Storkenæb

Storkenæb


Storkenæb geranium er ikke det samme som geranium typisk tænkt på, når du hører navnet "geranium". Selv om det er relateret, er hvad der almindeligvis kaldes en geranium er mere præcist kaldes Pelargonium. Storkenæb er faktisk Blodrød Storkenæb. Pasning af Storkenæb er anderledes end andre geranium pleje.

Om Storkenæb

Den hårdføre Storkenæb er normalt stout stauder og indfødte i mark og skov i Europa og Storbritannien, selv om nogle er fine alpine blomster. Den vokser fra ni inches til over fire meter høj, blomstring i midsommer rigeligt og nogle gange til sent i efteråret i mindre grad.

Dens blomster er store og smukke farve varierer fra blå og rødbrun til lyserød eller hvid. Det kræver kun almindelig havejord, og er velegnet til blandede grænse, eller til gruppering med de finere stauder i senge eller på kanten af ​​buske.

Typer af Storkenæb

Der er nogle 422 arter af Storkenæb. Nogle slags er meget prangende, og det bedste af disse er:

  • Dwarf G. sanguineum - sin smukke Lancashire sort, med rosenfarvede blomster fint markeret med mørke linjer
  • G. pratense - en høj slags, med store lilla blomster, og sin rene hvide sort. Der er også en mellemform med hvide og violette blomster.
  • G. gymnocaulon og G. ibericum - smukke, med deres rige lilla blomster, 2 inches tværs, fint penciled med sort.
  • G. platypetalum, striatum, ibericum og Lamberti - velegnet til buskads grænser, og de fleste af dem er gratis og energisk nok til naturalisation.
  • G. Endressi, med lys rosa-farvede blomster, er også meget attraktivt. En stor del den smukkeste af de blomstrede slags er meter høje G. grandiflorum, som alle skal vokse.

Smukke rock garden slags kan nævnes:

  • G. cinereum
  • G. argenteum - både alpine planter, og i modsætning stout stauder, skal de være forbundet med meget dværg rock-planter.

Voksende Storkenæb

Cransebill pelargonier trives i næsten enhver jord, selv om de ikke kan lide at være klæg. Alle Storkenæb pelargonier øges ved frø, og med undtagelse måske af G. cinereum, og G. argenteum, er alle frit ganget med division.They er vinterhårdføre er vokse med succes i haven zone 3 til 8. De er glade i Fuld sol til delvis skygge. Nogle sorter selv foretrækker fuld skygge.

I efteråret, når blomstringen ender, skære din Storkenæb. Du vil nyde smukke nye vækst det følgende forår, og med den nye blomster.

Bruger til Storkenæb

Ikke alene er Storkenæb en hårdfør, smuk blomst, men det er også menes at have helbredende egenskaber. Når anlægget første blomster menes det, at rødderne har den stærkeste medicinske værdi.

Rødder og hele planten har antiseptiske egenskaber. Infusioner er blevet anvendt til behandling af diarré, irritabel tarm og forskellige andre klager. Kontakt en kyndig herbalist før forbrugende denne plante.

Finde Storkenæb Geraniums

  • Flerårig Nursery har en dejlig markering. De er placeret i Brooklyn, Michigan. Shipping er et fast gebyr på $ 8.95 pr ordre.
  • Amazon.com har nogle virkelig smukke sorter til rådighed fra 4,99 dollar til 12,99 dollar.

Du er her: LoveToKnow Have >> Storkenæb (Geranium)
<< Acaulis Group Gerardia >>