Store Budget Smartphone: BLU Win JR

Store Budget Smartphone: BLU Win JR
Kom godt i en ny smartphone off-kontrakt kan være en meget dyr affære med mange af de mest populære flagskib enheder sælger for $ 700 eller mere. Hvad hvis du er midt i en to-årig kontrakt, og du kan simpelthen ikke råd til at købe en af ​​disse dyre nye telefoner? Hvad hvis du bare vil en enklere, billigere smartphone, der er lige så funktionel og lige så nyttige som de pricier kolleger?

Budget smartphones bør bestemt ikke ignoreres. En amerikansk-baserede selskab, der gør store bevægelser i dette rum er BLU. Selskabet har allerede et bredt udvalg af overkommelige Android smartphones, hvoraf de fleste er opført på godt under $ 200 og har modtaget meget positive anmeldelser online. Nu har BLU udvidet sin portefølje til også at omfatte en Windows Phone 8.1, samt med 聽 BLU Win JR og BLU Win HD. Begge smartphones er drevet af en quad-core Snapdragon-processor, mens Win JR er den mere budget-orienterede indstilling af de to.

BLU Win JR sælges som en fabrik ulåst enhed, der er kompatibel med alle GSM-netværk i USA. Dette omfatter store luftfartsselskaber som AT & T og T-Mobile, samt Metro PCS, Cricket Wireless, Tracfone, Simple Mobile, Netto 10, Straight Talk og Telcel Amerika, blandt andre. Det kan også bruges i Canada med trådløse udbydere som Rogers og Fido. Dette gør BLU Win JR en stor mulighed for forudbetalte brugere, og det er også en god mulighed som en billig sekundær telefon, mens du rejser.

Nogle af de vigtigste funktioner på denne telefon omfatter 4,0-tommer skærm, 5-megapixel kamera, 4 GB storage, Dual SIM-kort slots, 512 MB RAM og en fremadvendte VGA-kamera til selfies. Den dobbelte SIM evne betyder, at telefonen kan anvendes effektivt til to telefonnumre og to trådløse konti på samme tid.

Fås i hvid, orange, pink eller gul, BLU Win Jr retails for $ 89 med nogen kontrakt, som er endnu billigere end den allerede overkommelige Nokia Lumia 635, også med Windows Phone 8.1.