Støttegruppe for bedsteforældre til Skilt Børn

Støttegruppe for bedsteforældre til Skilt Børn

Ligesom forældre, bedsteforældre til fraskilte børnebørn har brug for at vide, hvordan til at håndtere de nye relationer skabt af begivenheden. Dette omfatter ikke kun deres relationer med deres børnebørn, men også deres samspil med de tidligere ægtefæller. Støttegrupper levere disse bedsteforældre med råd om, hvordan man håndtere deres ændrede familiære relationer samt følelsesmæssig hjælp til sig selv.

Hvor finder Support Grupper

Støttegrupper dedikeret til bedsteforældre til fraskilte børn kan være svære at finde. Mange gange er disse grupper rettet mod bedsteforældre hæve børnebørn. Uanset hvad, er bedsteforældre alligevel gives særskilt behandling og vejledning om håndtering af deres specifikke situation.

Online Ressourcer

Bedsteforældre Resource Center: Denne non-profit organisation har fokus på at yde bistand og ressourcer til bedsteforældre til urolige børnebørn. Selv om de primært yde hjælp med at få forældremyndigheden, en af ​​de tjenester, de tilbyder, er Support Group henvisninger.

AARP Hjælp til Bedsteforældre Raising Børnebørn: Denne service hjælper bedsteforældre lokalisere støttegrupper i deres område. På trods af sit navn, de fleste grupper også yde støtte til enhver form for bedsteforældre spørgsmål, uanset hvor barnebarnet bor.

Den non-profit organisation driver en online støttegruppe for bedsteforældre hæve børnebørn. Selv gearet til at publikum, drøftelserne i forummet dækker en lang række emner, herunder håndtering skilsmisser.

In-Person Ressourcer

Kirker, community centre og skoler ofte give støtte grupper til at bruge deres rum til møder. De kan være i stand til at give dig navnene på disse grupper og de tidspunkter, hvor de mødes. Du kan derefter kontakte gruppen direkte at bestemme, hvilke former for støtte, de yder, og enkeltpersoner, de tjener. Du ønsker måske at deltage i en af ​​deres møder, før der indgås deres program.

Privat familie rådgivere kan også have oplysninger om lokale støttegrupper. Mange gange, dog skal du mødes med vejlederen, før de vil dele disse oplysninger med dig.

Fordele og ulemper af Support Grupper

Støttegrupper tillade bedsteforældre for at diskutere de problemer og spørgsmål, som de har om skilsmissen i deres familie. Deres største fordel er, at de tillader deltagerne at tale frit, uden dom og til at søge vejledning fra andre deltagere om, hvordan man håndterer en situation.

Deres ulempe er imidlertid, at de ikke kan tillade tilstrækkelig tid til grundigt at diskutere alle aspekter af et problem eller resultere i udviklingen af ​​en egentlig løsning på et problem. De er i det væsentlige, diskussion muligheder, som måske eller måske ikke giver resolutioner. Hvis et problem er særlig kompliceret eller farlige kan være nødvendigt professionel psykiatrisk hjælp.

Hvad kan man forvente fra en gruppe

En støttegruppe er til for at give netop det: support. De tilbyder en organiseret forum for deltagerne til at tale om deres problemer og få råd om, hvad man skal gøre, eller hvordan man håndterer en situation. Nogle gange, rådgivning er yderst begrænset, og deltagerne er kun opfordres til at tale om deres problem. Dette er for at undgå medlemmer følelse som om andre medlemmer fortæller dem, hvad de skal gøre.

Støttegrupper ikke løse problemer. De er nyttige i vejlede deltagerne om, hvordan man krydse gennem de situationer, de står over for, men vil ikke gøre problemerne til at forsvinde. De er ikke terapeutiske, enten, og vil ikke give licenseret terapi eller mental rådgivning.

Hvad skal du se efter i en gruppe

Flere støttegrupper findes, fordi ikke alle grupper er lige for alle. Gruppen fokuserer dynamik og andre aspekter sommetider gøre en støttegruppe bedre egnet til en type person end en anden.

Når du vælger en støttegruppe, det vigtigste er, at du føler dig tryg under møderne. Det betyder, at du skal finde de andre deltagere indbydende, rolig og ikke fordømmende. Efter alt, hvis du ikke er tryg, er det usandsynligt, at du vil dele dig historie eller bede om vejledning fra de øvrige medlemmer, hvilket gør din deltagelse i gruppen uproduktive.

Overvej også, hvordan logistikken i gruppearbejdet med din tidsplan. Hvis gruppen mødes en gang hver måned, men du vil have det til at mødes oftere, kan det ikke være den bedste gruppe til dig.

Det er vigtigt at huske, at støttegrupper er flydende. Medlemmerne kommer og går, og de emner, der drøftes ændre sig over tid. På grund af dette, skal din deltage i en støttegruppe også være flydende. Du behøver ikke at dedikere dit liv til en støttegruppe, men snarere er velkommen til at komme videre eller stoppe deltage når du tror, ​​at du har fået alt, hvad du kan fra det.

Sådan finder du din Group

Deltag og afprøve flere støttegrupper, før der indgås en. Derudover, så husk at du kan lade en gruppe til enhver tid. Målet med støttegrupper er at hjælpe dig med at administrere dine relationer med dine børnebørn under og efter skilsmissen og hjælpe dem gennem en svær tid. Din støtte gruppe skal hjælpe dig med disse mål.