Stemless Wine Glasses

Stemless Wine Glasses

Når stemless vinglas først kom på markedet, vin entusiaster var ikke sikker på, hvad man skal gøre af dem. Designet trodsede århundreders vin drikke tradition, en forestilling om ekstrem betydning i ønologiske kultur. Alene unconventionality af glassene dog at mange af de spændende nye verden holdninger fra vinfremstilling, såsom syntetiske propper eller skruepropper og fed, lucious, frugtagtig nye verden vine fra ikke-traditionelle druesorter og blandinger. Som vinfremstillingen ind i en ny tidsalder, så gjorde området af skibe, som vinelskere kunne drikke det.

Samme form, Ingen Stem

Traditionel stilk og fod for vin er bygget på mange konventioner menes at forbedre oplevelsen af ​​vin at drikke.

 • Skål form varierer for forskellige typer af vin med henblik på at placere vine i munden langs smagsløgene mest tilbøjelige til at opfatte vin unikke smagsoplevelser.
 • Størrelsen og formen af ​​fælge direkte aromaer i den måde mest tiltalende for type vin du drikker.
 • Det materiale, som brillerne er lavet afspejler klarhed og farve af vinen.
 • Stilken kan du holde glas uden fremspringende varmen fra din hånd gennem skålen af ​​glasset og opvarmning af vinen over ideelle temperatur.

Stemless vinglas gøre alle disse ting så godt, bortset fra det sidste punkt. De ligner skålen af ​​traditionelle vinglas, men mangler stilken. I stedet stemless vinglas har en flad plet langs bunden af ​​skålen, så du kan sætte dem omhyggeligt på en overflade. Mange sorter af stemless vinglas eksisterer for forskellige typer vin, både røde og hvide.

Den gode og de dårlige

Af de fleste bekymrer oenophiles var, at manglen på en stilk. De kunne genkende briller 'unikt formede skåle, men mange fandt manglen på en stilk confounding. Uden en stilk til at holde, hvordan var en at holde fra opvarmning af vin? Ligeledes hvordan kunne man effektivt hvirvel vinen for at observere sine ben, og slip dens aromaer uden en stilk, som at holde glasset?

Fordele

Stemless vinglas faktisk giver mening på mange måder, og tilbyder forskellige advantes end deres stammede fætre.

 • Manglen på stilke gør dem passe bedre næsten overalt du gerne vil placere dem. Skabe holde dem mere effektivt, og det er nemt at vaske dem på øverste hylde i opvaskemaskinen.
 • Stængler kan være skrøbelig og let at bryde. Fjernelse af stilke gør glassene mere robuste. Uden stilke, de er lettere at pakke sammen (omhyggeligt polstret, naturligvis) til picnic eller til at tage til en vens hus.
 • Glassene afspejler en stil mere i tråd med nutidens afslappet underholdende. Ved at fjerne stilkene fra glassene, de synes meget mindre formel og mere imødekommende, indbydende hver dag og kausale brug.
 • Selv uden stilke, glassene forbliver genkendeligt som vinglas.

Ulemper

Mens mange af de ulemper har at gøre med de traditionelle forestillinger om, hvordan vin bør præsenteres, et par repræsenterer også praktiske spørgsmål.

 • Der serveres mange vine på lidt mindre end stuetemperatur, og der serveres kølet nogle vine. Hvis du holder en vin glas med skålen, din hånd varmer vin, tage ud af sin ideelle drikke temperatur, hvilket fra vinen. Uden en stilk, der er ingen anden mulighed for at holde vin glas.
 • Stemless vinglas gøre vin glas charms ubrugelig, hvilket gør det vanskeligere at identificere dit glas i store forsamlinger.
 • De fleste vindrikkere holde glasset ved stilken, da de hvirvler vinen at lufte den i en traditionel vinsmagning ritual, eller selv når de drikker vin. Hvirvlende ved at holde skålen er både mindre elegant og mindre praktisk.

Minimering Ulemper

Den gode nyhed er, der er måder at minimere mange af ulemperne ved disse briller.

 • Sæt vinen ned, når du ikke drikker det, minimere kontakten med din varme hånd.
 • Brug for rødvin, og ikke hvide som kræver mere køling.
 • Swirl omhyggeligt for at lufte vinen, og tilføje ekstra beluftning som du nyder ved at trække luft gennem dine tænder, mens vinen stadig er i munden.

Køb stemless Wine Glasses

Hvis du kan lide den mere afslappede fornemmelsen af ​​stemless briller, eller hvis du bare lide tanken om lettere opbevaring og vask, så mange producenter nu gøre brillerne.

 • Riedel, producent af fine, kvalitet stilk og fod gør "O" stemless krystalglas i figurer designet til at forbedre dine foretrukne vine.
 • Giovino stemless briller tilbyder en unik løsning til opvarmning spørgsmål. Glassene er hak, så du kan holde dem lige over niveauet af vinen.
 • Spiegelau, maker af fine krystal stilk og fod, tilbyder Authentis Casual stemless briller til en overkommelig pris

Mange depatrment butikkerne nu sælge deres egne mærker stemless vinglas. Andre steder at finde et godt udvalg af glassene kan nævnes:

 • Wine Enthusiast
 • Pottery Barn
 • Bloomingdales

Hvis du aldrig har prøvet at bruge stemless vinglas før, kan du blive overrasket over den alsidighed og holdbarhed af mange af briller. Mange producenter nu gøre stemless vinglas på en række pris punkter, så du er sikker på at finde briller, der passer både din smag og dit budget.