Stigning i efterspørgslen efter soja-baserede produkter

Utvivlsomt er sojabønner vist sig at være den mest passende nutraceutical på markedet i dag. Produkter spænder fra soja-baserede snackbarer, at spiret soja pulver, soja-afledte isoflavone kosttilskud, isoleret og tekstureret sojaprotein, sojamælk og alle mulige ikke-mælkeprodukter såsom yoghurt, tofu og meget mere. Soja er også kendt for at være verdens største olie afgrøde, som udgør omkring 54 procent af verdensmarkedet.

I 1999 godkendte FDA sundhedsanprisninger muliggør kosttilskud producenterne til at forbinde indtagelse af soja til reduceret risiko for hjertesygdomme. Med denne føderale opbakning, den samlede soja industrien fordoblet sit salg på kun fem år og nåede 4000 millioner dollars af 2004.In 2007 National Agricultural Research Organization i Japan udviklet en lugtfri række sojabønner, som elimineret soja er ubehagelig smag, uden at dens næringsværdi . Lugtfri soja hurtigt tiltrukket sig opmærksomhed fra soja producenter over hele kloden, hvilket fører til en eksplosion af et sortiment af soja-baserede produkter.

Det sunde videnskab bag Soy

Årsagen til den dramatiske stigning i efterspørgslen efter soja produkter kan spores tilbage til en større forbrugerbevidsthed. Soy har høj fiberindhold, er rig på protein, mineraler og lavt indhold af mættet fedt. Forskning tyder soja at have flere sundhedsmæssige fordele, der opfylder krisen i dagens samfund sundhed. Med hjertesygdomme nå epidemiske skalaer, er flere mennesker henvender sig til soja-baserede erstatninger for hjerte sunde grunde. Forskning viser, soja evne til at sænke dårlige cholesterol.Studies demonstrere den retmæssige daglige indtagelse af soja i mennesker, der lider af forhøjet blodtryk eller højt blodtryk.

Soja, i form af nattokinase, hjælper med at sænke blodtrykket. Det er faktisk en god nyhed, når man betænker, at 2025 omkring 1,5 milliarder mennesker (1 ud af hver 3 voksne) i hele verden i år vil lide af forhøjet blodtryk, hvis der ikke træffes forebyggende sundhedspleje foranstaltninger today.Scientists enige om, at soja-baserede produkter bidrage til at øge mæthed og kan bruges effektivt i vægtkontrol programmer. Forskning har vist, soja lever beskyttende egenskaber, især i mennesker, der lider af diabetes. Flere undersøgelser forbinder soja med knogle sundhed, især knogletæthed blandt kvinder i overgangsalderen. Nogle andre gavnlige virkninger af soja sås i tilfælde som hyperlipidæmi, forstørret prostata, blærekræft, forhøjet homocystein, samt flere typer af cancer. En nyere undersøgelse knyttet soja forbrug til lunge sundhed.

Soy Nyder Global Popularitet

Mens soja industrien steg med 7% i 2006, anti-soja kontroverser og sensationalisms påvirkede soja supplement salg resulterer i et fald på 15 procent samme år, ifølge Natural Foods Merchandiser (NFM). Påstande angreb fordelene ved soja på flere aspekter, men også hævder, at sojaprodukter kan sænke testosteronniveauet hos raske mænd. Nyere undersøgelser har bestridt sådanne rapporter, der attesterer deres slutninger var baseret på forkert metode og forskning. Yderligere undersøgelse og forskning bemærkede ingen sådan negative virkninger. Efter at have overvundet de påstande, soja industrien lever i bedste velgående og har en lovende fremtid.

USA

Soy fødevarer og drikkevarer har tiltrukket en vækst på 29 procent fra 2003 til 2007, hvilket resulterer i en sammensat årlig vækst på 6,6 procent, ifølge Emballeret Fakta. Forskningen firma forudsiger også en konservativ vækst for soja-baserede produkter, estimere den samlede værdi af den soja fødevarer og drikkevarer markedet for at nå 3000 millioner dollar i 2012.

Europa

Anti-soja kontroverser har haft ringe indflydelse på det europæiske soja marked, hvor salget fortsat boom. Her mange førende soja fabrikanter rapporterer en årlig vækst på 35 procent. Efter at have etableret sig som en funktionel fødevare på det europæiske marked, soja mejeriprodukter er de mest populære segment på dette kontinent. Posterne omfatter buddinger, smoothies, yoghurt, ost, tofus og tempeh.

Asien

I august 2008 Euromonitor International, rapporterede, at de asiatiske salg af soja mejeriprodukter steg med 90 procent fra 2002 til 2007 (3200 millioner dollar). Fra 2007 til 2008 steg salget sojadrik med 9 procent. Fremtidige prognoser forudser, at dette marked ville nå 4000 millioner dollar i 2012. Andre favorit sojaprodukter i Asien omfatter baby-formler, yoghurt og desserter. Klar til blomstrende Efterspørgslen i USA.

Forbrugernes stigende bevidsthed om de sundhedsmæssige fordele ved soja gennem troværdig forskning fortsætter med at øge salget af sojaprodukter. Ifølge undersøgelser, forbrugerne køber sojaprodukter fordi de: hjælpe med vægtkontrol, har lavt fedtindhold, har et højt proteinindhold, fremme god hjertesundhed - især kolesterolsænkende egenskaber, overgangsalderen sundhed, og især at øge knogletæthed. Et andet voksende marked for sojaprodukter i USA er de stadigt stigende laktose-intolerante demografi, der består af omkring 30 til 35.000.000 amerikanere. Innovative og kreative soja fødevarer fortsætter med at se en vandretur, såsom soja pasta, soja energidrikke, ost og desserter.

Populære soja-baserede produkter

Sojadrikke ses at have den hurtigste vækst. Soja-baserede snackbarer og sojamælk udgør de største salg, efterfulgt af frosset kød soja erstatninger. Populære kosttilskud omfatter nattokinase, fremstillet af gærede sojabønner. Undersøgelser viser natto at være en fremragende næringsstof for at støtte hjerte sundhed, især for at sænke blodtrykket niveauer. Natto kan kombineres med naturlige profibrinolytiske ingredienser som rutin, papain, bromelain eller andre hjerte sunde urter og næringsstoffer til at producere en omfattende hjerte sundhed supplement. Med hjertesygdom stigende globalt, natto har et lovende marked med store årgange, hjertepatienter og patienter med risiko for hjerte disease.Soy spire pulver, en meget nærende pulver lavet af spirende soja frø indeholder en letfordøjelig form for aminosyrer og mineral chelater såvel potent antioxidant egenskaber. Soy spire pulver rummer stort potentiale for udvikling i en række forskellige måder.

FDA godkender Vitamin D berigelse af soja-baserede ProductsNewer undersøgelser har banet vejen for en ny stigning i efterspørgslen efter soja produkter i 2009, ansporet af den nyligt ændrede FDA afgørelse om fødevaretilsætningsstoffer. Den nye herskende tillader berigelse af soja-baserede produkter ved den krystallinske form af D2-vitamin. Soja produkter omfatter soja-baserede drikke, smør og ost. Denne nye ændring af FDA yderligere kunne øge salget af soja-baserede produkter. Forbrugernes efterspørgsel efter mere Soy ProductsBoth American Botanical Council (ABC) og IRI (en Chicago-baserede analysefirmaet) melder om en stigning i urtekosttilskud salgsprodukter i 2008 fra det foregående år indikerer, at urtekosttilskud industrien kunne, ja, være recession-bevis! Blandt de mest solgte naturlægemidler singler, ABC rapporterede soja som den øverste sekund.

Forbrugerne er altid på udkig efter større sorter af produkter, mere smag, mere komfort, mere sundhed værdi for pengene, især i dagens økonomiske tider. Den soja supplement industrien er ikke blevet udnyttet fuldt ud. Udover nævnte populære anvendelser ovenfor, soja har mange andre sundhedsmæssige fordele og tilbyder en bred vifte af innovative former for supplere fabrikanter, der ønsker at danne en niche i soja supplement markedet levering. "Kliniske undersøgelser viser ingen effekt af sojaprotein eller isoflavoner på reproduktive hormoner i mænd: Resultaterne af en meta-analyse" Forfattere: JM Hamilton-Reeves, G. Vazquez, SJ Duval, WR Phipps, MS Kurzer, og MJ Messina.United Soja bestyrelsens 14. årlige nationale rapport (2007), forbrugernes holdning om ernæring: Indblik i Ernæring, Sundhed & sojaprodukter.