Sterling Vineyards

Sterling Vineyards

Beliggende i Napa Valley, producerer Sterling Vineyards en unik stil af vin værdsat af mange mennesker over hele verden. Vingården har en betydelig følgende af vin drinkers og professionelle både som nyder winery Reserve, Single Vineyard, Napa Valley, og Vintners Collection vine.

Sterlings 'Beginnings

Beliggende i Napa Valley by, Calistoga, har Sterling Vineyards produceret kvalitetsvine i mere end 30 år. Peter Newton grundlagde vingården i 1964, da han søgte at udvide sin forretning bedrifter. Vingården udgivet sin første vin i begyndelsen af ​​70'erne, en 1969 Merlot. Siden da har Sterling Vineyards produceret røde og hvide vine, herunder Merlot, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir, og Sauvignon Blanc.

Vine fra Sterling Vineyards

Sterling Vineyards tilbyder en vifte af samlinger afpasser forskellige smag og pengepung.

Reserve Wines

The Reserve vine er de dyreste produceret på denne winery, og er kun tilgængelige i begrænsede mængder. De anses for at være den mest vælge alle Sterling Vineyard vine, er vingården ikke distribuere dem bredt. Reserve vine kommer i Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay, og en Bordeaux Blend.

Single Vineyard Wines

Single Vineyard vine er fremstillet af druer, der er dyrket i en af ​​tre specifikke vinmarker. Druerne er høstet fra disse tre vinmarker hvert år konsekvent at tilbyde underholdende varianter, der ligner, men alligevel unik. De typer af Single Vineyard vine vingården producerer regelmæssigt er Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, og Chardonnay.

Napa Valley Wines

Sterling Vineyards 'Napa Valley vine er meget frugtagtig karakter. Mange indeholde antydninger af brombær, kirsebær og andre frugter. Disse unikke vine tendens til at være lys og ren smag, og kommer i følgende sorter: Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay og Sauvignon Blanc. Napa Valley vine er så populær blandt amerikanerne, at Sterling Vineyard nylig meddelte, at dets Napa Valley Cabernet Sauvignon var den hyppigst bestilte vin "af glasset" på restauranter rundt om i landet. De opnåede denne information fra en meningsmåling taget af Wine & Spirits Magazine i 2005.

Vintner samling

Den Vintner samling består af Sterling Vineyard vine ofte opført på vin lister på restauranter. Opskrifterne for disse vine blev skabt med mad i tankerne, og de går godt med de fleste retter, der spænder fra oksehøjreb til en hjemmelavet spaghetti middag. Den Vintner samling omfatter følgende sorter: Merlot, Chardonnay, Shiraz, Sauvignon Blanc, Pinot Noir, og Cabernet Sauvignon. Disse vine er den billigste af alle produceret på denne vingård.

Touring Winery

En rundtur i Sterling Vineyard er en unik oplevelse. Vingården bestræber sig på at give en elegant oplevelse for alle, der beslutter at tour og smag vin der, og endda gå så langt som betjener gæster vin i krystal vinglas. Turene består af en guide præsentere information om den historiske baggrund for vingården og pædagogiske fakta om Sterling Vineyard samt vinindustrien som helhed.

Grupper af mennesker, der deltager en rundvisning i winery behandles med prøver af vin fra vingården reservevaluta kollektion, som er de dyreste vine, der produceres. Som med alle winery tours i USA, skal alle dem, der deltager være over 21 år Desuden bør reservationer til ture og vinsmagning være så lang tid i forvejen som muligt, fordi vingården kun vært for en tur en dag . Der kan reserveres ved at kalde vingård eller besøger vingården hjemmeside.

Deltag i Sterling Vineyards Wine Club

For enhver fan af Sterling Vineyard vine, der er et unikt designet vin klub, der kan være en fordel at deltage. Klubben tilbyder vin levering til enhver anden adresse hver eneste måned, rabatter off regelmæssigt producerede vine, privat vinsmagning og særlige invitationer til arrangementer. Vær med i vin club er nemt, og du kan give et medlemskab til en anden person, som en gave. Mere information findes på Sterling Vineyard hjemmeside.