Statistikker over Teen graviditet

Statistikker over Teen graviditet

De fleste teenage graviditeter er ikke planlagt og kan have en varig effekt. Gravide teenagere er i høj risiko for at udvikle forhøjet blodtryk og ofte har betydelige økonomiske belastninger. Antallet af teenagere, der bliver gravide hvert år svinger, men har været generelt faldende i de seneste år.

Overraskende statistik

Graviditet statistik for teenagere viser, at næsten 750.000 teenagepiger bliver gravide hvert år; næsten 60% af disse graviditeter resulterer i fødsler. Faktisk har omkring 30% af kvinderne været gravid mindst én gang, når de når deres tyvende fødselsdag. Mindre end 20% af disse graviditeter var tilsigtet.

Høje priser for amerikanske teenagere

Mens teenage-graviditet er et problem i mange dele af verden, har USA den højeste teenage-graviditet blandt de udviklede lande. I et givet år, den amerikanske teenage-graviditet sats er det dobbelte af Det Forenede Kongerige og omkring fire gange større end Tyskland og Frankrig.

Hvorfor er den amerikanske teenage-graviditet sats så højt? Nogle mennesker skylden de meget seksualiserede billeder børn ser på tv og i deres yndlingsfilm. Andre mener, det er en mangel på effektiv seksualundervisning. Mens de fleste eksperter er enige om teenage-graviditet kan tilskrives en række faktorer, effektiv prævention fortsat afgørende i kampen mod dette komplekse sociale spørgsmål. Et seksuelt aktive teenagepige, der ikke bruger almindelig prævention har næsten 90% chance for at blive gravid inden for et år.

Statistikker om Graviditet Konsekvenser

Mens omkring 25% af alle teenagegraviditeter ender i abort, er der mange piger, der vælger at holde deres babyer. Disse unge mødre står over for mange udfordringer. De har ofte ringe eller ingen job færdigheder. Beskæftigelsesmuligheder kan være begrænset til disse mødre; forskning viser, at mellem 2009 og 2010, omkring 48% af teenage mødre levede under fattigdomsgrænsen. For teenage mødre, der stadig boede hos deres forældre, kun 34% levede under fattigdomsgrænsen; Men for teenagere, der levede på egen hånd, dette tal steg til 63%. Næsten to tredjedele af teenage mødre får en form for offentlig hjælp i løbet af det første år af deres barns liv; dette omfatter Medicaid, madkuponer, og anden bistand.

Fraværende Teenage Fathers

I mange tilfælde, barnets far enten mangler eller er ude af stand til at yde den rette støtte; næsten 80% af teenagere ikke gifte fædre deres børn. Mere end halvdelen af ​​teenage forældre ikke børnebidrag aftale på plads og 29%, der ikke har en juridisk aftale, kun halvdelen faktisk modtog børnebidrag. Selv om mange teen mødre får støtte fra deres egne forældre, må et stort antal lære at passe deres børn med ringe eller ingen hjælp udefra.

Overvældende ansvar

Teen moms ofte ansvar forældre at være overvældende. De kæmper for at afslutte deres uddannelse; kun 50% af teenagemødre har en studentereksamen efter alder 22 sammenlignet med 90% af kvinder, der ikke fik gravid i ungdomsårene. Mange teen mødre opdage, at deres babyer placere en belastning for skrøbelige venskaber. Teenage mødre kan blive overvældet og bekymrede for fremtiden. Nogle endda siger, at de føler vrede og bitterhed mod deres spædbørn.

Konsekvenser for Børn af teenagemødre

Statistikkerne viser, at børn, der er født af teenagemødre straks bringes i en større risiko for at udvikle mange fysiske, sociale og adfærdsmæssige problemer. For eksempel en tredjedel af teenagere mellem 15-19 får ingen prænatal pleje i første trimester af graviditeten; dette tal stiger til 50% for piger under 15. Da mange gravide teenagere også er stadig under udvikling fysisk, betyder det, at de er langt mere tilbøjelige til at have for tidligt fødte børn eller tidlig fødsel. For tidligt fødte og / eller lav fødselsvægt babyer har ofte udviklingsforstyrrelser eller kroniske lidelser, der kræver regelmæssig fysisk terapi.

Da de modne, skal børn af teenage mødre stadig overvinde mange forhindringer. Eksempelvis drenge født af mødre under 19 år er 13% mere tilbøjelige til at blive spærret inde på et tidspunkt i deres liv. Døtre af teenage mødre er over 20% mere tilbøjelige til at have deres egne børn i en ung alder. Børn af begge køn har lavere standardiserede prøveresultater og er mindre tilbøjelige til at tjene deres high school eksamensbeviser.

Konsekvenser for samfundet

Teenage graviditet har massive økonomiske konsekvenser. Faktisk er en rapport foreslået, at teenage-graviditet koster os næsten 11 milliarder dollars om året; Dette omfatter øget lægehjælp, familiepleje, øget indespærring satser blandt børn af teenage forældre, og tabte skatteindtægter.

Reduktion Teen graviditet

Det er naturligvis muligt at være en teenager forælder og gå på at opnå alle dine drømme. Men det er en vanskelig vej for mange teenage forældre og mange ikke nå deres mål i livet.

Centers for Disease Control og Forebyggelse og andre organisationer har etableret programmer til lavere teenage graviditeter og for at hjælpe folk undgå uplanlagte graviditeter med bedre familieplanlægning. Forældre og andre familiemedlemmer spiller også en rolle i denne bestræbelse. Ved at arbejde sammen, kan teenage-graviditet sats fortsætte med at falde.