Strand: bedste strande Tips

Floridas badebyer spænder fra den rolige til det eksotiske til luxe.

Florida er ikke kaldes Sunshine State for ingenting ... denne lange, smalle tilstand er omgivet af vand på tre sider, og du kan være på Florida strande af Atlanten om morgenen og om den Mexicanske Golf i eftermiddag af en enkelt dag , hvis du ville. Ikke alene tilbyder miles af nogle af de bedste strande i verden, dens sandede strækninger spænder fra den underspillede tilflugtssted til ritzy pied-de-terre at feste central.

Her er nogle højdepunkter:

Palm Beach er den ultimative Floridian centrum af rigdom og ekstravagance. På Golfstrømmen, dens farvande er varm og blå, og øen er wafted af varme briser hele året rundt - gør det til en kvintessensen beach resort. Atmosfæren i Palm Beach er defineret ved luksushoteller, gourmetrestauranter, og dyre butikker.

Mens Palm Beach lever op til sit ry, kan Panama City overraske dig: sikker, er det en spring break mekka, men det har så meget mere end det at byde på. Dette Golfen by har varm, blid vand og briser, og er hjemsted for fremragende seafood restauranter. Nattelivet er hopping, og omfatter også levende lokale bands og mange natklubber; for familier, der er mange forlystelsesparker og maritime attraktioner. Ikke desto mindre, kan du have en rolig ferie i Panama City: delfin udflugter, solnedgang krydstogter og golf og tennis faciliteter vil appellere til rejsende, der søger en laidback strandferie.

South Beach i Miami er en voksen flugt, kendt for sine natklubber, eksotisme, og appellerer til folk med alternative livsstil. Under art deco arkitektur af vigtigste strip, stranden er bred og hvid, og vandet er blandt de reneste og klareste i USA.

Australien har nogle af verdens bedste strande, bedst nydes med viden og forsigtighed.

Australien har for mange fantastiske strande til listen, og du er sikker på at finde nogle af de bedste surfing, dykning, snorkling, og strand lounging forhold i verden.

Bells Beach i Victoria lover fremragende surfing, men bringe en våddragt - det er kølige.

Bondi Beach i Sydney er kendt for dens sjov sociale scene og attraktive badende.

Strande på og uden for Queensland kyst tendens til at være tropisk, og omfatter Fraser Island og Airlie Beach og Whitsundays, Noosa Main Beach og Daintree Rainforest strande. Alle disse har fantastiske dyreliv og eventyr rejsemuligheder, samt nogle temmelig luksuriøse resorts.

Ud over sin overflod af naturlige skønhed og former for strande, Australien og de omkringliggende farvande er også hjemsted for nogle farlige væsner, rejsende bør være bevidst om at sikre en sikker og behagelig ferie. Havhvepse, saltvandskrokodiller, hajer, og de små, smukke og dødbringende blå-ring blæksprutte er hjemmehørende i australske farvande. Vær opmærksom på udstationeringer på stranden, og holde sig inden for de afmærkede sikker svømning områder.

Også overveje iført en våddragt eller anden beskyttende badetøj at beskytte dig selv mod svier og andre mere almindelige og mindre farlige strand farer. Endelig solen i Australien er ekstremt stærk på grund af landets placering, og et hul i ozonlaget over Australien. Sørg for at bære en høj SPF at beskytte din hud mod brænding og til at beskytte mod hudkræft, såsom melanom.

Brug de nationale turistkontorer som en ressource.

Hver nation har et regeringskontor eller kontor, hvis job det er at annoncere, at nationens interesseområder og yde opmuntring og støtte til potentielle besøgende. Når du er forsker din strand ferie, besøge disse kontorer websider eller kontakte dem for at få temmelig omfattende lister af strande, indkvartering, restauranter, shopping, og andre lokale attraktioner. De nationale turistkontorer vil også give nyttige oplysninger, såsom lokale vejr, valutakurser, tal for lokale myndigheder og retshåndhævelse, og eventuelle medicinske, politiske eller andre advarsler, som rejsende bør overveje. Nationale turistkontorer kan også være en stor ressource, når du er ankommet, som regel tilbyde brochurer, tour anbefalinger og endda kuponer og andre rabatter. Husk dog, at der findes turistkontorer til at markedsføre deres land, så mens deres oplysninger kan være nyttige, er det ikke nødvendigvis mål.

Være en skeptisk køber, når du vælger strand ferie pakker.

Det er desværre alt for let for marketingfolk og sælgere til at gøre nogen varme, seaside destination lyde som paradis. Mens der er mange, mange velrenommerede badebyer og altomfattende feriepakker der giver fremragende værdi og en vidunderlig oplevelse, er der også masser af små butikker derude i håb om at gøre en sorteper fra en naiv rejsende.

Et par måder at hjælpe med at sikre, at du får den ferie, du leder efter, er at stille en masse spørgsmål om placering, faciliteter, hvad der er inkluderet i de afgifter, og hvad der ikke er.

Bed om aktuelle fotos af boliger og området, så du ikke gør dine beslutninger baseret på billederne fra år siden. Spørg om afbestillingsregler og naturkatastrofer politikker. Mest velrenommerede virksomheder vil lade dig omlægge dit besøg inden for en rimelig tid skal din destination blive påvirket af en orkan, f.eks. Bede om referencer, så du kan få et førstehåndsindtryk rapport fra en kollega rejsende.

Også vurderinger af kendte, uafhængige organer, såsom en rejseguide, rejsemagasin eller AAA, angiver legitimiteten af ​​en virksomhed og give en målbar gennemgang af deres tjenester. Endelig skal du huske, at - generelt - du får hvad du betaler for: enten være villig til at betale lidt mere for fred i sindet at vide, at du får alt, hvad du ønsker, eller være villig til at være fleksibel og potentielt "rå", hvis du ønsker at holde sig til et mindre budget. Normalt selv om, kan du finde en mellemvej, og har en stor tid til en rimelig pris.

Den sydlige kyst af USA tilbyder badebyer, der opfylder en række behov.

Den sydlige kyst af USA er hjemsted for adskillige idyllisk strand getaways. North Carolinas Outer Banks ofte omtales som en "bedst bevarede hemmelighed", og byerne selv ønsker at bo på den måde. Disse sandede barriere øer med deres høje klitter og eksponering for både havet og bugten tilbyder en rolig stedet til sommer sjov. Mens turismen stiger eksponentielt, er der stadig nogle afsides steder, såsom Duck, et primært boligområder strand, der er tiltænkt familier. Mens And og den ydre banker er stille, til øerne ud for South Carolina tilbyder aktiviteter appellerer til selv den mest aktive beachgoer. Hilton Head er en stor beach resort område, der er kendt for sin golf, tennis og familievenlige strande. Det kan få overfyldt, men du vil helt sikkert ikke være kede! Myrtle Beach er en anden overfyldt turist hub i South Carolina, og dens strande er foret med forlystelsesparker, underholdning og restauranter, der gør det en livlig sydlige søster til den mere gentrified Hilton Head - selvom du kan helt sikkert få i nogle fremragende runder golf i Myrtle Beach, også! Endelig Kiawah Island er en konstrueret beach resort rettet mod familier. Det har mere end 10 miles af strande, hvoraf meget er forbeholdt resort gæster. Kiawah tilbyder også professionelle golfbaner og tusindvis af hektar skov.

Vær opmærksom på årstidens vejrmønstre.

At vælge den bedste strand til din ferie er en meget personlig beslutning, og bør informere hvad du kan lide at gøre, der slutte dig, og når du kan gå. Når det besluttes, hvornår din ferie, er det vigtigt at finde ud af om og huske på geografiske og sæsonmæssige vejr mønstre. Eksempelvis maj til oktober er den caribiske orkan sæsonen, og selv om orkaner er sjældne, kan der være en masse af regn og undertrykkende luftfugtighed i disse måneder. Juli og august i Det Indiske Ocean og det sydøstlige Stillehav er normalt præget af monsunen - en kombination af varme, vind og regn, der kan lægge en dæmper på din strand ferie. Husk også, at årstiderne er modsat af hinanden i de nordlige og sydlige halvkugle, så vinteren i New York er sommer i Sydney, og omvendt. Også, mens du måske nyde at være ved havet i løbet af lavsæsonen, mange lokale virksomheder lukket ned i løbet af deres off måneder, og det kan være en udfordring at finde overnatning, restauranter og andre bekvemmeligheder, hvis du vælger at besøge derefter.

Tjek California kysten for at fange nogle af de Beach Boys 'oplevelse.

Den velkendte rejseguide, Frommers, lavet en liste over de bedste strande i Californien i 2005. Frommers anbefaler Drakes Beach at Point Reyes National Seashore. Denne sandstrand er fantastisk til solbadere, men vind og urolig havene kan gøre det udfordrende for svømmere. Bedre for vandsport entusiaster er nogen af ​​Santa Cruz 's 29 miles af stranden. Santa Cruz Beach Boardwalk fører til Main Beach, som har livreddere og pipes-in gylden-Oldie melodier i løbet af sommeren. Santa Barbaras East Beach er bred og hvid, og familievenlige. Malibu Zuma og Surfrider strande inspireret sådanne 1960'erne ikoner som Beach Boys og Jan og Dean, der tilbyder gode surf forhold, masser af beachside snack stande og faciliteter, og masser af solskin for solbadere. Endelig i La Jolla, Windansea Beach har store bølger til surfing; spættede sæler svømme børnepool, mens folk svømme og solbade på La Jolla Shores, og snorklere skal køre for The Cove.

Kig til eksperterne at identificere de bedste strande baseret på behagelig oplevelse og sikkerhed.

Dr. Stephen Leatherman er kendt som Dr. Beach. Hvert år viser han sine picks for de bedste strande i Amerika baseret på 50 målinger af kvalitet, herunder strand bredde, sand blødhed, middag lufttemperatur, tidevand og strømforhold, dyreliv og vegetation, skadedyr og farer, og sikkerhedsfunktioner. En ideel strand, ved hjælp af disse målinger, ville have en bred strand med blødt sand, varm luft og vand temperaturer, blide tidevand, rigelige dyreliv og naturlig vegetation (men få skadedyr), livreddere, og en god sikkerhed rekord. I 2004 de ti bedste strande i USA på grundlag af disse målinger var Oahu Beach på Hawaii, Fort De Soto Park i Florida, Ocracoke Island i North Carolina, Caladesi Island State Park i Florida, Main Beach på Long Island (New York) , Hanalei Bay i Kauai (Hawaii), Crescent Beach i Siesta Key (Florida), Coast Guard Beach på Cape Cod National Seashore (Massachusetts), Cape Florida State Park og Coronado Beach i Californien.

Tal med din læge eller en rejse læge om, hvad forebyggende medicin, du måske har brug for, mens du besøger verdens bedste strande.

Mange strand ferier indebære at gå til dele af verden, som udgør sundhedsmæssige udfordringer, som rejsende fra industrinationer måske ikke forudse. Mange tropiske destinationer er plaget af myg og bærer risikoen for malaria eller dengue feber. Visse dele af verden har vand, der ikke er så sikkert at drikke som i andre dele af verden - eller bare fødevarer, som dit system kan have problemer - og mave nød kan være en fælles klage. Mange steder læger er nogle afstand væk, og din sygesikring måske ikke dækker lægebehandling ud af dit hjemland. Inden du rejser, mødes med din familie læge eller med en rejse læge, der kan fortælle dig, hvad vaccinationer du har brug for, hvad forebyggende og lindrende medicin du skal medbringe, og hvilke andre forholdsregler du bør tage udgangspunkt i din destination. Du kan også besøge Center for Disease Control og World Health Organization hjemmesider for at lære mere om det område, du vil besøge, og du bør tjekke rejsehåndbøger eller de nationale turistkontorer for din destination for at se, om der er love, der styrer, hvilke stoffer du kan bringe til din destination.

Må din forskning på lokale detaljer, såsom kriminalitet.

Selv de bedste strande i verden kan have en mindre end velsmagende aspekt til dem. Mange turistområder kan være attraktive mål for smålige og ikke-så-småkriminelle, fordi der er så mange mennesker, der kommer ind og ud hele tiden, som regel bære kontanter og andre værdifulde eller artsbestemte genstande. Se guidebøger for information om hvorvidt kriminalitet er et problem i det område, du ønsker at besøge, og hvilke former for kriminalitet er fremherskende. En anden god ressource er det amerikanske udenrigsministerium; deres hjemmeside tilbyder up-to-date advarsler efter land. Dette websted vil også gøre dig opmærksom på eventuelle særlige medicinske eller politiske hensyn, der kan faktor i dit valg af en ferie destination. Når du har de oplysninger, kan du selv bestemme, hvilke risici du er villig til at tage, og du kan lægge planer, der hjælper dig til at minimere disse risici.

Rådfør publikationer, web og venner til at indsnævre dine muligheder, og sammenligning shop.

At finde den bedste strand ferie er et meget personligt valg, og kan være påvirket af, hvad du vil gøre, hvad du har råd, hvor du har været før, og med hvem du rejser. Når du har en idé om den del af verden, du måske lyst til at besøge, eller hvad aktiviteter, du er mest interesseret i, bruger internettet til at lære mere om, hvad disse steder har at tilbyde. Når du indsnævre den ned endnu mere, få en vejledning, der giver mere detaljerede oplysninger om placering, logi, aktiviteter og andre praktiske forhold. Spørg dine venner og kolleger, og besøge rejse gennemgå websteder, for at få første hånd oplysninger om, hvad forskellige strande, hoteller, byer og badebyer er ligesom. Endelig kan du bruge magt internettet til at sammenligne de faciliteter, steder, og satser for forskellige badebyer og feriepakker. Gør dette hjemmearbejde vil hjælpe dig med at træffe det valg, der er rigtige for dig, og vil forhåbentlig bidrage til at beskytte dig mod at investere i en rejse, der ikke opfylder dine behov og forventninger.

Mexico byder på strande for foråret breakers, øko-turister, eventyrere og dem, der bare ønsker at slappe af.

Strande catering til turister linje begge kyster i Mexico, og dets nærhed til det sydlige USA og dets unikke blanding af spansk og oprindelige kultur tiltrække de unge og gamle. Yucatan-halvøen er hjemsted for to af nogle af Mexicos bedste strande - Cancún, som er en berømt og meget udviklede badeby destination med masser af natteliv, og Maroma Beach, en afsondret og rolig hjem til en udvej rettet mod øko-turister. På Stillehavets kyst af Mexico, Puerto Escondido har adskillige sandstrande samt Zicatela - også kendt som den mexicanske Pipeline- som er en stor surfing destination. Også på Stillehavets kyst, Puerto Angel er en meget rolig og ikke særlig udviklet stedet, og dens Zipolite Beach er populær blandt backpackere.

Opsøge roligere pletter væk fra alfarvej for de bedste strande i Caribien.

Caribien bringer tankerne krystalklart vand, Easy Living, og romantiske tanker pirater skjuler deres skatte i opdagelsen af ​​den nye verden. En caribiske strand ferie lover Rom hulning, hibiscus i håret, og slapper af på nogle af de bedste strande omkring. Tilføj til, at de fleste caribiske øer 'nærhed til USA, og det er let at forstå, hvorfor det er sådan en populær destination. Denne popularitet gør det vanskeligere og vigtigt at finde stykker af dette paradis, som unmarred af overdevelopment. Se dig omkring, selv om der er masser af sådanne perler tilbage. I British Virgin Islands (BVI, til dem, "i know") The bade på Virgin Gorda tilbyder silkeagtig, dybe rosa grå sand og vand, som ingen ord eller fotos helt kan fange. De bade kan få overfyldt, men med god grund: svømning og snorkling er fremragende hele året, og lokalbefolkningen på Virgin Gorda er blandt Caribien venligste. I Puerto Rico, Culebra Island og dens strand, Playa Flamenco, tilbyder sand, sol, og sindsro. Culebra er en ø beliggende halvvejs mellem Puerto Rico og De Amerikanske Jomfruøer, og det har været et naturreservat i årevis, så dens naturlige habitat og strande i fremragende stand for snorklere, dykkere og fugleinteresserede. En gemmested for de rige og berømte - eller i det mindste det smarte - er englænder Bay på øen Tobago. Stilfuldt boutique hoteller ikke skæmmer eskapistisk effekt af Englishman Bay hvide sandstrand, der er omgivet af en palme jungle. Ligesom mange af de bedste strande i Caribien, er denne strand afsondret og god for året rundt svømning og snorkling.

Tjek strande langs Middelhavet til en blanding af stranden og europæisk kultur.

Strandene langs Middelhavet alle har deres unikke personligheder, men kan være gode steder at besøge, hvis du ønsker at kombinere en strandferie med en europæisk ferie. En ting at huske om Europas bedste strande, i almindelighed, er, at de meget udvikles, så forvent ikke at være alene!

Husk det gamle solcreme, hvis slogan kapret en St. Tropez tan? Nå, St. Tropez - i det sydlige Frankrig - har været en beach resort catering til det europæiske og Hollywood elite siden begyndelsen af ​​det 20. århundrede. St. Tropez er en livlig by om sommeren, og det giver flere strande samt fransk kultur, mad og natteliv.

Den Plage Port Grimaud er sandsynligvis den bedste strand for berømthed observationer, eller at vise din egen designer badetøj.

Plage de Tahiti er berømt for sin beklædning-valgfri politik, mens familier kan være mere komfortabel på Plage de la Bouillabaisse, Plage des Graniers og Plage des Jumeaux, som har en beachside legeplads.

Kreta, en af ​​Grækenlands mange smukke øer, kan prale næsten 100 miles af strande. Strande langs den nordlige kyst er sandet og temmelig udviklet; strande langs den sydlige kyst er småsten, men mere støjsvage og mindre touristy. Ud over Kretas lange strækninger af stranden, vandet er en dyb, ren blå, der lokker selv de mest usikre svømmer. Kreta er også hjemsted for mange små, hyggelige landsbyer, der vil transportere dig til klassisk tid. Bemærk, at fordi Grækenland er hjemsted for så mange ruiner og antikviteter, der er strenge retningslinjer for dykning og beachcombing.

Ibiza er en af ​​de hotteste destinationer i disse dage. Ibiza er beliggende i Spaniens Costa del Sol, har 56 strande omgivet med frodig vegetation og turkisblåt vand - samt mange, mange jumping natklubber. Populære med musikerne, er det muligt at finde mere rolige områder, hvor du kan slappe af og komme fra denne byens vilde nætter. Vandsport er meget populære på Ibiza strande, så du måske ønsker at bringe din bord eller dykkerudstyr.

Vælg en beach resort, der henvender sig til dine behov.

Beach feriesteder tendens til at være i områder med et varmt klima året rundt, har restauranter, pools, og organiserede aktiviteter og underholdning på stedet. Ofte vil en beach resort være placeret ved de bedste strande i et givet område. Ved en altomfattende resort, du betaler et fast beløb, der dækker alle disse ting. Fordi der er så lidt for dig som lejer at bekymre sig om, når du har nået din destination, er badebyer blevet meget populære, og der er nu mange forskellige slags, hver catering til bestemte målgrupper. Nogle resorts appellerer til singler og være vært for en masse aktiviteter, der fremmer sammenblanding. Andre resorts appellerer til par på udkig efter privatliv, mens andre har mange familievenlige funktioner og tjenester. Atter andre appellerer til ældre gæster. Det er vigtigt at vide, hvad specifikke resorts tilbyder, så du får den ferie, der passer til dine specifikke behov. Heldigvis er de fleste badebyer er meget klare på, hvad der er inkluderet i en pakke pris, hvilke aktiviteter og underholdning er featured, og om børnene er indkvarteret.

Tag dig tid til at finde de mere stille strande i travle og turist-venlige kystnære Thailand.

Thailand har nogle af verdens bedste strande, men lige efter flokke af turister vil ikke nødvendigvis føre dig til dem. Thailand tilbyder en blanding af meget udviklede områder med mange badebyer og uberørte strande, der kan gøre du føler at du er i ukendt territorium. Khao Lak kanter op mod Andamanhavet og endnu ikke er meget udviklet, og har gult sand og klart vand. Den er udstyret med bølger, der kunne være et problem for små børn. Syd for Khao Lak er Phuket Island med sine berømte resorts. Det er den største, mest udviklede og dyreste af Thailands øer. Undgå den populære og overfyldte Patong Beach, og opsøge de mindre tæt befolkede strande på den nordvestlige og sydvestlige side af Phuket, såsom Nai Harn, Nai Thon og Mai Khao, som er så isoleret, at det er et sikkert skildpadde udrugning område. Nyligt populær er Ko Phi Phi, med sine turkise vand, fine hvide sand og palmer. Omgå den travle centrum og finde mere uberørte og private forhold i Loh Dulum Bay. Der henvises til lokale guider for flere ideer.

Stillehavet er hjemsted for nogle af verdens mest berømte tropiske strande.

Stillehavet er naturligvis enormt, og tusindvis af miles af vand kan adskille de små ø-paradiser at dot dens flade. Det sydlige Stillehav har været arketypen af ​​det eksotiske og tropiske paradis fra de dage i Bounty gennem Gaugin tid brugt maleri Tahitian skønheder og landskaber, og folks fascination disse øer fortsætter i dag. Mens der er mange potentielle destinationer, to af de mest berømte og mest tilbøjelige til at tilbyde vacationers en balance af eksotisme og civilisation er Bora Bora (i Fransk Polynesien) og Palau. Matira Beach på Bora Bora er almindeligt kendt, og er hjemsted for store badebyer, herunder Hotel Bora Bora og Club Med. Mange resorts har værelser, der er hytter på pæle over den rolige, dybe turkis lagune. Bora Bora er en atol, hvilket betyder, at øen er omgivet af en lagune, der er adskilt fra det åbne hav af et koralrev, der skaber ro, varmt vand til svømning, og også beskytte mange arter, der vil glæde snorklere og scuba dykkere. The Rock Islands of Palau er berømte for deres unikke koraller og store strande. Vand omkring Rock øer er varmt året rundt, og øerne er omgivet af sprudlende undersøiske dyreliv, der gør Palau et mekka for dykkere. Andre unikke funktioner i Palau omfatter Jellyfish Lake, et indhav fyldt med vandmænd, der har mistet deres behov og evne til at stikke over hundreder af år, og Anden Verdenskrig rester, såsom kampvogne og artilleri, som er blevet grundlaget for tropisk vegetation.

Tag et cue fra århundreders mennesker "i know" og tjek strande i det nordøstlige USA.

Den nordøstlige kyst i USA er hjemsted for strandene, hvorpå pilgrimme landet, nær hvor baronerne i den industrielle tidsalder bygget deres godsejeres sommer "hytter", og disse strande stadig tiltrække elite besøgende, der søger en splint af idylliske sommer sjov. Mens nordøstlige strande er virkelig kun egnet til svømning og solede i højsommeren sæsonen, deres naturlige skønhed og rig historie har masser at byde på året rundt. Moshup Beach på Marthas Vineyard en af ​​New Englands beat-strande. Det er et lidt hårdt at nå sandet strækning med en baggrund af røde ler klipper og Gay Head fyr. I modsætning til mange af de andre strande på denne ø, Moshup vender det åbne hav, og bølgerne ruller ind over nogle glatte sten, der skaber en dejlig vista. Main Beach i East Hampton (Long Island), New York, tiltrækker kunstnere, familie og New Yorks elite med dens hvide sand, lækre hummer rolls, hvide fyrreskove i nærheden, og en by fyldt med posh butikker og gourmet-restauranter. Cape May, New Jersey, synes at stå stille i det bedste af det amerikanske victorianske tidsalder: et National Historic Landmark, Cape May har en masse historie, ud til meget familievenlige strande, der tout nogle af de reneste vand og bedste- opretholdt strækninger af sand på østkysten.

Hawaiis strande tilbyder skønhed skabt af ekstreme naturlige kontraster.

Hawaiis øer tilbyder mange eksotiske og smukke strande - nogle sand, nogle koraller, nogle sorte fra vulkanudbrud, der dannede disse paradiser. Hver ø har utallige skjulte perler, men der er flere, der er enige om at være nogle af Hawaiis - og verdens - bedste strande.

På Maui, Wailea Beach er en af ​​Hawaiis bedste familie strande. Bred og godt nedtonet, det giver god snorkling og svømning. Gå tidligt i dagene, da parkering er vanskelige og offshore strøm kan være stærk i eftermiddag. Også på Maui, Palauea Beach er uudviklede og afsondret. Palauea er ideen til familier med små børn, fordi dens Vandet er lavt og stranden ligger i læ vind. Underwater klippeformationer gør det til et attraktivt rejsemål for dykkere og snorklere, selvom du bliver nødt til at medbringe din egen mad og drikkevarer, som sin afsondrethed betyder, at der ikke er nogen snack bevoksninger eller restauranter i nærheden. Ligeledes er denne strand ikke patruljeres af livreddere.

På øen Oahu, Hanauma Bay Nature Preserve ligger i krateret af en vulkan, og tilbyder verdensklasse snorkling og dykning. Dette fredede område har strenge regler for at beskytte sit miljø, herunder ingen rygning, ingen fødeindtagelse, og Bevar kun tillader 2000 besøgende hver dag. Gå tidligt og følge reglerne, og du har en once-in-a-lifetime oplevelse.

På øen Kuai, Poipu Beach Park er en af ​​de bedste strande i Hawaii til svømning, og dens omgivelser er unikke. Lavastrømme har skabt grænser størknet lava, der skaber beskyttede puljer, der er ideel for børn, og mens andre områder af stranden kan have kraftig surf.

Beslut hvilken slags strand, du vil besøge.

Fordi en strand er simpelthen hvor havet (eller andet vandområde) opfylder jorden, deres funktioner og din oplevelse af dem vil i vid udstrækning variere. Nogle strande er stenet og kulde, mens andre har pulver blødt sand og varmt vand - eller en kombination, du kan tænke på. Findes Strande i Arktis og i troperne, på ørken øer og i byer. Når du beslutter, hvilken type er den bedste strand for dig, tænke på, hvad din ideelle strand erfaring vil være. Hvis du kan lide at ligge på sandet i varme sol og svømme i varmt vand, bør du kigge til tropisk klima. Hvis du kan lide at finkæmme stranden for skatte og se sæler spille offshore, kan den nordlige New England kyst være rigtigt for dig. Hvis du er til eventyr rejser og ønsker at opleve eksotiske arter, så en tropisk ø eller relativt uudviklet sted kan være en sjov destination. Hvis du er interesseret i en strand, der fordobler som en social scene, kan du prøve nogle af de mere udviklede strande, som dem i Sydeuropa, Florida og andre destinationer berømte for deres badebyer.