Substance Abuse: Kokain behandling tips

Medicin og kokain / crack Rehabilitering

Beviserne er ikke fyldestgørende med hensyn til anvendelsen af ​​medicin i bistand fra crack / kokain rehabilitering. Under stof Rehab, er en recept på benzodiazepiner (dvs. Xanax, Ativan) undertiden anbefales. Denne beslutning er normalt baseret på lægens ønske om at lette ubehagelige abstinenssymptomer, såsom søvnløshed eller svær angst. Dilemmaet er, at folk kan udvikle en afhængighed af denne klasse af lægemidler og de ikke afhjælpe de langsigtede problemer, som du vil kæmpe med om angst.

De kan lindre kortsigtede ubehag, men du kan også finde dig selv afhængige af endnu et andet stof. Detox / tilbagetrækning fra benzodiazepiner er undertiden værre end detox fra crack / kokain. Mens du altid bør rådføre sig med en læge for din endelige beslutning, anbefales det kraftigt, at du arbejder med en læge, der har specialiseret sig i behandling af afhængighed.

Sådan reagerer du på kokain / crack Intoxication

Kokain kan betegnes som crack, sne og slag, for at nævne et par stykker. Det stof er stærkt vanedannende, og du kan vise tegn på forgiftning, eller bliver afhængige af kokain / crack efter én anvendelse. Hvis du bruger lægemidlet og viser tegn på kokain forgiftning, såsom overdreven sved, kulderystelser, opkastning, brystsmerter, eller muskelsvaghed, skal du søge hjælp med det samme. Nogle muligheder omfatter:

-Kontrol Dig selv ind i en indlæggelse medicinsk enhed til at modtage hjælp i detoxing din krop.

-Gå Til den nærmeste skadestue og være ærlige om det faktum, at du er i øjeblikket højt på kokain / crack og bede om hjælp. Lad dem vide, at du er bange for du er i problemer, og at du vil støtte. De er forpligtet til at give dig lægehjælp, og de vil sandsynligvis henvise dig til en anden mulighed for at beskæftige sig med de psykologiske komponenter i afhængighed, når du er sikkert afgiftet.

Kokain / crack Rehabilitering: At få et netværk af støtte

Når du har givet op crack / kokain og forpligtede sig til livslang afholdenhed, skal du bruge et netværk af støtte. Det er vigtigt at vide, at på trods af at holde op med kokain / crack, vil du sandsynligvis stadig opleve forvrænget tænkning og vanedannende tendenser.

Den uheldige side er, at du altid vil have sygdommen addiction. Den gode nyhed er, at i modsætning til en terminal prognose for en kræftpatient, der er en løsning på dit problem. Det foreslås, at du hurtigt får et netværk af støtte gennem Kokain Anonym og at du deltager så mange møder om ugen, som du brugte crack / kokain. Du bør lægge så meget, hvis ikke mere, indsats i at opretholde din ædruelighed, som du gjorde vedligeholdelse af din afhængighed. Det kan synes mærkeligt i starten, men du vil føle sig mere komfortable omkring mennesker, der er ligesom dig.

Kokain / crack Rehabilitering: tidlige stadier

Forskningen vedrørende crack / kokain og effektiv behandling er stadig i sin vorden og ikke fyldestgørende. Imidlertid har nogle nyttige bestemmelser er foretaget. Det er kendt, at beslutningen om at vælge fuldstændig afholdenhed fra stofbrug efter detox er det mest effektive redskab til at undgå tilbagevendende (og potentielt livstruende) misbrug.

Nogle data tyder på, at tilbagefald forebyggelsesmodeller og kognitiv adfærdsterapi til ambulant behandling er mere effektiv end indsigt-fokuseret psykoterapi. Det anbefales normalt at stationær behandling og intensiv ambulant støtte finder sted i de første faser af rehabilitering.

Flere Afhængighed: Sådan Cope

Afhængighed er en sygdom, der manifesterer sig på mange måder. Mange mennesker med sygdommen addiction kamp med flere vanedannende "krykker." For eksempel de fleste mennesker, der har en afhængighed af crack / kokain har også en afhængighed af alkohol. Mange gange "primære" afhængighed, som det er nævnt, synes at være den eneste årsag til brugeren problemer på det tidspunkt. , En meget almindelig begivenhed er, at crack / kokain misbrugere vil stoppe med at bruge og finde sig drukket for meget eller bruger heltinde som en nedtur. Derudover vil de "proces" afhængighed (som er flere komponenter i kompulsiv sygdommens art), såsom hasardspil, arbejde og køn også samtidig manifesterer sig inden for brugeren.

Selv om det er umuligt at skille dig af alle vanedannende tendens, når du ophører med crack / kokain, er det stærkt anbefales, at du ophøre med brug af alle illegale stoffer, når du beslutter dig for at komme ud af en crack / kokain afhængighed. Hvis du ikke gør det, er der en stor sandsynlighed for, at du vil finde dig selv at starte din inddrivelse proces forfra et år eller to senere.

Følelsesmæssige konsekvenser i kokainbrug

Kokainbrugere kan blive nervøse eller paranoid grund af stimulerende egenskaber af lægemidlet. Mange erfaringer humørsvingninger eller manglende evne til at sidde stille, og aggression er almindelige, især den høje aftager. Andre lider panikanfald eller episoder, der kan virke manisk. Indimellem kan en tung bruger oplever psykose, med hallucinationer, der fører til bizarre eller selvmordsadfærd.

Brugerne kan også opleve storhedsvanvid, der fører dem til at forsøge farlige handlinger eller tror, ​​at de er langt mere kompetent end de er.

Langt den mest gennemtrængende virkning af kokain er dens vanedannende kvalitet, som kan berøve patienten om muligheden for nogensinde at føle sig "normal" igen uden kokain.

Fordi kokain koster penge og imperils en persons beskæftigelse, men er årsag til betydelige skader til addicts familier, arbejdspladser og samfund.

Fysiske virkninger af kokain brug

Folk bruger kokain til følelsen af ​​opstemthed det giver, men dette er ikke langvarig og kræver større og større mængder af lægemidlet til at levere den samme høje. Samtidig lægemidlet hastigheder deres hjertefrekvens, hvilket øger risikoen for slagtilfælde eller hjerteanfald. Andre umiddelbare virkninger kan omfatte nasal irritation (for dem "fnysende" kokain), svedtendens, svimmelhed, opkastning og muskelspasmer.

Langsigtede virkninger af regelmæssig kokainbrug omfatter vægttab, dehydrering og nedsat seksuel ydelse og sensation. Injektion lægemidlet udgør en risiko for spredning af HIV og AIDS, og kokain tendens til at fungere som et lokalt anæstetikum, hvilket betyder, at brugeren er mindre tilbøjelige til at vide, hvornår et injektionssted bliver inficeret.

Kokain undertrykker også normale ønsker for mad og søvn, hvilket kan føre til fejlernæring, nedsat dømmekraft og øget modtagelighed for sygdom. Rygning kokain svækker lungerne evne til at behandle luft, der forlader brugeren kronisk hoste og åndenød.

Kokain / crack Tilbagetrækning

Hvis du har stoppet med at bruge crack / kokain, er det vigtigt at vide om abstinenssymptomer.

Efter lang tids brug, kan du begynde at opleve sådanne symptomer som kronisk træthed, øget appetit, søvnløshed eller ekstrem agitation inden for kun et par timer af din sidste brug. Jo tættere dine abstinenser er til din sidste gang for brug, jo mere alvorlig din afhængighed er. Hvis du oplever disse alvorlige symptomer, er du i alvorlig fare både fysisk og psykisk. På dette tidspunkt er det stof ikke længere nå at langsigtet høj, og du vil aldrig være i stand til at forbruge nok af lægemidlet for at gøre du føler dig bedre igen. Du vil modtage lægehjælp på et stof Rehab facilitet til at sikre en sikker proces afgiftning / tilbagetrækning, og følge den med en aftale med en terapeut, en internist og en række 12-trins møder. En ernæringsekspert kan også være nyttige i at rehabilitere dit immunforsvar, hvilket sandsynligvis meget svag.

Antabus og kokain

Antabus er et lægemiddel, der har eksisteret i årtier som en behandling for alkoholisme. I de seneste undersøgelser har det vist sig at være effektive, især i kombination med kognitiv adfærdsterapi, behandling folk at komme fra kokain afhængighed.

Stoffet virker ved at forårsage ubehagelige symptomer, herunder kvalme og opkastning, når patienten bruger alkohol. En måde det kan arbejde med kokainbrugere er at reducere risikoen for social drikke, hvilket kan udhule de hæmninger, der holder dem fra recidiverende. Forskning viser, at antabus også kan virke til at overdrive de ubehagelige virkninger af kokainbrug og gør det derfor fremtidige tilbagefald.

Kokain og alkohol

Kokain tendens til at fremskynde brugerens nervesystem, mens alkohol tendens til at bremse den ned. Nogle brugere kombinere de to i håb om at moderere virkningerne af med hinanden. I stedet er de at skabe en dødelig kombination.

Når folk blander kokain og alkohol, de to stoffer sammen i leveren til at danne cocaethylene, der intensiverer kokain er euforiske virkninger (herunder storhedsvanvid). Denne kombination menes at øge risikoen for hjertesvigt og hjertestop, og mange narkotikarelaterede dødsfald sker blandt mennesker, der bruger denne kombination.

Forskere fra National Institute on Drug Abuse studerede kombinationen og konstateret, at mennesker, der brugte både kokain og alkohol viste dårligere resultater på intelligens test og mere værdiforringede beslutningstagning færdigheder end brugerne af nogen af ​​stofferne alene.

Behavioral Therapy for kokainbrug

Kognitiv adfærdsterapi er en almindelig del af behandling for kokainbrug. Det er populært både fordi kliniske forsøg har fundet det effektivt, og fordi det er relativt kortvarig og således billigere.

Snarere end at forsøge at udrede den kokain brugerens barndom eller tidligere spørgsmål, den kognitive adfærdsterapi terapeut fokuserer på brugerens aktuelle situation, med et mål om at styrke afholdenhed og undervisning patienten færdigheder såsom:

- I erkendelse situationer, som sandsynligvis vil føre til at bruge kokain

- Undgå de situationer

- Problemet med nuværende liv understreger uden afhængigt af kokain

Terapeut og patient derefter arbejde sammen om at øve færdigheder som planlægning til nødsituationer, administrerende cravings, nægter medicin, og forståelse forbi episoder af stofbrug.

Kokain / crack Rehabilitering på arbejdspladsen

Hvis du har været på det samme job i en længere periode, er det sandsynligt, at din chef / peers vide om din narkotikaproblemet. Hvis ikke, at beslutningen om at udlevere dine medicinske / psykiske problemer på arbejdspladsen er altid lidt vanskeligt.

Se betroede midler - såsom medicinsk / psykologiske tidsskrifter, i stedet for pop kultur magasiner - for støtte i at gøre denne beslutning. En stor artikel til at begynde med er "Skal jeg fortælle Boss? Beskriver en psykiatrisk tilstand på arbejdspladsen" af Diana Ballon, fra Journal of Addiction og mental sundhed 4 (1), 13. Det er også foreslået, at du spørge andre addicts i bedring lovmæssig forsørgerpligt du respekt og tillid om deres meninger og erfaringer om disse spørgsmål.

Crack / kokainmisbrug og psykisk sygdom

Addiction betragtes som en psykisk sygdom i henhold til DSM (IV). Der er en meget stærk sammenhæng mellem alle vanedannende processer og andre psykiske sygdomme. Forskningen er fyldestgørende med hensyn til hvilken problem opstår først, og det kan være forskellige for hver person.

Depression (eller depressive symptomer) er meget almindeligt før brug, under brug og efter brug ophør. Hvis du føler dig trist, sløv, tom (en meget almindelig udtryk, der anvendes af misbrugere), ensom, værdiløs, håbløs, eller uro, så du kan blive ramt af depression. Hvis disse symptomer er alvorlige og vedvarende over tid, kan du blive oplever en depressiv episode. Det anbefales, at du arbejder med en terapeut / psykiater for at afgøre, om du har brug for psykologisk eller endda medicinsk støtte til at kæmpe denne depression. Igen er det vigtigt at arbejde med en professionelt der velbevandret i sygdommen addiction, så man får optimal støtte. Hvis du føler suicidal, morderiske, eller har nogen hallucinationer, er det afgørende, at du se dig selv i en indlæggelse psykiatrisk facilitet til at opfylde dine umiddelbare behov.