Studerende lån: Student lån refinansiering Tips

Tal det med din cosigner

Hvis du har ansøgt om et lån med en cosigner bør du tale enhver beslutning over med ham eller hende. Mens du kan være den primære låntager med ingen planer om misligholder lånet, hvis noget skulle ske, de bør i det mindste vide, hvad vilkårene for lånet var.

Diskuter vilkårene for refinansiering, tilbagebetaling muligheder og din aktuelle finansielle status. Holde din cosigner i sløjfen er med til at sikre, at alle parter er på den samme side. Det er indlysende, at hvis du har problemer med at gøre en betaling en måned vil din cosigner hellere hjælpe end have lånet standard.

Co-underskrivere er normalt en, du kender personligt gerne dine forældre. Dette skulle gøre det nemmere at finde ud af de ordninger, der ville være i den bedste interesse for alle involverede parter. De kan endda ønsker at have en kopi af alle papirer i forbindelse med lån til deres egne optegnelser. Det er en god idé i tilfælde der sker noget for enhver papirarbejde i din besiddelse. De kan også have deres egne ideer om at reducere studielån interesse.

Refinansiering mere end én gang

Før juli 1, 2006 kan du refinansiere studerende lån mere end én gang at drage fordel af de seneste rente, hvis de var bedre end din oprindelige. Dette er ikke længere tilfældet. Der er dog nogle omstændigheder, som ville tillade en anden refinansiering.

Hvis du for eksempel, har du flere konsolidering lån fra forskellige långivere kan du ansøge om et nyt lån at bundte dem alle i én betaling.

Du vil også være i stand til at refinansiere mere end én gang, hvis du har nye studielån, som ikke var en del af den oprindelige konsolidering. Skift til webstedet af din långiver til en liste over støtteberettigede studielån til en anden studerende lån refinansiere.

Hvis du falder i en af ​​de ovenstående kategorier en anden refinansiering ville være i din bedste interesse. Dette er en perfekt grund til at holde styr på finansielle bistand nyheder og kursændringer, selv efter endt uddannelse. Der er altid nye muligheder dukker op for at spare flere penge. Hvorfor ikke udnytte så mange som du kan?

Finde långivere, der vil refinansiere Studielånssystem

Chase Tip: Hvis du beslutter dig for at refinansiere din bachelor lån med en privat långiver, bør du også vide, at mange vil have specifikke kriterier, som du bliver nødt til at mødes. For eksempel skal du have etableret god kredit eller find en cosigner villige til at støtte din ansøgning. Typisk for at refinansiere din bachelor lån, vil du også nødt til at blive gradueret eller vil blive dimitteret snart fra en college program.

Skatteincitamenter for refinansieret Studielånssystem

De fleste studerende lån giver allerede skattefordele til låntagere, der er i tilbagebetalingstiden. Interessen du betaler kan trækkes på din årlige afgifter op til $ 2.500 per år afhængig af din justerede bruttoindkomst. Når du søger at refinansiere dit studielån, skal du sørge for de nye lånevilkår stadig tillade dig at kræve dette fradrag. Dette gælder især, hvis du beslutter at kombinere din studerende lån med en anden type lån til tilbagebetaling. Check med en skatterådgiver for at få flere oplysninger om studielån rente fradrag ved refinansieret lån.

Finde långivere, der vil refinansiere Studielånssystem

Hvis du i øjeblikket har studerende lån gennem en privat långiver og søger at refinansiere, start med at långiver at se om de kan tilbyde dig bedre vilkår, end hvad du har i øjeblikket. Da du allerede har etableret en historie med at långiver de kan være villige til at arbejde sammen med dig. Du kan også pege på andre långivere ved at gøre en søgning på internettet for at finde disse private student lån selskaber, der vil arbejde med dig. Når man arbejder med en privat studerende lån selskab, er der en række kriterier, der skal først være opfyldt, før enhver studerende lån kan refinansieres. Disse omfatter:

1. Allerede have privat finansierede studielån.

2. Har mindst $ 5.000 i privat studerende lån gæld.

De ulemper ved refinansiering din studielånssystem

Refinansiering dit studielån er ikke altid en god mulighed. Hvis dit mål er at reducere din månedlige betaling ved at forlænge levetiden af ​​lånet, kan du ende med en højere rente, og næsten ingen besparelser på betalingen. Nogle långivere kan også opkræve et gebyr for studerende lån refinansiering, som tilføjer endnu mere på dine samlede omkostninger. Før du søger at refinansiere dit lån, så spørg din långiver til at oplyse om alle omkostninger, som du skal betale. Hvis du ender på grund mere med meget lidt reduktion i din månedlige betaling, kan det ikke være det værd at overveje denne mulighed.

Det er de små ting, der betyder

Den nemmeste måde at sænke din rente, når refinansiering dit lån er at afslutte processen før din afdragsfri periode er op. Der er normalt en seks måneders afdragsfri periode efter endt uddannelse, før du skal begynde at tilbagebetale dit lån. Hvis du refinansiere inden udgangen af ​​dette vindue, er din sats automatisk reduceret med 0,6 procent. Denne sats er låst i for resten af ​​dit lån tilbagebetaling.

Det kan synes som en lille procentdel, men det er mere omfattende, hvis man ser på det store billede. Kombiner denne .6 procent nedsættelse med yderligere reduktioner Pris baseret på hinanden følgende til tiden betalinger og cash-back incitamenter. Nu du får det store billede. Din studielån interesse skrumper ved minut.

Det handler ikke om en tilskyndelse eller reduktion. Kig efter den bedste kombination af alle disse funktioner, når refinansiering og din lånepakke vil forme op til at være meget bedre, end du troede det kunne.

Der er potentiale til drastisk at reducere din rentesatser, lånets hovedstol og månedlige betalinger via refinansiering i den afdragsfrie periode og fortsat at foretage betalinger til tiden og i fuldt omfang. Når du konsolidere dine lån, du begynder at tilbagebetale dem, medmindre du underrette din långiver, at du ønsker at fortsætte med din afdragsfri periode. Så sørg for at lade dem vide, hvordan du ønsker at fortsætte.

Undgå "Senioritis," Get et forspring på Life

Din senior år er den vigtigste, når det kommer til refinansiering dine lån. De fleste mennesker vente, indtil de er uddannet, og er allerede i deres afdragsfri periode, før man overvejer deres muligheder. Det giver dem mindre tid til at absorbere store mængder af information og træffe en informeret beslutning.

Begynde at se på dine muligheder i begyndelsen af ​​din senior år i college. Dette vil give dig masser af tid til at få styr på de snørklede af refinansiering og følgerne det ligger inde for din fremtid.

Der er for mange trin og for meget information til at opsuge i den afdragsfri periode mellem eksamen og tilbagebetaling. Start tidligt giver dig mulighed for at tage det et skridt ad gangen og tempoet selv.

Det er ikke til at sige, det tager et helt år at gennemføre hele processen, men der er ingen grund til at proppe det ind i et par dage i slutningen af ​​året enten. Nogle studerende får, hvad folk kalder "senioritis", og slap af under deres sidste år af klasser. Gør dig selv en tjeneste og ikke lade det ske med refinansiering studielån.

Långiver Incitamenter

Långiver incitamenter kan spare dig store bukke, når det drejer sig tid til at refinansiere studielån. Disse er incitamenter til at spare dig penge refinansieres i en bestemt virksomhed. Tage hensyn hertil, når de beslutter, hvad du vil gøre. Et lån med en lidt højere rente, men også mange incitamenter kan spare dig flere penge end en med en lavere sats.

De mest almindelige långiver incitamenter er baseret på at gøre en række på hinanden følgende til tiden betalinger. Disse omfatter takstnedsættelser, cash-back, eller hovedvirksomhed reduktioner. De væsentligste reduktioner når en procentdel af restgælden er slettet, og du ikke længere har ansvaret for den del.

Der er også takstnedsættelser er forbundet med oprettelsen automatiske betalinger / debet i nogle refinansiering pakker. Hvis du har alternative dårlig kredit lån eller lån, der har høje renter, kan disse incitamenter gøre en stor forskel i det beløb, du har til at betale tilbage.

Hvis du finder en långiver med en stor rente, men ikke de rette incitamenter, kontakte dem og se, om de vil gennemføre incitamenter for dig. Hvem sagde du kan ikke have din kage og spise det også?

Sørg for at du ikke vælge en citron

Det er blevet fastslået, at der er et ton af oplysninger til at overveje, når det kommer til studielån. Refinansiering er blot et af de mange områder, der kræver særlig opmærksomhed. Folk har en tendens til at blive nervøs med så mange tal kastet på dem og hoppe på det første konsolidering tilbud i tilfælde renten skyde gennem taget.

Lad ikke dette ske for dig. Shoppe rundt og finde ud af, hvad de forskellige långivere, der tilbyder refinansieres muligheder. Nogle mennesker vil forsøge at mobbe dig til at tage en pakke, der er langt fra det bedste, du kunne få.

Prøv at fortælle en långiver, som du kommer til at se på nogle andre muligheder, fordi de ikke tilbyder, hvad du har brug for. Se om de tilbyder nogen indrømmelser til at holde dig med dem. Student lån refinansiering er som en skak match. Du ønsker ikke at lade dig få kantet.

Tag ansvar og du vil ende op med det bedste tilbud, du kan få. Ingen ønsker at købe en bil, der viser sig at være en citron og sætte flere penge ind i det, end det er værd. Det samme gælder her. En citron efterlader dig med studielån interesse så langt som øjet kan se.

Prioriteter er nøglen

Når refinansiering dit studielån er det en god idé at beregne din samlede gæld. Dette omfatter lån, kreditkort og enhver anden form for penge skylder. Lav en liste over alle dine debitorer og prioritere dem. Lån vil typisk være i toppen af ​​listen, da de er de største dollarbeløb, både hovedstolen og renter.

Når du bestemme, hvad du har råd til hver måned kan du komme med en plan for, hvordan man kommer ud af gælden og minimere studielån interesse. Bevæbnet med disse oplysninger, vil du være mere parat til at refinansiere studielån på den bedst mulige måde.

Alle former for gæld faktor i din daglige liv. For at være forberedt på at håndtere refinansiering af college midler, du skal tage hensyn til andre former for gæld. Ellers vil du ikke være i stand til at vælge den mest effektive måde at fjerne dem.

Målet med Refinansiering studerende lån

Målet med refinansiering studielån er at sænke din månedlige betaling og gøre dem mere overskuelige. Du er nødt til at refinansiere din føderale og private lån særskilt, og vil sandsynligvis være i stand til at refinansiere din føderale lån til en lavere rente. Private dem er lavet under forudsætning af, at din indkomst vil stige, når du opgraderer, og derfor vil du være i stand til at betale mere. Det betyder, at din rente vil generelt være højere på private studielån.

Det er muligt at reducere dine månedlige betalinger ved refinansiering til en lavere rente eller at forlænge varigheden af ​​dit lån. Den første mulighed ville være en nedsat rente, der sænker det månedlige og samlede beløb du skal betale tilbage. Naturligvis sænke din rente og med mere håndterbare betalinger er ideel. Dette er imidlertid ikke altid muligt.

I så fald vil der strækker længden af ​​dit lån effektivt at reducere størrelsen af ​​dine betalinger, selv om dette vil øge mængden af ​​interesse, du skal betale over tid. Uanset hvilken metode du vælger, er det en god ide at betale mere end den nye minimumsbetaling når det er muligt.

Kan A refinansieret Student lånet Aflyst?

Når du har gennemført processen for at refinansiere dit studerende lån, er der ikke længere en mulighed for at annullere den. Desværre når du har afsluttet alle de papirarbejde og lukket på lånet, banken mener, at du er forpligtet til at tilbagebetale det baseret på de vilkår, der er fastsat. På det tidspunkt, de sender pengene til långiveren af ​​din gamle lån og betale det ud. Da de allerede har bundet op pengene til dig, der er ingen muligheder for at ændre den. Hvis du føler at du er blevet behandlet uretfærdigt eller at ulovlige handlinger blev brugt til at få dig til at acceptere lånet, kan du tale med din långiver om dine bekymringer. Derudover kan du kontakte agenturet i din tilstand, der regulerer banker eller FDIC at forklare dine klager.

PLUS lån refinansiere

Ligesom alle andre studerende lån, er der muligheder for at refinansiere PLUS lån. Faktisk, hvis du konsolidere andre studielån, kan du ønsker at inkludere din PLUS lån i med dem, for at få en månedlig betaling. Ligesom når du fik din PLUS Loan, kan en kredit check være påkrævet. Hvis du ikke opfylder kreditten ydelse kriterier långiver, skal du måske tilføje en cosigner til lånet. En fordel ved refinansiering et PLUS lån er, at du kan være i stand til at skære dine renter og din månedlige betalinger gør de samlede omkostninger ved lånet mere overkommelig.

Refinansiering en Perkins lån

Du kan refinansiere en Perkins lån, men du er nødt til at spørge dig selv, hvorfor du gør det. Der er mange fordele, du vil tabe i en refinansiering, og det kan faktisk ende med at koste dig mere i løbet af livet af det nye lån. Perkins lån har en fast rente på 5 procent, så du ville være hårdt presset for at finde et lån, der kan tilbyde dig en bedre aftale. Desuden vil eventuelle rabatter på hovedstolen eller fradrag af rentesatsen gå tabt i en refinansiering. Det er også vigtigt at overveje, at der er en række måder at få din Perkins lån tilgivet, medmindre det er refinansieret. Der er så mange fordele ved at have en Perkins lån venstre som er, at du seriøst bør overveje dine muligheder, før du foretager beslutningen. Få flere oplysninger fra din långiver og derefter afgøre, om du ønsker at gå videre med en Perkins lån refinansiere.

Misligholdte Studielånssystem

Når du misligholder en studerende lån, er der kun få muligheder for at få dig ud af problemer. Dog kan det være muligt at tale med en långiver om refinansiering af lånet. Dette kan hjælpe dig med at nedsætte din månedlige betaling, og derfor gendanne din kredit historie. Ikke alle långivere vil være villige til at gøre dette, så du bedste chance er at starte med långiver, der i øjeblikket holder din studerende lån. De har mest at tabe, hvis du ikke foretage betalinger, så de kan være villige til at arbejde med dig på alternative muligheder for at sætte dig i stand til at kunne foretage de månedlige betalinger.

Fordelene ved refinansiering din studielånssystem

De fleste studerende, der ønsker at refinansiere deres studielån gør det for at sænke deres månedlige betaling. Når du refinansiere du kan være i stand til at få en lavere rente, især i tilfælde, hvor man kombinerer en eller flere studerende lån. Du kan også se på mulighederne for at udvide din tilbagebetaling vilkår. Lån serviceres gennem den føderale regering har ofte de bedste løbetid og renter, men hvis du går gennem en privat långiver du sørge for at finde ud af, hvad de kan tilbyde dig. Husk, når du forlænge dit lån for at reducere din månedlige betalinger, vil det beløb, du vil betale samlet i renter af livet af lånet være høj.

Berettiget til Student Loan Refinansiering

Hvis du refinansiering private studielån, er der en række kriterier, at din långiver bliver nødt til at overveje, før godkendelse af lånet. For at starte, vil du sandsynligvis nødt til at gennemgå en kredit check. Derudover vil din långiver overveje de typer af studerende lån, du er interesseret i refinansiering. Hold dine regering serviceret lån adskilt fra dem gennem en privat långiver. Den føderale lån har ofte andre fordele og en lavere rente, som du ikke ønsker at miste. Sammenligning butik før man slår sig på en långiver til at refinansiere dit lån for dig at få de bedste renter og vilkår.

Refinansiering et konsolideret studerende lån

Når renten falder, kan du overveje refinansiering en studerende lån, der allerede er konsolideret, især hvis det har en høj rente. Hvis du har mulighed for at sænke din rente og måske ændre dine løbetid på samme tid, så det kan være værd at overveje. Spørg forhånd for en anslået månedlig betaling og finde ud af, hvor meget interesse, du vil betale i løbet af livet af lånet. Hvis den opfylder dine behov så diskutere med din långiver andre udtryk, som du har brug for at vide, før du udfylde et ansøgningsskema.