Style Tips til pæreformet Kvinder

Mange af os har noget om vores tal, vi vil gerne klage over til ovenstående Gud ... Kun det vil næppe hjælpe os nogen. I mellemtiden har vi til at klare en eller anden måde med de mangler at prøve at spille dem ned. Det er en uendelig kamp.

Style Tips til pæreformet Kvinder

For dem, der er pæreformet, disse hofter, der er et vidunder i sig selv har brug for lidt toning ned, og du er nødt til at tage sig af det hver dag. Tanken er lidt deprimerende, men når du kommer rundt til det, det kan koges ned til en række små hemmeligheder, hvordan man laver hofterne gå sammen pænt med resten af ​​kroppen.

Lad os se, hvordan vi kan gøre disse vidunderlige kurver til at se i pæn andel.

Tøj muligheder for pæreform:

  • Almindelig-type bras
  • Dekoreret toppe
  • Lang og super-lange skjorter
  • Mørke jeans
  • Brede bukser
  • Valg smykker

Lad din skjorte hænger lavt

Som din skjorte eller blazer hænger ned lav, det glider over dine fremspringende kurver og gør dem ser mindre. Se, hvordan andre kvinder bære lange skjorter og hvordan de indhylle deres kroppe, det giver en fremragende løsning!

Lyse op din top

Gør folks øjne komme op til toppen og ophold limet der ved påtagning forskønnet toppe. Pailletter, nitter, alle former for ting, der glimter, og vær ikke bange for frådseri. Spil det så hårdt, som du kan!

Swell ud foran

Bras er altid en meget følsom stykke et outfit, ikke undervurdere dem. Med din pæreform vil du gøre klogt i at fremhæve dit bryst ved hjælp af en polstret bh; få flere hævelser og nyde en curvier look!

Lad dine bukser baske rundt om dine ben

Stramme jeans og smalle bukser vil bringe ud af din pæreform som intet andet kan - ikke engang se på dem! Skjule dine ben under gode brede bukser, der vil falde ned fra dine hofter pænt.

Mørke farver er dine venner

Du ved, at sort gør man ser slankere; bære sort eller mørke farver omkring dine hofter og vende resolut fra beklædningsgenstande, der vil gøre din nederste del for lyst.

Skjul bag lag

Nå, du kan ikke gå ved klædt på samme måde, nu og da vil du ønsker at sporten en kortere og strammere nederdel, en kort top og lysere farver. Du har en løsning på dette - gå til fordobling op og iført lag, vil du nedtone linjerne og gøre en fashion statement.

Få den rigtige smykker

Endnu en gang, har til formål at distrahere øjet - dine smykker vil gøre godt for den slags ting! Pick en iøjnefaldende vedhæng, en mærkbar halskæde og / eller øreringe, der kan skål over, og du er der.

Efter at have fulgt dette råd i nogen tid, vil du bemærke, hvor hurtigt folk vil tage dig i din nye (lidt re-skulpturelle) billede.

Endelig aldrig glemme, hvad der skal undgås for enhver pris! Din bund er stor, men du ikke ønsker at presse denne omstændighed i folks ansigter, gør du? Steer klart af følgende:

  • Bukser og jeans, der favner dine ben for stramt
  • Mini kjoler og nederdele
  • Krop-con kjoler
  • Toppe, der er for stramme og korte