Stress Management = midsection Management!

Stress Management = midsection Management!

Ved at styre dit stressniveau, vil du helt styre din vægt, midsection, sundhed og den generelle kvalitet af dit liv!

Den menneskelige krop wasnÂ't designet til at håndtere de belastninger af moderne liv! Som en art synes vi at være mere travlt end nogensinde, og konstant på farten flytter fra en stressende aktivitet til en anden. Ved at leve livet i denne hektiske måde, vores krop øger adrenalin produktion. Dette vil føre til fedtceller i kroppen intravenøs fedtsyrer ind i blodbanen for en energiforsyning. Oven i det, da youÂ're fokus på efterbehandling, at kritisk rapport til din chef, bekæmpelse myldretiden eller understreger på disse ubetalte regninger, dine binyrer producerer cortisol, som er et andet hormon, der bidrager til mave fedt. Jo mere vægt, du bærer i din midsection tilføjer også til øget cortisol sekretion, mens under pres.

Teoretisk set, når stress rammer, din adrenalin udnytter fedt fra hele din krop og derefter cortisol gemmer ubrugte portioner i maveregionen. Så som du kan se, en af ​​de vigtigste ingredienser til at styre din midsection administrerer dit stressniveau.

Nogle forslag:

1. Sleep 8 timer om natten. Ved ikke at have nok hvile, dit kortisolniveau stige eksponentielt mindre du sover.

2. Stræb efter god kvalitet søvn. Dette bidrager til forebyggelse af muskel tab som følge af cortisol.

3. Plan og organisere dit liv tidsplan. Tag kontrol over nogle af de stressfaktorer i din daglige rutine ved at blive organiseret og godt forberedt.

4. få begejstret en belønning. Sæt et mål, stræbe efter det, og når du opnå det, belønne dig selv. Hope mærker stress mere håndterbare.

5. Tag det roligt med alkohol og kaffe. Din cortisol er tilsat, når din krop er dehydreret og mener, at der er en mangel på vand nødsituation. Jeg vil foreslå ikke mere end 2 drinks max hver om dagen.

6. Pump din Vitamin C. Tag omkring 1.000 milligram om dagen fordelt på flere doser.

7. Motion og spise godt. Korrekt ernæring og modstand og / eller kardiovaskulær øvelse hjælp bidrager til den samlede selvbillede og ekstra energi. Manglen på en af ​​disse bidrager til tilsat stress.

Ved at fokusere på disse få stress management teknikker vil du i høj grad øge chancerne for at se din seks pack!

James Erdt
Joyzone Inc.
Grundlægger / formanden
joyzone.com