Store familie Aktiviteter for Labor Day

Store familie Aktiviteter for Labor Day


Når slutningen af ​​sommeren nærmer sig, er Labor Day kendt som den sidste finale til udendørs fester og grill. Labor Day er en stor dag for at slappe af og nyde laissez-faire tempo i den sidste af de sommerdage. Brug denne arbejdskraft dag at nyde nogle familie bonding sjov.

Støt dit Fællesskab

Ikke alle får Labor Day fra. Tag et stykke tid ud og værdsætter dem, der giver utrætteligt for at gøre dit samfund til et bedre sted at leve.

Besøg din lokale brand eller Police Department

Lokale brandmænd og politifolk kan aldrig få for meget ros for deres hårde arbejde og tapperhed. For at fejre de officerer og brandmænd i din by, så ring de lokale stationer og finde ud af, om du kan betale et besøg med dine børn. Hjælp børnene tegne et par billeder, der udtrykker deres taknemmelighed, eller bage cookies for personalet. Når du ankommer til stationen, se om du kan tage en tur i brandbil og lad dine børn betaler deres taknemmelighed over for hårdtarbejdende, hjælpende hænder i din by.

Neighborhood Oprydning / Block Party

Alle elsker at få Labor Day picnic. Kombiner din med et kvarter oprydning projekt. Som et kvarter, beslutte på en idé - uanset om det forskønne værfter eller hjælpe en ældre nabo eller laver en littler afhentning. Så efter arbejdet er udført, fejre Labor Day med en potluck picnic der bringer kvarteret sammen.

Besøg et plejehjem

Brug Labor Day at huske dem, der engang arbejdede hårdt for at føde en ny tidsalder. Besøg et plejehjem bare at gøre en god gerning; men hvis du kan få en resident taler - spørg ham eller hende, hvad det var, da de var på din alder. De fleste unge finder disse historier fascinerende og oplysende.

Labor Day - Tema

Måske den lange weekend er lige, hvad du har brug for at slappe af og slappe af før stRating grind af arbejdspladsen igen. Hvis det er tilfældet, stick med en af ​​disse afprøvede og sande favoritter til at fejre Labor Day.

Dress Up Party

For imaginære play og for at fejre arbejdsstyrken, hvorfor ikke planlægge en kjole op fest? Kostumer begynde at ramme butikshylderne i september, så chancerne er gode, kan du finde en række uniformer perfekt til Labor Day dress-up. Lad dine børn vælge deres karriere, og de kan klæde sig som en sygeplejerske, en brand høvding, eller en politibetjent, mens de fejrer Labor Day i stil!

Pligter

For at starte fridag højre, kan du ønsker at hverve dine børn i nogle arbejde. Tildel gøremål såsom opvask, opredning og vaskeri opgaver til den relevante alder. Forklar dine børn, hvad Labor Day betyder, og lad dem finde motivation og drev til at fuldføre små opgaver i løbet af dagen. I arbejdslivet, sædvanligvis hvert lille opgave betaler en løn. Lad dem vælge deres karriere (husholderske, pedel, kokken) og betale dem en overkommelig godtgørelse for deres hårde arbejde.

Gennemprøvet Fun

Ønsker du at bare slappe af eller have din sidste hurra før sommeren officielt slutter? Disse idéer er afprøvede og sande familie favoritter. Vælg en og gøre det til din Labor Day tradition.

Ned ad floden

Hvis du søger udendørs ideer, hvorfor så ikke overveje en kajak eller kano tur? Hvis du bor i nærheden enhver fysisk vandområde, chancerne er gode, du har adgang til båd og kajak huslejer. Mens omkostningerne er underlagt variere, er båd og kanoudlejning normalt faktureres til en timeløn. Denne udendørs aktivitet er stor øvelse og også instills familie teamwork.

Hit the Museum

Hvis din lokale vejr er stadig uudholdeligt, en tur til en klimatiseret museum er en stor flugt! Mens museum ferie timer kan variere, mange er åbne og er glade for at underholde de historisk interesserede på denne nationaldag.

Vask dine Biler

Mens bestemt ikke det mest spændende aktivitet for voksne, kan bilvask være sjovt for børnene i din klan. Ikke blot vil dette opgave være en familie bonding oplevelse, det er en fornuftig indstilling, der tager lidt mere end en slange og nogle sæbe. Komme ud og nyde den fantastiske vejr, mens skummende op familiens bil.

Camping

Hvis klimaet har en pause i klæbrig vejr, hvorfor ikke pakke op teltene og ramte den nærmeste campingplads for nogle meget fortjent hvile og afslapning? Familie campingpladser vil ofte være vært for en række arrangementer lige til ferien, men planlægge tidligt. De fleste campingpladser bog hurtigt til ferie weekender, så reservere din plads i god tid.

Planlæg det Out

For at udføre en familie aktivitet eller begivenhed, ordentlig planlægning er afgørende. Dagligvarebutikker er pakket komme helligdage, så shop på forhånd for at undgå lange linjer og kaos. Pre-købte billetter kan hjælpe dig med at spare nogle penge på underholdning og forlystelsesparker. Endelig, hvis du venture ud af byen for en road trip, bestille dine rejseovernatninger tidligt og fylde bilen, før gaspriserne uundgåeligt stige i løbet af denne travle, end-sæsonen ferie.