Steder at stikke af

Steder at stikke af
Niagara Falls er et populært sted at stikke af.

Eloping kan være en attraktiv mulighed for par af mange årsager, men undersøger steder at stikke af, kan træffe beslutning om at blive gift i denne usædvanlige måde lidt mere udfordrende.

Eloping vs. Destination Bryllupper

Steder at stikke af
Unslippe at undgå bryllup stress.

Før et par vælger at stikke af, de først nødt til at beslutte, om eloping er virkelig for dem, eller hvis de er mere interesseret i en destination wedding.Eloping er generelt en meget lille, enkel ceremoni med andre, end hvad der kan kræves af få eller ingen vidner lov. Ceremonien er mindre overdådige end et traditionelt bryllup, men kan inkorporere nogle bryllup-lignende elementer, såsom en brudekjole, professionel fotografering eller en bryllupskage, men disse detaljer er som regel i mindre målestok end for en traditionel fest. Desuden er beslutningen om at stikke og den faktiske ceremoni er ofte en overraskelse for mange venner og familiemedlemmer, selv om parret rent faktisk er at planlægge det i nogen tid.

Par kan vælge at stikke af flere årsager, såsom:

 • Finansiel: Afhængig af hvor parret vælger at stikke af, og hvor mange detaljer, de indarbejde arrangementet, eloping er generelt langt billigere end selv en lille traditionel bryllup.
 • Tid: Par med tidsbegrænsninger på deres frieri - på grund af militære indsættelse, skattemæssig henseende, helbred eller andre forhold - kan vælge at stikke lokalt, fordi en elopement kan sættes sammen hurtigere end en fuld fest.
 • Stress: Par med familiekonflikter, job stress og andre problemer kan sætte pris på enkelhed eloping stedet for at tilføje mere stress med udførlige bryllup planer.
 • Personlig præference: Mange par vælger at stikke af, blot fordi de foretrækker at tilbringe den eneste dag sammen med deres elskede stedet underholdende hundredvis af gæster. Den private del af en elopement kan være lige så romantisk og smuk som den mest omhyggeligt udformet fest.

Destination bryllupper på den anden side svarer til elopements men kræver mere omfattende planlægning og præparater. En destination bryllup typisk har alle de traditionelle bryllup elementer - formel påklædning, gæster, invitationer, catering, musik, etc. - selv om der kan være færre mennesker til stede. En destination bryllup giver et par mulighed for at have en mere traditionel fest i et eksotisk sted, ofte kombinere bryllup og bryllupsrejse i en begivenhed.

Typer af steder at stikke af

Når et par forstår hvad en elopement midler og har besluttet, at det vil være den bedste løsning for deres forestående bryllup, de har brug for at beslutte, hvor at dele deres løfter. Fordi elopements er mindre omfattende end fuld bryllupper, der er mange muligheder åbne for eloping par, der måske ikke være muligt for større fester. Populære steder at stikke af, omfatter:

Steder at stikke af
Stikke i paradis!

 • Retsbygninger for civile ceremonier foretages af en dommer eller fredsdommer
 • Krydstogtskibe, især at omfatte bryllupsrejse
 • Resorts for en luksus flugt - strande, bjerge, tropiske øer, og andre ferie pletter har ofte dusinvis af resorts, som kan hjælpe med at koordinere en elopement
 • Haver eller andre naturskønne pletter såsom klipper, jungler, eller parker
 • Bed and breakfast kroer eller andre små skala getaways
 • Berømte eloping destinationer såsom Las Vegas eller Niagara Falls
 • Eksotiske fremmede lande - Europa, Asien og Caribien er særligt populære steder at stikke af

Sådan finder du din bedste eloping Destination

Der er ingen bedste sted for en elopement og hvert par skal vælge det bedste sted for dem personligt at udveksle deres løfter. Overvej følgende faktorer, når de vælger en eloping destination:

 • Kan indtaste medlemmer af din familie stadig deltage, hvis de ønsker at?
 • Er destination overkommelige, herunder rejseudgifter?
 • Hvad vil klimaet være som på tidspunktet for din elopement?
 • Hvad er hjemsted, blodprøve, og venter periode krav til en juridisk ægteskab?
 • Kan destinationen hjælpe med at arrangere lovlige applikationer, fotografering, og andre detaljer?
 • Er denne destination særlige for os som et par?
 • Kan vi inkluderer bryllupsrejse arrangementer?


Beslutningen om at stikke af, er ikke let, og vælge mellem forskellige steder at stikke af, kan også være svært. I sidste ende, men hvis parret kan huske, hvorfor de er eloping samt hvorfor de ønsker at blive gift, de vil have en glad bryllupsdag uanset hvor de er.