Styrketræning Fordele for kvinder

Styrketræning Fordele for kvinder

Styrketræning giver en række fordele for kvinder. Nogle kvinder kan bekymre, at styrketræning vil bulke dem op og få dem til at se mindre feminin, men med de korrekte teknikker, kan kvinder bevare deres feminine fysik samtidig udlede store sundhedsmæssige fordele fra styrketræning.

Sundhedsmæssige fordele af styrketræning for kvinder

Uanset hvor modvillige kvinder kan være at starte en styrketræning regime, der er ingen tvivl de enorme fordele høstes fra denne type øvelse. Ud over at gøre kvinder stærkere og mere fysisk fit, der er mange sundhedsmæssige fordele forbundet med denne type øvelse.

Potentielt øget metabolisme

Kvinder, der regelmæssigt udøver styrketræning kan opleve, at deres stofskifte stiger til det punkt, hvor de brænder flere kalorier på en hverdag, end de ellers ville. Med andre ord, at sætte nogle indsats i et styrketræningsprogram betyder, at kvinder kan brænde flere kalorier fra blot at sidde eller gå gennem deres daglige aktiviteter. En 2011 undersøgelse viste forskellen at være omkring 240 ekstra kalorier om dagen.

Yderligere kalorieindhold brænding

En time af moderat intensitet styrketræning forbrænder omkring 220 kalorier i tillæg til de potentielle øgede metaboliske fordele. Dette kan vise sig en stor hjælp, hvis du forsøger at tabe sig.

Mindre chance for Arbejdsskadestyrelsen

Kvinder, der er dedikeret til en styrke træningsprogram kan have færre skader end andre kvinder, der ikke er engageret i styrketræning overhovedet. Disse øvelser styrker musklerne, hvilket gør dem mindre modtagelige for skader.

Mere Bone Density

Måske en af ​​de vigtigste styrketræning fordele specifikke for kvinder er, at disse øvelser kan faktisk øge knogletæthed og mindske chancerne for kvinder senere at udvikle osteoporose i en ældre alder. Undersøgelser viser styrketræning kan faktisk genskabe tabte knogletæthed samt.

Nedsat Sygdom

Enhver form for regelmæssig motion kan hjælpe med at mindske tilfælde af sygdom og visse sygdomme, men styrketræning kan hjælpe med at forhindre nogle lidelser, som er særligt farlige for kvinder. For eksempel nogle eksperter, at regelmæssig styrketræning hos kvinder kan forhindre hjertesygdomme.

Forbedret muskulær udholdenhed

Når du løfter lette vægte ved høje gentagelser, du også øge muskulær udholdenhed. Det betyder, at dine muskler kan trække flere gange, før de når træthed.

Øget muskelstyrke

Det kan synes indlysende, men styrketræning øger også styrken af ​​muskelgrupper og støtte muskulatur. Dette giver dig mulighed for at udføre daglige aktiviteter med større lethed.

Forbedrede krop mekanik

Styrketræning kan give dig en bedre kropsholdning, balance og koordination. Disse faktorer kan mindske stress på din krop.

Mindre stress

Styrketræning kan forbedre stemningen. Det er også fantastisk at mindske angst og spænding, ifølge en undersøgelse fra 1998.

Hjælp til Diabetes

En undersøgelse viste, at styrketræning øget insulinfølsomhed i mennesker med diabetes. Dette kunne føre til reducerede diabetiske symptomer.

Nedsat blodtryk

En undersøgelse fra 2010 viste, at modstanden øvelse haft en mere betydelig indvirkning på at sænke blodtrykket end aerobe motion. Hvis du er bekymret for dit blodtryk, kan dette hjælpe.

Fysiske udseende og selvværd

Styrketræning positivt påvirker en kvindes generelle sundhed og giver hende en bedre livskvalitet som følge af den stærkere krop og sundere fysik. Kvinder behøver ikke bekymre dig, at en styrketræning regime vil resultere i voluminøse muskler, der gør dem til at se mandig. For at en kvinde at bulk op til det punkt, hvor hun rivaler mænds muskler, skal specifikke øvelser gøres på en meget dedikeret basis. Kvinder bør fokusere på de store fordele ved at blive involveret i et styrketræning program uden frygt for, at deres organer vil tage på maskuline egenskaber.

Forbedret fysiske udseende

Kvinders fysiske udseende kan forbedres ved hjælp af styrketræning. Ikke alene kan kvinder tabe hurtigere, når herunder styrketræning i deres motion rutiner, men lean muskelmasse øges med styrketræning og kan forvandle en kvindes krop i en mere slank og atletisk ramme.

Bedre selvværd

En kvindes fysiske udseende ofte har en enorm indflydelse på, hvordan hun føler om sig selv. Som et resultat, styrketræning hjælper nogle kvinder øger deres selvværd. Styrketræning kan også hjælpe kvinder i at føle stærkere og mere yndefuld, som begge kan øge en kvindes selvværd.

Typer af styrketræning for kvinder

Med så mange fordele for styrketræning - både fysisk og psykisk - det er en rigtig god idé for kvinder at blive involveret i et program til at opbygge styrke og få sundere. Mens kvinder kan deltage i alle de samme typer af styrketræning mænd kan, nogle foretrækker at bruge styrketræning maskiner til rådighed på de fleste fitnesscentre. Modstand bands og lette dumbbell øvelser tilbyder også metoder til at få styrke uden bulking op.

Start Styrketræning

Selv om kvinder ikke behøver at hoppe lige ind i en meget anstrengende styrketræning regime for at opnå fordele fra programmet, skal de stadig sørge for at vælge et introduktionsprogram, der er befordrende for deres fitness-niveau og vil ikke resultere i skader. Arbejde med en personlig træner er en fantastisk måde at starte en styrketræning program, eller du kan følge en trykt nybegynder vægt træningsprogram. Uanset hvilken metode du vælger, men startede en styrketræning program er en fantastisk måde at begynde en levetid på sundhed og fitness.