Størrelsen af ​​indtægterne ved college kandidater

Størrelsen af ​​indtægterne ved college kandidater


Den mængde penge fra college kandidater er meget forskellig fra branche til branche og endda fra virksomhed til virksomhed. Nogle gange kan kandidater fra visse skoler kræve højere lønninger, og det højeste niveau af grad, at en kandidat har fået, kan også påvirke, hvor meget han eller hun gør. Selvfølgelig er det også vigtigt at huske på, at startløn er normalt langt lavere end for mere erfarne arbejdstagere, uanset uddannelsesniveau.

Størrelsen af ​​indtægterne ved college kandidater

Det er klart, at der i gennemsnit de penge til college er umagen værd, fordi college kandidater gøre en masse mere end ikke-akademikere. Men hvad med de løn forskelle blandt kandidater i forskellige brancher og erhverv? En kandidat er startlønnen afhænger af en række faktorer.

Degree

Har du en associeret grad, en bachelor-, en MBA eller en Ph.D.? Generelt, jo mere uddannelse, du har (og jo mere undervisning du har betalt), jo mere vil du tjene.

Skole

Hvis du gik til Harvard Law, kan du sandsynligvis kræve en langt større startløn, end hvis du deltog i en lov skole med meget lidt navn anerkendelse. Harvards program er berømt for at forberede sine kandidater godt, og arbejdsgiverne er villige til at betale et rimeligt forhold til sit gode omdømme. Du har måske lært mange af de samme ting på enhver anden skole, men du vil ikke nødvendigvis blive tilbudt samme løn på grund af det. Placeringen af ​​din skole, kan også påvirke, hvor meget du får udbetalt, når du opgraderer.

Industri

Størrelsen af ​​indtægterne ved college kandidater

Industrien, hvor du arbejder spiller en stor rolle i, hvor mange penge, du foretager. I april 2010, for eksempel jobsøgning værktøj Simply Hyret rapporteret, at den gennemsnitlige årlige startlønnen for en sekretær er $ 33,000, mens den gennemsnitlige startlønnen for en informations-teknologi specialist er dobbelt, at der på 66,000 dollars. Begge har kollegium grader og brugte tilsvarende mængder af tid på deres uddannelser, men deres valgte fagområder i høj grad påvirke deres løn. Job i videnskaberne generelt betaler bedst, mens arbejdspladser i arts-relaterede industrier kan betale det værste.

Arbejde

Selv inden for en branche, kan det beløb, foretaget af college kandidater varierer en del. En kandidat, der ikke har nogen praktikplads eller on-the-job erfaring kan lejes som assistent for lidt over mindstelønnen, mens en kandidat med en praktikplads under hans eller hendes bælte og nogle forhandlingsstyrke kunne lande en mere prestigefyldt stilling og betales betydeligt mere. To kandidater med samme stillingsbetegnelse eller den samme position kan også betales forskellige beløb alt efter, hvor de arbejder.

Beliggenhed

Jobs i store byer generelt kræve højere løn end dem i små byer, fordi husleje og leveomkostninger tendens til at være højere i byerne. Der er også større konkurrence og større efterspørgsel efter byens arbejdspladser, så deres løn skala er mere konkurrencedygtige.

Køn

Desværre er der ofte en forskel i udgangspunktet løn til mænd og kvinder, selv om de har samme mængde erfaring og samme grad fra den samme skole.

Netværk

En kandidat, der forsøger at netværke og danne professionelle forbindelser så hurtigt som muligt vil sandsynligvis have bedre adgang til højere betalende job og finde dem lettere at få. Netværk er vigtigere i nogle brancher end andre, men job kontakter næsten altid give en fordel, og betydelige indflydelse i forhandlingerne om en god løn.

Ambition

Ambition spiller en stor rolle i, hvor meget en kandidat vil tjene. Det kan ikke påvirke en startløn så meget som nogle andre faktorer, men en medarbejder med en masse amibition og lidenskab har potentialet til at blive hurtigt forfremmet og tjene mulighed for at påtage sig mere ansvar og indsamle mere løn, som han eller hun tilbringer mere tid i en branche.

Andre faktorer,

Det er svært at nævne hver faktor, der påvirker størrelsen af ​​indtægterne ved college kandidater, fordi der er så mange. Der er undtagelser til enhver regel og trend, men generelt har data støttet begreberne, at kandidater i videnskabs- og matematik industrier tjene mest, og kandidater, der går på at tjene højere grader kan forvente større udgangspunkter løn og flere samlede karriere indtjening .