Studenterunderviser Romance

Studenterunderviser Romance

Den studerende lærer romantik er en kliché i moderne Amerika, men det er altid en dårlig idé for læreren og eleven.

Om Studenterunderviser Romance

Moderne forståelse af en romance mellem en elev og en lærer centre rundt Mary Kay Letourneau affære med hende derefter sjette klasse student, Vili Fualaau. Selvom parret blev gift efter Letourneau tilbragte syv et halvt års fængsel og fødte to børn, blev den uhensigtsmæssige forhold mellem elev og lærer ikke mindsket, fordi Fualaau blev en samtykkende voksen versus da han var barn.

Romantisk anliggender mellem universitetsstuderende og professorer er afbildet i litteratur og tv som provokerende. Men en lærer er i stand til myndighed, for at misbruge denne magt ved at indlede eller at lade den studerende til at indlede et romantisk forhold er upassende opførsel. Det kan også føre til lærerens afskedigelse, fordi de fleste universiteter har en adfærdskodeks, som både studerende og professorer forventes at følge. Professorer, der overtræder denne adfærdskodeks kan miste personlige omdømme og værdsatte tenures.

Hvad hvis Romance er ægte?

Kan en romance mellem en elev og en lærer være den ægte vare? Mary Kay Letourneau fødte to børn, og til sidst blev gift med den unge mand, hun havde forført. Begge hævdede, at de var i kærlighed fra Hent gå og begge fortsatte med at forfølge forholdet. I sidste ende stod parret sin prøve i hård kritik, fængselsstraffe og spørgsmål om moralsk fordærv, men det gjorde ikke deres affære passende. På det tidspunkt var han for ung (juridisk under-alderen), og hun var hans lærer (uhensigtsmæssig adfærd).

Hvis et forhold er reel, så er det bedre, at den studerende til at overføre ud af lærerens klasse eller at vente, indtil der ikke længere er en studerende og lærer situation. Hvis den studerende forbliver på samme universitet eller college, så professoren skal kontakte dekanen for at advare ham eller hende om en mulig moral klausul overtrædelse. I sidste ende er det op til læreren (som har mest at tabe) til at bremse en eventuel romance med en studerende, især hvis det er skadeligt for hans eller hendes omdømme, jobsikkerhed og sikkerhed. Passions kan køre høj i college; stormfulde forhold er lige så hurtige til at antænde som at brænde ud. Til læreren eller eleven, som søger en langsigtet relation, venter indtil eleven og læreren forhold er over før pindebrænde en romance er en god måde at sikre en langsigtet vellykket forhold.

Undgå Temptation: The Bait

En vigtig forskel skal bemærkes, når man overvejer enhver variation af studerende og undervisere romantisk forhold. Hvis en deltager er under 18 år, så er det ulovligt. Med få undtagelser, overveje de fleste stater handler fysisk på den slags et romantisk forhold til at være børnemisbrug. For samtykkende voksne på begge sider af ligningen, faren for seksuel chikane gebyrer og upassende adfærd beskyldninger er stadig potentielle trusler mod levebrød og karriere.

Det bedste råd til en elev og lærer, der befinder sig interesseret i at forfølge en romantisk forhold, er at afskære den studerende og læreren forhold, før enhver handling uhensigtsmæssig måde. Hvis det er umuligt at adskille den studerende og læreren forhold, så parret bør afholde sig fra at handle på følelser (uanset hvor intenst), indtil et sådant tidspunkt, da den studerende / lærer obligation er afsluttet.

Søge hjælp

Hvis du eller nogen du kender, er bekymret over, hvorvidt din lærerstuderende romantik er uhensigtsmæssig eller ulovlig, overveje at søge hjælp ved at betro sig til en trust ven, en læge eller endda en advokat. Mens tvivl er en naturlig biprodukt af romantik, frygt for opdagelse, juridiske konsekvenser og en trussel mod dit omdømme kan være wake-up call er nødvendig for at undgå at gøre en dårlig beslutning værre.