Stress Relief Legetøj

Stress Relief Legetøj


I en kaotisk og stressende verden, er det ofte vanskeligt at finde effektive og sjov stress relief legetøj. Men dem, der fungerer bedst omfatter spil og afslapning legetøj.

Videospil Stress Relief Legetøj

Alle hører en hel del om de skadelige virkninger af langvarig videospil brug på sundhed og psykologi for børn. Men lidt er kendt om den positive sundhed og psykiske virkninger af afslappet videospil, der anvendes som stress relief legetøj. Faktisk tyder dokumentation fra undersøgelser, at moderat videospil brug nedsætter stress og angst, og hjælper med at lindre depression. Med den nye Wii-konsol, der inkorporerer fysisk aktivitet i videospil, de sundhedsmæssige fordele er nu, meget større.

Sundhedsmæssige fordele af Video Games

Ifølge en undersøgelse foretaget af East Carolina University med titlen En randomiseret kontrolleret undersøgelse af virkningerne af PopCap Games på humør og stress, forskere bekræftet flere sundhedsmæssige fordele ved at spille spil, som omfattede:

  • Øget humør
  • Reduceret spænding
  • Reduceret depression
  • Reduceret vrede
  • Øget energi
  • Reduceret træthed
  • Reduceret forvirring
  • Reduceret stress

Samlet set viste undersøgelsen endegyldigt, at den tilfældige afspilning af videospil har betydelige psykiske og fysiske fordele. Dette betyder, at videospil er på toppen af ​​listen over stress relief legetøj.

Det skal bemærkes, at de negative sundhedsmæssige virkninger af videospil afhængighed er også betydelig, og bør altid være et vigtigt anliggende.

Valg Massage Legetøj

Mens massage forbliver klassificeret som en "alternativ medicin" på det medicinske område, forskning viser både kortsigtede og langsigtede sundhedsmæssige fordele ved massage.

Massage Forskning

En undersøgelse offentliggjort i International Journal of Neuroscience viste, at massage terapi hjælper til at forbedre koncentrationen og humør, reducerer depression og følelser af angst og øger årvågenhed. Denne forskning viser, at der er både kortsigtede og langsigtede sundhedsmæssige fordele ved massage.

Former for massage Legetøj

Der er en række af stress relief legetøj, der giver de sundhedsmæssige fordele af massage. Mange af disse bruges til at give terapi til børn med handicap, men de kan bruges af alle, der leder til afstresning legetøj for at reducere angst.

Håndholdt mini massageapparater - Disse små legetøj kommer i mange forskellige farver, former og størrelser - selv inklusive bug og dyrefigurer. Nemt greb i den ene hånd, de fire afrundede "fødder" give beroligende vibrationer.

Plush massage legetøj - Plush legetøj og udstoppede dyr giver beroligende massage til hvem holder og presser det. Disse unikke legetøj er ideelle til meget unge børn.

Massager puder - Massage puder kommer i enhver form og størrelse. Mindre puder med en strop er for håndmassage. Større bløde massage puder giver bløde og beroligende vibrationer til din ryg og nakke.

Foot massageapparater - Forskellige former for fodmassage legetøj fås både massage puder og da de klassiske vandfyldte massage fodbad. Fodmassage giver så mange sundhedsmæssige fordele, at en hel forskningsfelt, kaldet zoneterapi, findes at studere det.

Meditation Legetøj

Meditation er en af ​​de mest effektive måder at reducere stress og lindre spændinger i hele kroppen. Grundene meditation virker så godt er lidt forstået af videnskaben, men forskning viser, at regelmæssig meditation har enorm sundhed og psykologiske fordele.

Meditation Forskning

Jon Kabat-Zinn fra University of Massachusetts Medical School overvågede hjernebølger af højteknologiske medarbejdere i Madison, Wisconsin som subjekter lært meditation i løbet af otte uger. Resultaterne, der blev offentliggjort i en 2003 af psykosomatisk medicin fastslået, at medarbejdere, der afsluttede meditation lektioner oplevet et markant skift af hjerneaktivitet fra stress-tilbøjelige ret frontal cortex til den rolige venstre frontale cortex. Disse resultater giver stærke beviser for, at meditation giver mere stress lindre fordele end næsten enhver anden aktivitet.

Meditation Stress Relief Legetøj

Der er en række af legetøj, der hjælper til at undervise og opmuntre en beroligende tilstand af meditation. Mange af legetøj kan bruges af børn eller voksne til at hjælpe fremkalde en sindstilstand, hvor tanker og opmærksomhed er helt fokuseret på en enkelt aktivitet. Denne intense fokus skaber sunde meditativ tilstand.

Zen haven kits - Zen Garden kits kommer i hver række, for både voksne og børn. Som du omhyggeligt arrangere polerede sten og genstande i den rene hvide sand, en oplyst følelse af velvære og fokus gradvist lindrer stress-fyldte sind.

Rubix Cube - gåder, der udøver sindet skabe en tilstand af meditation, hvor sindet bliver fokuseret helt på opgaven ved hånden, skubbede bort fra de stressfaktorer i dagligdagen. Forskning viser, at regelmæssig sind øvelser som de klassiske Rubix Cube forsinkelser eller forhindrer demens under alderdom.

Krydsord og Scrabble - krydsord er en lignende form for meditation som gåder, der fokuserer sindet, men krydsord også indarbejde den sproglige del af hjernen, som forbedrer ordforråd og skrivning. Scrabble er et afstressende spil, der introducerer et begreb om "gensidig meditation", hvor to mennesker er fokuseret på en lignende aktivitet, med to sind forbinde i en delt meditativ tilstand.

Måder at lindre stress

En af de mest kraftfulde metoder, du kan bruge til at lindre stress og modvirke de skadelige virkninger af stress på dit helbred er at gøre brug af stress relief legetøj på daglig basis. De resulterende psykologiske og sundhedsmæssige fordele vil vare hele livet.