Strand: Kølere Tips

Pack din køler eller madpakke til sikkerhed og effektivitet.

For at holde din mad kold, sikker - og i stort set samme stand, som da du pakkede det - i løbet af en dag på stranden, pakke mad tæt og i lag - tunge, faste ting på bunden, og bløde, mere skrøbelige ting på over dem. Wrap fødevarer godt i plast wrap, baggies eller folie for at beskytte det fra smeltende is og kondens - soggy chips er ikke meget tilfredsstillende, trods alt! At have det fedeste mad og drikker muligt og undgå at miste din is i løbet af dagen, før chill mad og drikkevarer. Hold din køler eller madpakke ud af solen, og sørg for, at du holder låget lukket stramt. Hold letfordærvelige - såsom fødevarer, der indeholder kød og mejeriprodukter, for eksempel - nærmest isen. Put is eller isposer i toppen af ​​de køligere - kølige dræn, så dette vil hjælpe med at holde det hele kølet. Endelig undgå at åbne køleren ofte, da dette vil lade den kølighed og vil fremskynde opvarmning af køligere indhold.

Hold din køler ren for en længere levetid og bedre fødevaresikkerhed.

Indersiden af ​​en køler kan være mindre end appetitvækkende i slutningen af ​​en strand dag: chancerne er, du bringe hjem et sammensurium af tomme dåser og fødevareemballage (! Da du ikke bør lade disse på stranden), smeltet is, sand og soggy krummer. Hvis du bruger køleren den næste dag, kassere papirkurven, og skyl køleren med en slange, og lad det være åbent, så det kan tørre. Hvis din køler er meget beskidt, hvis du har brugt det i flere dage uden en grundig vask, eller hvis du lægger den tilbage på lager, vil det have en mere detaljeret vask. Rengør indvendigt og udvendigt med en opløsning af varmt vand og et mildt rengøringsmiddel, såsom opvaskemiddel. Brug en pasta af bagepulver og vand for at fjerne hårde pletter indefra. Hvis din køler er plaget af genstridige ordrer, kan du bruge en fortyndet opløsning af klor blegemiddel og vand. Hvis lugte tilbage, Coleman (en køler producent) antyder at tørre det indre med en klud mættet med vanille ekstrakt, og forlader klud i køleren natten over. Air-tørre køler med låget åbent før opbevaring.

Kig efter strand kølere, der passer til din livsstil.

Ikke alle har brug for ønsker en hård-sidet is brystet, der ville være så hjemme på en campingplads, som det ville på stranden fyldt med sodavand og øl. Disse dage, der er alle former for formfaktorer, stilarter og farver for de folk, der ønsker at have strand tilbehør, der siger noget om, hvem de er. Mindre målestok strand kølere og madpakker kan appellere til den individualistiske, mens isolerede poser med rum til din mad, din håndklæder og en flaske vin kan være det rigtige valg for et par ledes til stranden for en romantisk middag. Kig rundt for at finde den rigtige mad transport for dig - der noget, du vil bruge, er det første skridt til at sikre en stor strand måltid.

Vælg kølere eller madpakker, der er den rigtige størrelse til dit behov.

En 25-kvart køler er for meget for et par sandwich, og en 6-pakker vil ikke være tilstrækkeligt for en strand fest. Vælg en køler baseret på den tilsigtede anvendelse: Hvis du er bare en eller to personer ledes til stranden til frokost, skal din køler være temmelig små - lige stor nok til at holde din frokost, nogle drikkevarer og is eller køleelementer, der vil holde din mad koldt. Hvis du har en større gruppe eller bringer mad til sidste en længere periode, bør du have en større køler. En god tommelfingerregel er at vælge en køler eller køletaske, der vil holde din mad komfortabelt, efterlader nok plads til luftstrømmen, men ikke så meget som at lade der være en masse dødt rum eller der vil lade elementer banke rundt. Kølere bør slutter tæt, og du måske ønsker en med hårde sider, hvis du vil være pakning noget skrøbelig. En blød-sidet køletaske eller madpakke kan være praktisk - og har tendens til at være lettere - for daglig emner som sandwich og sodavand. For større behov, overveje at få en køler, der har en tap, da dette vil gøre det lettere at rengøring og tømning af smeltet is.

Få en separat drik eller vandkøler at sikre, at din familie har masser af væske til rådighed.

Under en strand dag, folk normalt åbne en køler til at få en drink. Ikke alene denne åbning og lukning af køleren skabe ineffektivitet, der vil smelte din is og fremskynde potentielt farlige opvarmning for andre poster i din køler, chancerne er din strand køler eller madpakke faktisk ikke har nok plads til din mad og så meget vand eller juice, som du skal drikke i løbet af en dag udøver i solen. For at sikre, at du ophold hydreret, og at din mad forbliver kold og sikker, pakke og medbringe en separat køler fyldt med drikkevarer, eller bringe en vandkøler med en tap, hvorfra du kan tjene drikkevarer direkte.