Strømpebukser til Queen-størrelse kvinder

Strømpebukser til Queen-størrelse kvinder


Strømpebukser til queen-size kvinder er afgørende for fuld regnede damer, der ønsker nyloner, der passer ordentligt og fladere deres ben. Queen-size strømper har været omkring år nu, og de udfylder et behov for kvinder i størrelse. Det kan være meget ubehageligt at have strømpebukser der ikke kommer hele vejen op dine ben, eller at klemme dig for stramt. Hvis du har brug queen-size til din herlig kurver, det er bare et spørgsmål om at vide, hvor at shoppe.

Om Strømpebukser

Du kan finde de strømper du har brug for i basale farver som kød-tone, hvid og sort. De er almindeligt og lavet til hverdagsbrug. Du kan også finde tekstureret strømpevarer til at tilføje pizzazz til din ensemble eller falsede strømper for lidt ekstra kick. Hvis dit kontor dress code kræver, at du bære strømpebukser som en del af dit arbejde tøj, du har brug for en samling af plus size nylons. Selvom de er lavet til at være mere holdbare end i de forløbne år, disse er stadig nogle af de nemmeste at ødelægge tilbehør en kvinde kan eje.

I løbet af sommeren, kan strømpebukser være ubehageligt at have på, især hvis du bor i et varmt og fugtigt klima. Kvinder i størrelse ofte føler endnu varmere, så strømper er ikke de mest velkommen ting at bære. Du kan altid komme rundt kravet strømpebukser ved at bære strømper med hofteholdere - i modsætning til strømpebukser, strømper give dig nogle vejrtrækning værelse.

Tips om at købe Plus Strømpebukser

Du vil ofte finde queen-size strømpebukser benævnt Plus. Mange strømpevarer virksomheder sælge varer specielt til kvinder, der har brug for dem i en større størrelse. Det bedste strømpebukser til queen-size kvinder er ikke bare mere funktionalitet; de er også lavet med deres specifikke behov i tankerne.

Når du køber strømpebukser, overveje disse tips til at sikre, at du vælger en behagelig, flatterende par:

 • Køb den rigtige størrelse: Dette kan synes indlysende, men nogle kvinder køber strømpebukser i en størrelse for stor eller for lille til dem. Hvis dine nylons er for store, kan de hænge ankler. Hvis de er for små, vil de ikke passer ordentligt i skridtet. Du bør ikke have at slæbebåd og trække unødigt at få strømpebukser op dine ben. Det øger risikoen for kørsler, som er det sidste, du ønsker i et helt nyt par slange.
 • Køb support slange hvis nødvendigt: Trusser, der kommer med mave kontrol er lavet i alle størrelser. Hvis du har brug for hjælp at holde maven i, købe kontrollere top strømpebukser. Nogle mærker tilbyder også endnu mere shaping, så du kan få brug for at prøve forskellige typer til at se, hvilke der er bedst for dig.
 • Køb sheer til varmt vejr: Vælg den sheerest slange kan du, hvis du bruger dem i løbet af sommeren. Strømper kommer i utroligt tynde formuleringer - de er meget ren og skær, men også stærk nok til hverdagsbrug.

Textured Strømpebukser

Mens almindelige strømper er fantastisk til at bære til kontoret, hvad nu hvis du ønsker at tilføje nogle smag til dit outfit? Textured strømpebukser er en nem måde at krydre dit look. Når iført nylons, der er mønstrede, er det bedst at holde dit tøj mere afdæmpet - du ikke ønsker dit tøj konkurrerer om opmærksomheden. Hvis dine ben er sportslig mønsteret, så din kjole eller nederdel skal være enkel.

Find Strømpebukser til Queen-størrelse kvinder

Brands, der tilbyder strømpebukser kun for kvinder i størrelse nævnes:

 • Hanes
 • Hue
 • Spanx

Kig efter queen-size strømper på følgende steder og lokaliteter:

 • Jessica London
 • One Stop Plus
 • Hanes
 • Bare Necessities
 • Sears
 • JCPenney

Køb i bulk

Mange kvinder finder en favorit mærke og materiel op. Når din lokale varehuse køre specialtilbud, det er et godt tidspunkt at købe strømpebukser i løs vægt. Næsten hver kvinde finder hun har brug for at bære nylons på et tidspunkt, uanset om det er en hverdag nødvendighed under et jakkesæt eller som del af en cocktail kjole ensemble. Hold mindst et par ekstra par på hånden (herunder et par i dit skrivebord på arbejdet for de irriterende kørsler, der sker, når du mindst venter det), og du vil aldrig være uden denne væsentlige del af en plus size kvindes garderobe.