Store Budget Smartphone: Nokia Lumia 635

Store Budget Smartphone: Nokia Lumia 635
Du behøver ikke at bruge hundredvis af dollars eller få bundet af en kontrakt med henblik på at have en stor smartphone oplevelse. Så stor som den nye iPhone 6 kan være, det kunne også være overkill for mange brugere. I stedet kunne det være mere fornuftigt at spare en masse penge og få mere af en entry-level enhed, der er lige så stand til at håndtere de daglige opgaver.

Og mens iOS og Android er let de mest populære valg til smartphones, Microsofts Windows Phone-platformen bør ikke ignoreres. Faktisk smartphones kører på Windows Phone 8.1 oftentimes har endnu bedre batterilevetid end deres Apple og Google modparter. Den unikke "Levende fliser" på startskærmen er en bekvem måde at se alle dine oplysninger på et øjeblik, herunder sociale medier opdateringer, sportsresultater, vejrudsigter og aktuelle nyheder. Windows Phone er hurtig og flydende, velsagtens mere effektive end Android eller iOS. Det er i stand til at levere en overlegen oplevelse på mindre hardware og dens app udvælgelse bliver bedre hver dag.

En af de bedste Windows Phone 8.1 enheder på et budget er det Nokia Lumia 635, som arbejder på T-Mobile USA netværk. Den er udstyret med mulighed for let bytte ud telefonen shell for en række forskellige farver, hvilket giver dig en sjov måde at udtrykke din personlighed. Telefonen har selv en 4,5-tommer skærm, hurtig quad-core processor, fem-megapixel kamera, og high-speed LTE support. Den iPhone har Siri, den Lumia 635 har Cortana voice-baseret digital assistent. Det leveres også med 15 GB gratis lagerplads sky med Microsofts SkyDrive service.

Hvad du får, er en sjov, hurtig og robust smartphone, der er langt lettere lommeformat end de større phablets, der er alle de vrede i dag. Endnu bedre, er telefonen tilgængelig off-kontrakt for kun $ 129. Hvis du kan fange det på salg gennem forhandlere som Amazon, Best Buy og Microsoft Store, kan du endda være i stand til at få det til så lavt som $ 99.