun skal ophøre med at bruge marihuana. Selv om det kan synes svært at ophøre med at bruge (og søge støtte) for alle stoffer, som du i øjeblikket misbruger, kan det redde dit liv.

"Mor, Vidste du inhalerer?"

Hvis du vil have dine børn til at holde sig væk fra marihuana, ophold ærlig over for dem. Må ikke blive involveret i en dyb diskussion af din fortid stofbrug, men gør opmærksom på, at marihuana i dag er meget stærkere og farligere end det var for et par årtier siden. Fortæl sandheden om dine oplevelser, men være klar over, hvilke risici du tog, og hvilke konsekvenser du oplevede. Som en del af din vejledning til børn om farerne ved den moderne ungdom, fastsætte og opretholde en forventning om, at dine børn ikke vil bruge dette eller andre ulovlige stof.

Aktuel tænkning om forebyggelse af narkotikamisbrug er, at forældrene spiller en afgørende rolle - "forældre, anti-drug", som reklamerne siger. Du kan ikke styre andre voksnes adfærd, men du kan være et godt eksempel. Hvis du slår til et glas vin efter en hård dag, lad dine børn se også du finde andre måder at håndtere stress.

Tilslutning med dine børn er nøglen til at forebygge narkotikamisbrug. Mange teenagere bruger narkotika, fordi de føler afbrudt fra venner, samfundet, eller sig selv. En stærk forældre-barn forhold omfatter at vide, hvor dine børn er, og hvem de er sammen med, om oprettelse af rimelige grænser, lytte til de daglige belastninger og større problemer, og tidsforbrug blot at være sammen.

Udsigterne for medicinsk behandling af marihuana afhængighed

Ingen medicin er i øjeblikket tilgængelige til behandling af marihuana afhængighed. De eneste legitime behandlinger for tiden anvendes, er adfærdsmæssige grupper terapi og selvhjælp såsom Narcotics Anonymous eller Marijuana Anonymous. Mange nuværende behandlingsmuligheder fokus på dem, der er afhængige af både marihuana og et andet stof, ofte kokain.

(Det skal bemærkes, at web-søgninger efter marihuana behandling slå op mange steder, der fremmer Narconon, et program i forbindelse med Scientologi Kirken. Uafhængige eksperter siger, at der er ingen videnskabelige beviser til at bakke op Narconon behandlinger, som involverer store doser af niacin og timer i saunaer.)

Forskere har været forsker arbejdet i THC, det aktive stof i marihuana, i hjernen. De seneste opdagelser om den måde, hjernen absorberer THC kan føre til udvikling af en medicin, der vil blokere marihuana høj, og forebygge tilbagefald ved at reducere eller eliminere appellen af ​​lægemidlet.

Retten På mandat Rehabilitering

Nogle af jer, der læser disse tips kan have været "tvunget" til rehabilitering fra marihuana misbrug for en række forskellige årsager. Måske var du drikker, mens du var rygning og modtaget en DUI, måske du var trukket over og hash blev fundet i din besiddelse. Uanset grunden, hvis en dommer mandater, som du søger revalidering for marihuana / stofmisbrug så har du intet andet valg end at følge op.

Hvis du er ret mandat til at tage del i afvænning, er det meget sandsynligt, at du vil være forpligtet til at deltage i mindst én tolvmånedersperiode trins møde om ugen i cirka seks måneder. Ved fremmøde, vil du blive forventes at have dine retten papirer underskrevet af mødet moderator for at bevise fremmøde. Døgnbehandling, ambulant behandling og endda behandlingsmodaliteter som vrede forvaltning klasser og / eller behandling kan være nødvendig.

Det anbefales, at hvis du har været ret mandat til at søge støtte til din afhængighed, at du gør dit bedste for at holde et åbent sind og at omfavne dig selv i denne lejlighed til nyttiggørelse. Chancerne er, at hvis du fik i problemer med loven på grund af din marihuana brug, du står over for et meget alvorligt misbrugsproblem. Hvis du ikke tager dette mandat opsving mulighed som en lærerig oplevelse, chancer er du vil bruge igen og ender i samme nøjagtige sted senere.

Marihuana og Unge

Forskning viser, at mere end en tredjedel af teenagere ryge marihuana mindst hver måned. Disse teenagere sætte sig selv i fare for en række medicinske, sociale, psykologiske og juridiske problemer, på et tidspunkt hvor deres kroppe og hjerner er under stadig udvikling. Selv kortvarig marihuana brug er blevet forbundet med huller hukommelse og besvær løse problemer.

Fordi marihuana påvirker dom og reaktionstid, unge, der bruger marihuana løber en større risiko for at blive involveret i farlige situationer, herunder trafikulykker. Derudover selvfølgelig marihuana er ulovligt og distribueres af netværk af ofte voldelige kriminelle. Marijuana brug er en forbrydelse, der kan ødelægge et ungt menneskes fremtid.

Fysiske virkninger af marihuana

Umiddelbare virkninger af marihuana forbrug omfatter rysten, hovedpine, kvalme, dårlig koordination, vejrtrækningsproblemer og nedsat blodgennemstrømning til hjernen. Det kan også øge appetitten ("munchies"), hvilket fører til forbruget af usunde mængder af mad og vægtøgning.

Forskning tyder på, at marihuana brugere komme ind flere bilulykker og udfører værre i skole og sport end ikke-brugere. Det stof fordrejer opfattelser, hæmmer klar tænkning, og får i vejen for hukommelse og indlæring. De, der begynder at bruge marihuana i en tidlig alder kan opleve, at den forsinkelse narkotika puberteten eller afbryder unge kvinders reproduktive cyklusser.

Desuden ryge marihuana er mere skadeligt for lungerne end tobaksrygning, og øger risikoen for kræft i lunger, hals, og mund.