Styrketræning vs Cardio-- der er bedre?

Intensiv styrketræning hjælper med at bevare kropsmasse og samtidig bistå med langsigtet fedttab. Personer, der løfter vægte og udføre andre styrketræning rutiner som squats og pushups må ikke tabe de ekstra pounds, men kaste fedt. Og på grund af det faktum, at kroppens muskler er mere kompakt end fedtstoffer, deres kroppe ser slankere, tonet og strømlinet, selv om de ikke tabe på alle. Styrketræning hjælper med at fremme vægttab ved at øge muskelmasse og kroppen forbrænder en masse flere kalorier, selv når det er i hvile.

Woman Weight Trainers
Kvinder, der har tendens til at gå i vægttræning plejer bulk op som hannerne kan, medmindre de forkæle sig selv i supplerende steroider eller medfødt har højere testosteronniveau i blodet. Kvinder, der har tendens til at få lean muskel se slankere, når de løfter vægte, fordi musklen er altid tættere end fedt og er også fylder mindre plads så godt.

På Vægttab Bekymringer
Vægttræning foretrækkes frem slankekur, når det kommer til at opnå permanent vægttab. De fleste Dieters genvinde deres respektive tabte vægte, vægt undervisere sjældent genvinde den. Dette skyldes det faktum, at spise mindre mængder af kalorier formindsker også den menneskelige krop stofskifte eller den samlede mængde af forbrændte kalorier ved udførelse aktiviteter. Som et slutresultat, efter slankekure, det vil kun tage få kalorier for dig at få de uønskede vægt tilbage. Mest ekstreme Dieters er lav på energi, fordi deres system mangler nødvendige brændstof på motion og andre daglige aktiviteter. I det lange løb, kan lavt aktivitetsniveau føre til vægtøgning så godt. Desuden en masse kostvaner have skadelige virkninger i forhold til en god styrketræning træning, der forbedrer sundheden og reducerer risikoen for skader og andre kardiovaskulære sygdomme. Slankekure kan også mindske en persons muskelmasse, der kan gøre kroppen se flabbier og blødere mens styrketræning gør din krop ser fastere.

Øge kroppens stofskifte
Vægt og styrketræning kan du forbrænde flere kalorier i din daglige aktiviteter og ikke kun i løbet af din træning sessioner. Muskler kræver flere kalorier til vedligeholdelse i forhold til fedt. De, der vægt tog konstant forbrænde kalorier, selv når de sidder, laver huslige pligter eller endda fordøje mad. Styrketræning kan også øge din kroppens stofskifte til omkring 15 procent.

Gør tingene langsomt, men sikkert
I dag er folk ty til regimer, der vil gøre dem tabe temmelig hurtigt. Men ikke en masse mennesker ved, at de, der tabe sig hastigt også en tendens til at sætte det tilbage i fremtiden. Den bedste måde at tabe de uønskede fedt er at tage det langsomt og i et støt tempo gennem en kombination af ordentlig motion og den rigtige kost. Prøv at reducere dit daglige forbrug af sukker, fedt og kulhydrater. Den menneskelige krop bruger komplekse kulhydrater til brændstof sine systemer, så sørg for at du inkluderer korn, fuldkorn, brune ris, frugt og grøntsager i din kost.