Strickers Grove

Strickers Grove
Strickers Grove entrance

Strickers Grove er en sjov familie destination lige nord for Cincinnati, Ohio, men fordi denne lille forlystelsespark er kun åben for offentligheden to dage om året, vil en flugt tage nogle planlægning.

Park Historie

Parken åbnede først i 1924 på 55 hektar store gård af Henry Stricker, midt flere æbleplantager nærheden af ​​Mt. Sund, Ohio. Først parken var blot en åben picnic pavillon, men i 1940'erne en pony cart ride blev tilføjet for at underholde børn og i midten af ​​1950'erne, flere mekaniske forlystelser blev populære park attraktioner. Parken var en favorit samlingssted for venner af Stricker familien, og da Henry Stricker døde i 1960, hans tre sønner fortsatte med at drive familie-orienteret park.

I 1972, Ralph Stricker blev eneejer af parken og flyttede det til Ross, Ohio. Selvom parken nu er omgivet af 25 hektar kornmarker i stedet for de æbleplantager, der gav det navnet "Grove", er det stadig fastholder venlig, selskabelig atmosfære, der har gjort det til en populær destination for generationer.

Fartplanen

Strickers Grove
Family Day

I modsætning til de fleste forlystelsesparker, Strickers Grove er kun åbent for offentligheden på to dage hvert år. Den fjerde juli er en populær dag at besøge parken, hvor ikke alene kan gæsterne nyde de klassiske attraktioner og godmodig sjov, men parken også lyser himlen med en festlig fyrværkeri. Den anden dag i parken er åben for offentligheden, er traditionelt den anden søndag hver August, der betegnes "Family Day." Dette er en populær dag, hvor mange familier iscenesætte små sammenkomster, fester og andre sammenkomster i parken.

Rentals

Under resten af ​​året, kan interesserede gæster arrangere private begivenheder på Strickers Grove. Grupper på mindst 500 deltagere er berettiget til at udleje parken, komplet med skyggefulde picnic pavillon, forlystelser, spil, koncessioner og andre klassiske funktioner. Fordi parken kun er udlejet til én kunde ad gangen, er privatlivets fred og eksklusivitet garanteret. Dette gør parken perfekt til:

  • Bryllup ceremonier og receptioner
  • Familie sammenkomster
  • Corporate familie dage eller retreats
  • Kirkens picnics
  • Parter i Fællesskabet
  • Skole genforeninger

Hele parken kan lejes fra midten af ​​maj til begyndelsen af ​​oktober, men klima kontrollerede indendørs hal er tilgængelige året rundt og kan rumme op til 650 gæster. Udlejning priser og betingelser kan variere; interesserede gæster skal kontakte parkens kontor på (513) 521-9747 for mere information.

Visiting Strickers Grove

Strickers Grove
Bamse

Det kan synes, at en lille, privat park ikke ville have meget at byde på, men i virkeligheden denne klassiske forlystelsespark har en bred vifte af aktiviteter for alle til at nyde.

Rides

Der er mere end et dusin forlystelser at nyde på denne park, hvoraf mange er perfekt til de yngre gæster samt alle på jagt efter en god gys. Classic rides omfatter et Tilt-a-Whirl, pariserhjul, Scrambler, karrusel, tog, helikoptere, barnlille både, og raketter. Gæster, der ønsker en stærkere dosis af adrenalin kan udfordre Tornado og Bamse rutsjebaner, traditionelle træ design med kurvet figur-8 spor layouts. Tornado er næsten to minutter af drejninger, kurver og dråber, mens Bamse er en mindre coaster og en kopi af Teddy Bear coaster, der engang var en del af Cincinnati Coney Island forlystelsespark.

Spil

En dag i forlystelsesparken ville ikke være komplet uden at spille spil, og Strickers Grove har en bred vifte af sjove muligheder. En baseball diamant og hestesko gruber er perfekte til familie sjov, mens Skeeball og arcade spil kan udfordre enhver dygtighed og koordination. En skydebane og 18-hullers minigolfbane runde ud fornøjelige forlystelser.

Forfriskninger

For at holde op energien i parken, kan gæsterne nyde klassiske sommer behandler. Hotdogs, popcorn og andre simple snacks, og gæsterne er velkomne til at nyde de gratis drikkevarer tilbydes på koncession bevoksning. Den picnic pavillon er nedtonet og venter noget mad gæsterne lyst til at bringe, og grill er til rådighed for sommeren grill.

Kontakt Information

Strickers Grove
Tornado

Parken har gratis parkering og meget overkommelige adgangskrav satser, men priserne kan variere fra år til år. For mere information, herunder kørselsvejledning til parken, kan interesserede gæster besøge den officielle hjemmeside, call (513) 738-3366, eller skrive til parkens kontor på: Strickers Grove
9243 Whitebirch Drive
Cincinnati, Ohio 45231