Stress udløser Pimple udbrud

Acne er et problem de fleste mennesker forsøger at skjule fra de andre. Men relaterede bekymringer kan kun forværre tilstanden af ​​din hud, ifølge norske forskere. De fandt sammenhængen mellem bumser og psykisk stress.

Stress udløser Pimple udbrud

Virkninger af stress

Nylig undersøgelse af 18 og 19-årige gennemført i Norge viste acne hersker blandt teenagere, der lider af symptomer på angst og depression, og da deres hud tilstand forværres, de oplever endnu flere problemer i deres liv.

Men kunne det være, at enhver trist tanke ville provokere udbruddet af bumser? Bestemt ikke, ifølge Mathew Avram, MD, fra Dermatology Laser og Cosmetic Center på Massachusetts General Hospital i Boston. Undersøgelsen fandt kun linket, ikke forårsage-og virkning.

En ting er sikkert - tilstanden af ​​hud kan skade på grund af stress eller depression. Det kan også være muligt, at det er acne, der gør teenagere føler deprimeret. Anyway, det handler om vores krop og dens reaktion på stress.

Undersøgelser viser, at frustration kan forårsage vores talgkirtlerne begynde at producere mere olie. Diane Berson, MD, medlem af den amerikanske Kvinders Dermatologisk Selskab, siger, at det resulterer i at tilstoppe porerne i overproduced olie.

Hormoner og bumser

Den samme effekt er produceret af hormonale ændringer. Derfor er mange piger sige deres hår får oilier ugen før deres tid.

Årsager til Facial Acne

Kig nærmere på makeup produkter, du bruger. Bruger du pore-tilstopning makeup? Er dine perioder uregelmæssig? Har du bemærket, acne og fedtet hår lige før menstruationen?

Hvis svaret er ja, så hormonel ubalance er skyld i dine hudproblemer, ifølge Dr. Berson. I så fald vil en læge sandsynligvis ordinere piller til at regulere dine perioder.

Usund kost

Kvinder, der spiser færre rå grøntsager har flere bumser end dem, der regelmæssigt har grøntsager og greens. Coco Auerswald, MD, fra University of California, San Francisco, siger, at spise selleri gang imellem ikke vil løse din acne problem. Du er nødt til at spise grøntsager og frugt på en regelmæssig basis. Men du behøver ikke være alt for hård ved dig selv -der er ingen beviser for, at en bid af slik vil ødelægge din teint.

Heldigvis kan dermatologer tilbyde en bred vifte af behandlinger til at forbedre tilstanden af ​​din hud, rydde op acne og slippe af forstørrede porer og rødme. Berson forsikrer, at der er medicin til rådighed til behandling af særlige problemer. Du skal blot se din hudlæge. Og husk, at acne forsvinder ikke lige med det samme. Men med tålmodighed på din på side vil du helt sikkert vinde!