Studerende lån: Grants Tips

Typer af Private Student Tilskud

Nogle kilder til private stipendier kan være lige under næsen og med lidt arbejde kan bidrage til at reducere omkostningerne ved en college uddannelse for dig eller en afhængig. I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at få en række tilskud, fordi dollar beløb, der tildeles er så små. Bare husk på, at hver dollar tæller, og det hele kommer op at reducere det beløb, du kan skylder på kollegium lån senere. Nogle kilder du kan kontakte vedrørende midler omfatter civilsamfundsorganisationer. Grupper som Kiwanis eller Rotary ofte give små dollar stipendier. Disse kan være konkurrencedygtige og kræver, at du udfylde et ansøgningsskema.

Finde Private Student legater og stipendier

Lidet kendt lommer af penge er til rådighed for studerende, der opfylder visse kriterier. Nogle af disse skal jages ned og har sådanne snævert definerede kvalifikationer, som kan verificere få elever nogensinde forfølge dem. Der er penge til rådighed for studerende på visse etniske befolkningsgrupper eller for studerende, der bor i en bestemt by. Søgning efter disse midler kan tage tid, men det kan være værd at finde nye ressourcer til at betale for kollegium udgifter. Den finansielle støtte kontor på din skole eller universitet kan have en liste eller database af forskellige private stipendier og legater. Du kan også søge efter penge via internettet; dog styre fri af websteder, der siger, at de vil hjælpe dig med at spore ned studerende bistandsmidler for et gebyr. Med lidt ben arbejde, kan du finde alt hvad du behøver gratis.

Omkostninger, der dækkes af en bevilling

Ved at acceptere en pris for finansiel støtte, du anerkender, at midlerne kun vil blive anvendt til at dække bestemte uddannelsesmæssige udgifter. Selv om det forventes, at studerende støtte vil dække mere end blot undervisning og gebyrer er der stadig grænser. Ting som mad og bolig; bøger; forsyninger; og transportomkostningerne er også legitime udgifter til din college uddannelse. Desuden kan nogle føderale støtte også bruges til at hjælpe med udgifterne til børnepasning eller til undervisningsformål værktøjer som en computer. Hvis du er i tvivl, om et køb ved hjælp føderal studerende støtte vil blive anset for acceptabel, så spørg en finansiel rådgiver støtte til yderligere oplysninger.

Statstilskud

Mange stater forsøger at følge i spidsen af ​​den føderale regering og yde studentermedhjælp til beboere, der ønsker at gå på college i den pågældende stat. Kriterierne for disse midler tendens til at være magen til mange andre muligheder student støtte såsom demonstreret finansielle behov, indskrivning i et godkendt program, og fortsatte tilfredsstillende fremskridt i retning af en grad. Disse tilskudsmidler kan begrænses og er normalt fordelt efter først til mølle, først tjene grundlag til dem, der opfylder betingelserne herfor.

Pell Grant Kriterier

Økonomisk trængende studerende indskrevet ved en godkendt skole, der fuldføre gratis program for Federal Student Aid (fafsa), kan kvalificere sig til at modtage Pell Grant. Med priser på op til 4050 dollars om året, kan en studerende dækker en god del af deres college udgifter med disse tilskudsmidler, der ikke kræver nogen tilbagebetaling (undtagen i tilfælde, hvor der foretages en fejl i udbetalingen). Det beløb, du får tildelt (hvis nogen) er baseret på omkostningerne ved fremmøde på din skole, din status i skolen (fuldtid eller deltid), og anslået økonomisk behov (efter fradrag din forventede familie bidrag). Din berettigelse til en Pell tilskud er normalt angivet på rapporten studerende støtte (SAR), som sendes til din uddannelsesinstitution.

SEOG Funds For studerende med en dokumenteret finansielle behov

Pell Grant modtagere er ofte studerende, der demonstrerer en betydelig finansiel behov. Det betyder, at de er i en position, hvor kollegium ville ikke engang være en mulighed uden statstilskuddet midler, de modtager. Denne kategori af studerende ofte prioriteret modtage andre tilskudsmidler til at hjælpe med de samlede omkostninger ved en college uddannelse. En sådan ydelse er Federal Supplerende Educational Opportunity Grant (FSEOG) Hvilke uddeler studerende midler mellem $ 100 og $ 4000. En ydelse af tilskud er, at midlerne ikke skal tilbagebetales af den studerende. Den eneste undtagelse opstår, når en elev forlader skolen uden at færdiggøre sigt. De studerende kan blive bedt om at tilbagebetale eventuelle midler, de har modtaget.

Typer af Private Student Tilskud

Chase Tip: Din arbejdsgiver kan også være i stand til at hjælpe med finansieringen kollegium. Nogle arbejdsgivere tilbyder programmer undervisningsafgifter bistand til at hjælpe deres medarbejdere få en college uddannelse. Du kan også opleve, at din arbejdsgiver tilbyder særlige tilskud eller stipendier til børn af ansatte til at deltage i college. Spørg din HR kontor for at se, om de bidrager til finansieringen kollegium på nogen måde.

Berettigelse og finansielle behov

Generelt er de fleste føderale tilskud tilbydes studerende, der har en påvist finansielle behov. Dette er fastsat ud fra de oplysninger, du giver i den gratis program for Federal Student Aid (fafsa). Føderale tilskud er også kun tilgængelige for borgerne USA eller støtteberettigede ikke-statsborgere. Derudover skal du være indskrevet på en godkendt studieprogram på et akkrediteret kollegium eller universitet, og fortsætte med at gøre tilfredsstillende akademiske fremskridt.

Talent Grants

Ikke alle tilskud tildeles udelukkende baseret på finansielle behov. Nogle meget ønskelige tilskud er baseret på talent og måske eller måske ikke overveje en studerende finansielle behov. Høje karakterer kan kvalificere en studerende til at modtage en meritbaseret tilskud fra deres institution. Denne type tilskud er bestemt til at anerkende resultaterne af studerende, der har succes i college.

The National Smart Grant er en anden type af talent tilskud, der gives til de studerende i deres tredje eller fjerde år, der studerer i et bestemt fagområde som matematik, naturvidenskab eller visse fremmedsprog. Dette tilskud er for amerikanske borgere indskrevet i fuldtidsstudium på et godkendt universitet. En støtteberettiget studerende kan tildeles op til $ 4.000 og skal opretholde en GPA på mindst 3,0 til fortsat at modtage disse midler.

Studerende til studerende Grants

For at hjælpe eleverne med en betydelig demonstreret finansielle behov, nogle college og universiteter tilbyder særlig studerende til SU. Disse er passende opkaldt da de ofte kommer fra gebyrer til andre studerende. Studerende, der modtager et tilskud som denne typisk også modtage føderale tilskud og lavtforrentede studielån. Fortsat berettigelse til denne type tilskud vil variere, men kræver typisk den studerende til at opretholde en tilfredsstillende GPA og demonstrere årligt, at den finansielle behov stadig eksisterer. På de fleste institutioner disse midler er begrænset, så kvalificerede studerende, der ansøger om finansiel støtte tidligt er mere tilbøjelige til at have en elev til elev tildeling af tilskud.

Droppe ud af skolen

Sommetider ting sker, og du finde dig selv i en position, hvor du er nødt til at droppe ud af skolen midtvejs i udtrykket. Selv om det er forståeligt, at nogle gange disse ting sker på samme tid, du har brug for at være opmærksom på de økonomiske konsekvenser. Den første af disse er, at du ikke kan være i stand til at kvalificere sig til en tilbagebetaling fra din skole eller universitet. Du bør tjekke med dem om deres regler. Dernæst kan du blive bedt om at tilbagebetale enhver føderal økonomisk støtte, du modtager. Mens tilskud er gratis penge, som de studerende ikke forventes at tilbagebetale, er de beregnet til at betale de udgifter, der er forbundet med en college uddannelse. Når du dropper ud af skolen, de omkostninger, der er forbundet med en college uddannelse ikke længere eksisterer. Hvis du føler at du har brug for til at forlade skolen og vil være ude af stand til at fuldføre ordet, er det klogt at kontakte dit kontor økonomisk støtte til vejledning om, hvordan dette vil påvirke eventuelle tilskud eller lån, du har modtaget.