Substance Abuse: Behandling Filosofi Tips

Substance Abuse Uddannelse

En af de vigtigste faktorer, som mange mennesker både inden for terapi og i hurtig genopbygning forsømmelse er en forståelse af de medicinske og psykologiske komponenter af sygdommen addiction. Folk får ofte nedsunket i den logistiske, og selvfølgelig, essentielle aspekter af behandling, men den uddannelse om, hvordan og hvorfor en person bliver afhængige af narkotika er ofte tabt. En væsentlig forskel -og fejltagelse i behandlingen af ​​afhængighed i forhold til andre sygdomme, såsom diabetes, er, at sundhedspersoner, der har tendens til at springe uddannelsesmæssige del af behandlingen.

For fuldt ud at respektere og forstå både sværhedsgraden af ​​sygdommen addiction, samt de mest succesfulde behandlingsmetoder, en person i hurtig genopbygning, og deres familier og deres nuværende sundhedspersonale, der er nye for sygdommen bør søge uddannelsesmuligheder at forstå de nøjagtige processer, der finder sted i misbrugeren krop og sind. Den amerikanske Råd om Narkotikamisbrug hjemmeside er et godt udgangspunkt for at indsamle både information og ekstra ressourcer. Jo mere rettidig forskningen, jo bedre, da videnskaben altid udvikler sig, og nye oplysninger altid opstå.

Drug Rehab: The Financial Concern

Den form for narkotika Rehab faciliteter, der er annonceret i magasiner og på tv kan ofte være både romantiserede og skræmmende at narkomaner i hurtig genopbygning. Selv om disse meget dyre anlæg har gode ressourcer, der er mange billigere faciliteter, der tilbyder stærke behandling teams og pleje af høj kvalitet. Derudover vil mange af de mindre dyre faciliteter også antage forskellige forsikringer, herunder Medicare / Medicaid.

Den nederste linje om narkotika Rehab er, at en narkoman, der ønsker at komme sig, vil komme sig. En person kan gå til de mest prestigefyldte og dyre anlæg i verden og fortsætter med at tilbagefald. Når en person gør hans / hendes sind, at han / hun ønsker hjælp, mulighederne er uendelige, og let tilgængelige. Ring til nærmeste større hospital eller 12-trins kontor og anmode om yderligere oplysninger. Du kan også ringe til nærmeste psykiatriske center og bede om indtagelse. Uddannede sagsbehandlere bør være i stand til at besvare dine spørgsmål.

Gruppe terapi som en del af Substance Abuse Recovery

Gruppe terapi bliver mere og mere populære i den kliniske verden, og der er god grund til denne udvidelse. Gruppe terapi, som ikke skal forveksles med Anonyme Alkoholikere, er en gruppe, der består af jævnaldrende, der agter at arbejde med relationelle spørgsmål. Sommetider grupper omfatter medlemmer alle kæmper med et lignende problem, men de mere traditionelle og / eller psykodynamiske grupper består i etablering af relationer i gruppen sammenhæng reenactment af ofte selvdestruktiv adfærdsmønstre, og løsningen af ​​disse adfærdsmønstre / tankeprocesser i en sikker, sammenhængende miljø. Der er altid en klinisk uddannet facilitator i denne proces.

Gruppe terapi kan være særligt velegnet til addicts i bedring, især når man arbejder med en kliniker, der forstår de underliggende arbejdssteder af vanedannende sygdom, som en af ​​de store problemer for narkomaner er udvikling og vedligeholdelse af sunde, støttende og gensidige relationer. Gruppe terapi kan være et meget nyttigt måde at lære om sig selv og også øge inddrive narkoman bevidsthed om og forhold til sig selv.

Narkotikabehandlingscentre / Stofmisbrug Klinikker

"Drug behandling centre" og "stofmisbrug klinikker" er bredt, hvilket kan betyde flere forskellige indstillinger og erfaringer. Et andet ord, man kunne høre er "stofmisbrug center." Ethvert lignende udtryk er simpelthen en variation på en række potentielle behandlingsmuligheder erfaringer for misbrugere i hurtig genopbygning. Et af de væsentlige problemer med narkomaner tidligt opsving er en følelse af oppustet ego, der skal tømmes, hvis enhver hjælp skal søges, samt en kemisk afhængighed, som det er vigtigt at modtage sikker og ansvarlig detox. Narkotikabehandlingscentre / stofmisbrug klinikker som helhed en tendens til at fokusere på disse to vigtige komponenter i hurtig genopbygning.

  • En type narkotikabehandling center er en indlæggelse / låst facilitet, der kan vare omkring en måned (eller længere) alt efter forsikring og udgifter til programmering. Disse centre kan være en del af en medicinsk facilitet, en fritstående psykiatrisk facilitet eller eksisterer uafhængigt som et sted for kun behandling narkotika. Et eksempel på et sådant California Rehab Center er Betty Ford Clinic.
  • Halvvejs Huse- Mange misbrugere indtaste behandling med mistet alt, eller igen, tænker, at de er bedre end andre, der søger bedring også. Begge situationer er et eksempel på de ekstreme indikerer sygdommen addiction. Det er ofte enten anbefalet, at en nyligt ædru narkoman flytte ind sådan et anlæg, der fokuserer på ædruelighed og / eller efter regler / forordninger, at misbrugeren er kommet til at tro, gælder for alle, men ham / hende.
  • IOP behandlingsrelaterede Dette er en fælles betegnelse, der refererer til Indlæggelse / ambulant behandling. Dette er normalt en del af opsving, der viser sig efter den indledende døgnbehandling, men det kan variere så godt. En IOP betyder at inddrive person deltager dagligt streng pædagogiske og behandling baseret programmering, der vil hjælpe ham / hende overgang fra sikker oase af behandlingsprogrammet til den virkelige verden igen.
  • Ambulant behandling Centers- ambulatorier kan til tider specialiserer sig i rehabilitering af stofmisbrugere / alkohol. Denne form for behandling kan omfatte individuel terapi, gruppeterapi, uddannelsesmæssige programmering, og endda igangværende psykiatrisk behandling.

Fælles Misforståelser om Anonyme Alkoholikere

Nedenfor er nogle af de fælles misforståelser om Anonyme Alkoholikere (og relaterede programmer) og udbedring af disse myter.

1. Anonyme Alkoholikere er en religiøs kult

Mens der er en åndelig komponent til AA (ikke et religiøst), er der ikke krav om medlemskab i den anden end et ønske om at holde op med at drikke fællesskab. Der er ikke noget krav om, at man tror på noget andet end hans / hendes ønske om at søge hjælp.

2. Hvis jeg slutte AA Jeg vil aldrig have et liv igen

AA er et program designet til at tilbyde en bedre måde at leve for de mennesker, der har prøvet deres egne designs for at få ædru og har gentagne gange undladt at gøre det. Det er et sted, hvor man kan møde folk med lignende oplevelser, føler sig forstået, og forbedre hans / hendes livskvalitet. Formålet er at forbedre ens samlede livserfaring-som omfatter liv uden for AA.

3. AA er anti-medicin for medlemmer med psykisk sygdom

Den World Service Office of Anonyme Alkoholikere (som er det styrende organ i regler og bestemmelser for programmet) angiver ikke nogen steder, at der er nogen politik mod at tage psykotrope medicin for psykisk sygdom. Mens der er nogle medlemmer af AA, der bekender sig til denne praksis, er de ikke på passende øve læresætninger i programmet skitseret af WSO. AA foregiver ikke at være en gruppe af læger og helt støtter medlemmer, der søger uden behandling for at opfylde deres individuelle behov. Hvis du har andre spørgsmål eller bekymringer om AA og potentielle aspekter, som du kan føle konflikt om, anbefales det, at du direkte kontakte World Service Office og søge yderligere oplysninger.

Individuel terapi som del af Substance Abuse Recovery

Det er ofte anbefales som en del af helbredelsesprocessen, at man modtager (e) individuel terapi at øge hans / hendes bevidsthed og relationelle færdigheder. Mens dette kan være meget nyttigt, er det vigtigt for både indgående misbrugere og psykisk sundhed praktiserende læger til at vide, at det ikke er i den bedste interesse for enten kliniker eller klient til at behandle en person, der blot nægter at søge yderligere hjælp til hans / hendes afhængighed.

Individuel terapi er en komponent i behandlingen proces, der kan være meget givende og nyttig for dem i bedring. Hvis der allerede arbejder med en terapeut, du har tillid / respekt, kan det helt sikkert være nyttigt at arbejde sammen med ham fortsætte / hende, så længe du er villig til at være åben og ærlig om din afhængighed behandling og den rolle, den spiller i dit liv. Det anbefales også at overveje at arbejde med en terapeut, der har ekspertise på området, så du er i stand til at modtage de maksimale fordele fra energi og tid, du investerer.

Anonyme Alkoholikere

Antallet en mest succesfulde program i at få alkoholikere / misbrugere ædru, når kombineret med passende afgiftning og andre støttesystemer (såsom ambulant behandling og medicin support, når nødvendigt) er Anonyme Alkoholikere. Anonyme Alkoholikere er en organisation, der omfatter ikke-fagfolk, som hver deltager i møder, der yder støtte og udøver en tolv-trins praksis at både ophører stofmisbrug og behandle den følelsesmæssige sygdom og tomhed så tydeligt i afhængighed. Anonyme Alkoholikere er helt gratis, og der er møder over hele verden (herunder andre relaterede programmer såsom Narcotics Anonymous, Alanon, etc.), hvorigennem man kan modtage støtte.

Hvis du er interesseret i at søge hjælp, skal du kontakte den lokale AA kontor i den nærmeste større by. Der er ædru AA-medlemmer på vagt 24 timer i døgnet til at besvare dine spørgsmål og at gøre dig føle sig mindre isolerede og alene.

Selvbehandling og Addiction Recovery: Hvorfor det virker ikke

Afhængighed er en sygdom i sindet, der ligger misbrugeren og overbeviser ham / hende, at alle er imod dem, og at kun misbrugeren har alt under kontrol. Desuden er det en sygdom, der rent faktisk vil tænke to, tre eller endda fire gange om at holde op, selv efter tab og endda potentielle død har resulteret. Det er helt afgørende, at den person, der ønsker at få ædru ikke forsøger at gøre det på hans / hendes egen. Opholder sig i den afhængige hjerne alene er som at forsøge at være en professionel svømmer uden arme og ben. Det kan simpelthen ikke fungere. Med ekstra ressourcer og støtte, dog kan begge parter finde succes.

Ændring sundhedsskadelige miljøer som en del af processen for Substance Abuse Recovery

Selv om det ikke anbefales, at en inddrive person, afmontere alle hans / hendes relationer og isolere fra verden, anbefales det, at han / hun anerkender, at disse miljøer og situationer ikke egner sig til sunde valg eller ultimativ lykke i livet. De fleste mennesker i begyndelsen opsving har faktisk mistet en stor del af materielle ting og, endnu vigtigere, alle deres selvværd.

Det vigtige ting at huske er, at de mennesker, der ønsker at være sundt og sikkert virkelig søger ud for dine bedste interesser. Hvis folk i dit liv er imod din opsving (og dette kan omfatte visse medlemmer af din familie) chancerne er, at de er kørt fast i deres egen sygdom og / eller ikke er til rådighed til at bidrage til dit ønske om et bedre liv. Husk, hvis du ikke er clean og ædru, vil du miste alle de mennesker / ting i det lange løb alligevel. Hvorfor ikke prøve noget anderledes?

Familie Support og Addiction Recovery

Mange mennesker i hurtig genopbygning fra alkohol og stofmisbrug har markeret familie vanskeligheder. Denne virkelighed findes for en række forskellige årsager. Alkoholisme er en familiær sygdom og en, der negativt påvirker alle i personens liv. Dem omkring alkoholikeren / misbrugeren bliver urimeligt kontrollerende, vred, nagende og, bogstaveligt besat af whereabouts og adfærd misbrugeren. Denne type adfærd er simpelthen afhængighed i en anden form. Obsession med alkoholikeren / misbrugeren tillader de mennesker at undslippe sig selv på samme måde som alkoholikeren / misbrugeren er flygter ham / hende selv med stoffer.

Af disse grunde, er det stærkt anbefales, at alle i familien søge hjælp. Må ikke blive forstyrret, men hvis dine familiemedlemmer eller nære venner ikke ønsker at søge hjælp sammen med dig. Selv om det er meget nyttigt at en inddrive narkoman, hvis hans / hendes familie søger hjælp, er det bestemt ikke et krav. Ethvert medlem af familien kan ændre, forudsat at han / hun er villig til at gøre det nødvendige arbejde og opføre sig anderledes. Dette omfatter familiemedlemmer, der ønsker hjælp, selv om alkoholikeren ikke og alkoholikeren / misbrugeren, der ønsker at forblive ædru, selv om familiemedlemmerne ønsker at bo det samme.

Synanon Approach

Synanon, opstod i 1950'erne, var en narkotika-behandling program, der voksede til en destruktiv kult. Dens to-årig genopretningsplan involverede en konfronterende stil af behandlingen, og en patients opsving blev betragtet som en succes, hvis han / hun blev optaget i Synanon samfund i stedet vendte tilbage til samfundet og familien. I årtier Synanon var aktiv, tusindvis af mennesker kommet i behandling, men kun 65 nogensinde lykkedes at opbygge liv uden for koncernen.

I 1960'erne og 70'erne, gruppen gennemført en række pengemaskine ordninger og voksede mere og mere fremmedgjort fra samfundet, selv udvikle sine egne væbnede styrker. Facing negativ mediedækning og nægtelse af skattefri status blev Synanon tvunget til at opløse i 1980.

Dens konfronterende, støder-gruppe-baserede model er stadig følges i nogle programmer, navnlig uden for USA.

Harm Reduction

Skadesreduktion er en pragmatisk tilgang til patienter, hvis afhængighed forværres af andre psykologiske og sociale dårligdomme. Det tager det synspunkt, at samfundet aldrig vil blive stoffri, og at den bedste tilgang til narkotikaspørgsmål er at tackle dem, der forårsager kriminalitet og andre skadelige virkninger.

Skadesreduktion trækker på mange discipliner, men foranstaltninger resultater i form, ikke af stofbrug sig selv, men af ​​beslægtede "skader", såsom sygdom, død og kriminalitet. I denne model er ressourcer og energi rettet mod de stoffer, der forårsager forholdsvis større skade, mens andre (såsom marihuana) får mindre opmærksomhed.

Programmer til risikonedbringelse-baserede kan omfatte nål udvekslinger, mad og hygiejne tjenester, behandling baseret på individuel værdighed, og stofmisbrug klinikker tilbyder faktuelle, videnskabeligt baserede lægemiddel uddannelse både for misbrugere og for unge, der kan komme i kontakt med stoffer.

12-trins model

Stort set alle narkotikabehandling programmer omfatter nogle af elementerne i den 12-trins model, dels fordi der er nogle beviser for det bidrager til en vellykket mønster af afholdenhed over tid, og dels fordi programmet har været til rådighed for gratis årtier til alle der vælger at forfølge det, selvforsørgende gennem egne frivillige bidrag.

Den 12-trins model har sine kritikere, og nogle mennesker siger programmet ikke virker for dem, ofte fordi de foretrækker et genopretningsprogram mere i harmoni med deres åndelige outlook eller mangel på samme. Andre indsigelse mod kravet om total afholdenhed.

Alligevel er tusindvis af møder omkring os hver dag, og antallet af møder fortsætter med at vokse - et tegn på, at mange mennesker er at finde noget værdifuldt i dette program. Nogle undersøgelser har vist, at uanset motivation eller deltagelse, enkel deltagelse i møder en gang om ugen er en positiv indikator for en persons evne til at forblive stoffri.

Trosbaserede Model

De mest almindelige trosbaserede inddrivelse programmer er rettet mod kristne, men jødisk, muslimsk, hinduistisk, Pagan, og andre trosretninger understøtter recovery grupper for deres medlemmer på en eller anden plan.

I tro-baserede behandling, er effekten af ​​et højere væsen direkte påberåbes for at inspirere misbrugeren i fortsat afholdenhed og at give hende den personlige fatning kræves for at avoird recidiverende.

De mest effektive sådanne programmer er inspireret af tro og motivation af deres arrangører, men drage deres behandling modeller nuværende videnskabelige oplysninger, behandle afhængighed som sygdomme, snarere end synder, og tilføje adfærdsmæssige og medicinsk behandling til tro-baserede rådgivning, hvilket er sjældent effektiv på egen hånd. Desuden er mange misbrugere som ikke er religiøse slukket ved programmer, der virker til at skubbe en bestemt åndelige synspunkt.

Mens 12-trins grupper er åbne for folk af alle trosretninger, og at mange af nogen særlig tro, medlemmer af nogle religioner finde de får en mere effektiv støtte fra folk på den samme spirituelle vej. Nogle kirker, templer og åndelige organisationer tilbyder også deres egne genoprettelses-grupper, primært tilpasset fra standard 12-trins model.

Individuel Model

Mens afhængighed og inddrivelse følger brede grundlæggende mønstre, de underliggende problemer i hver persons afhængighed er forskellige. Programmer, der tilbyder et væsentligt element af individuel terapi kan være en fordel og muligvis nødvendige for at forberede nogle patienter for langsigtet opsving.

Det er vigtigt i den enkelte model for at løse de underliggende problemer med en persons vanedannende adfærd, og fokuserer på, hvordan man korrekt behandle afhængighed. Med hjælp fra ekspert terapeuter, kan en person, der behandles slibe på de tanker og følelser, der er forbundet med afhængighed, og udvikle strategier og tilpasning til at arbejde gennem fremtidige udfordringer uden for terapi.
En sådan model kan være særlig værdifuld for dem, der har prøvet standard medicinsk behandling, kun at tilbagefald.

"Scared Straight"

De, der beskæftiger sig med unge med risiko for stofbrug ofte svært ved at finde måder at afskrække afhængighed samtidig give ærlig information. En metode, der har nogle tilhængere er at konfrontere de unge med virkningerne af afhængighed - en tilgang med navnet "bange lige," efter en film, hvor hardcore kriminelle talte til unge lovovertrædere om konsekvenserne af et liv i kriminalitet.

For eksempel kan en sheriffens stedfortræder i staten Washington indsamler billeder af mennesker anholdt for meth-relaterede forbrydelser, med krus skud fra gentagne arrestationer viser misbrugerens hurtig fysisk forringelse. Han viser derefter disse til teenagere i præsentationer til formål at bevise det meth afhængighed.

Andre eksperter hævder, at frygt-baserede taktik for forebyggelse er ikke den bedste måde at nå teenagere, at en mere effektiv offentlig politisk tilgang ville indebære støtte teenagere i at finde præstationsorienterede aktiviteter, der vil holde dem væk fra stoffer. Forskere fortsætte med at undersøge, hvad forebyggende tiltag vil være mest effektiv.

Elektrochok terapi

Hvis du har set "Gøgereden", du sandsynligvis have en meget negativ opfattelse af elektrochok terapi, og faktisk denne fremgangsmåde er stadig kontroversiel.

Men i en meget tammere form, end den, som Jack Nicholsons karakter i filmen, er elektrochok terapi gør noget af et comeback i behandlingen af ​​alvorlige psykiske lidelser, såsom skizofreni. Fordi disse lidelser ofte ledsager eller forud stofmisbrug, kan elektrochok behandling betragtes som en potentiel behandling af en inddrive narkoman.

De overvejer denne form for terapi for sig selv eller en elsket en bør gøre deres forskning på track record og bivirkninger, som kan omfatte tab af års hukommelse. Mange patienter rapporterer også, at virkningerne er midlertidig, og at deres sygdomme vende tilbage inden for et par måneder til et par år.