Start Over i nuværende forhold

Start Over i nuværende forhold


Har du brug for nogle tips til at starte forfra i nuværende forhold? Lad råd vores dating coach giver denne læser hjælpe dig.

Start Over i nuværende forhold

Reader Spørgsmål

Jeg har ægteskabelige problemer. Min kone og jeg har været sammen i 1 år, og vi har været gift i 4 måneder nu. Vi tilsluttet tilbage i 2005, da jeg var i hæren. Under min første tur i Irak, vi emailet og talte i telefon et par gange, men vores samtaler var intim. Under mit andet tur, jeg talte med hende hårdt 2 måneder før jeg kom hjem, og igen intime samtaler. Da jeg kom hjem danne 2nd tour, vi mødte op den første chance, jeg fik. Hun hilste mig hjem med en passioneret kys, og vi havde vidunderlige "hvor har du været sex" samme nat. Vi dateret fra da af indtil marts, da vi blev gift. Hun sagde, at jeg begyndte at ændre omkring dette tidspunkt, langsomt ikke er så romantisk, kærlig omsorg, og så videre og så fjerde. Nå nu er det midten af juli, er vi "adskilt", og jeg er godt ind i min 3. implementering. Hun siger, at hun er faldet ud af kærlighed, men ønsker at starte forfra, som venner. Så dato, og derefter gå tilbage til normal ægteskab. Jeg fortæller hende, jeg kan kun gøre så meget, og jeg gør alt, hvad jeg kan. Jeg har brug for hjælp, jeg har brug for hende i mit liv, som min kærlige kone .... - Bidraget af: Nick

Ekspert Svar

Kære Nick,

Nogle af de bedste romantiske film har temaer, der indstilles ved krig, spionage, eller en anden kamp. Ser disse epos, kan man ikke undgå at se den intense begær og lidenskaber parret viser hinanden. Hver person ser ud til at smide forsigtighed og hæmninger til vinden ind for at leve i nuet. Frygten for at miste en partner for evigt er et elskovsmiddel som ingen anden. Desværre, publikum aldrig ser, hvad der sker med denne romantiske par efter krigen slutter, de onde er fanget eller helten går hjem. Dette skyldes, at "hverdagens" ting, at alle relationer erfaring er ikke nær så spændende eller romantisk.

Lyder lidt bekendt? Du og din kone intensiveret forholdet under din tur til pligt. Så da du var hjemme i længere perioder forholdet begyndte at slå sig ned lidt og ligesom i den film, virkeligheden er mere arbejde, når "hverdagens" kryber i. Dette er, når og hvor din kone begyndte at pege fingre og sige, at det er din skyld, og hvor du begyndte at pege fingre og siger det er hendes skyld. Sandheden er, at det er ingen dem skyld, og i stedet er både dine fejl. De to af jer har brug for at lære at tale, problem-løse og være romantisk, når turen told ikke længere omdrejningspunktet for dit forhold.

Det er det, jeg mener din kone mente, da hun sagde, at hun er faldet ud af kærlighed med dig. Hendes forslag om, at de to af jer, på en måde, starte forfra og forsøge at normalisere dit forhold og bygge et fundament som den de fleste par gør, er en god idé. Dette ville ikke alene give dig en mulighed for at vise dit engagement i forholdet, det giver dig også både en chance for at lære at være et par. I stedet for at afskedige hendes forslag ved at sige du kan kun gøre så meget. Tænk på den mulighed, du vinder ved at få en ny chance som et par.

Hvad kan du gøre for at udvikle et venskab mens væk på turné? Mit forslag er at gå tilbage til den "gamle skole" af romantik og skrive breve. Det centrale er, hvordan du skriver bogstaverne. Prøv at skrive håndskrevne noter og flette disse med e-mails. En af de mest romantiske ting en fyr kan gøre, er håndskrift en note. Jeg ved ikke hvorfor, men de fleste, hvis ikke alle kvinder finder håndskrevne breve indbegrebet af romantisk. Nøglen til at skrive et brev er ikke at åbenlyst flirte eller være seksuelt intime. Det centrale er at skrive på en måde, bekender din dybe engagement, kærlighed og dedikation til den anden person. Tro det eller ej, kan du gøre dette ved blot at skrive om den "daglige, den kedelige og virkeligheden." Brug bogstaverne til at fortælle din kone om de ting og mennesker i dit liv, dette inkluderer dine venner, dine overordnede, din frygt og dine succeser. Stil spørgsmål om din kone, der giver hende mulighed for at dele med dig information om hendes venner, familie og dagligdag. Som du kommer til slutningen af ​​dine breve, fortælle hende noget, som du elsker eller huske om hende, der er speciel for dig. En vigtig nøgle er at være specifik. For eksempel, "Når jeg er ensom, tænker jeg på vores vows og hvor smuk du kiggede den dag. Det fylder mig med glæde og minderne om vores bryllupsdag gøre tid uden du passerer hurtigere." Når du afslutter brevet, så gør det med en slutning, der bliver din underskrift tæt på. Spring kærligheden Nick. Brug i stedet en tæt, som er din "sidste opkald i dag," som i, når du lægge dit hoved på din pude og lukke øjnene, forestille ... Kærlighed altid ...

Når du er hjemme, planlægge en dato. Tilbring tid sammen som et par, der kører ærinder, lave mad sammen, etc., men glem ikke at dele dine tanker, håb og drømme. Snart, hvem du er, når væk på turné, og den person, der er hjemme på orlov eller permanent, er alle de samme. Dette er manden din kone beder til at falde dybt forelsket i.

~~ Lori

Var jeg forkert?

Reader Spørgsmål

Jeg er en 20-årig kvinde. Min kæreste og jeg begyndte at date i vores senior år i high school og var sammen i to år. Vores møde var temmelig usædvanligt; han var den af en fyr, der jeg var dating, Ryan ven. Ryan indført os, og vi endte med at blive gode venner. Da Ryan og jeg brød op, var han der for at hjælpe mig igennem det, og de ​​to af os endte med at få sammen. Vores forhold var stor, men til tider jeg befandt mig tænke på min ex (Ryan) som jeg havde aldrig helt kommet over. Sommeren før vi forlod til college, Ryan fortalte mig, at han ville have mig tilbage, og jeg fandt mig selv at forsøge at vælge mellem de to. Jeg elskede Mark, men jeg vidste, at jeg stadig havde følelser for Ryan og jeg ønskede at vide, hvad de var ved. Så i dummeste beslutning, jeg har gjort i mit liv, besluttede jeg at slå op med Mark og dato Ryan et stykke tid, bare for at se, hvor alvorligt de følelser var. Ryan og jeg endte med at sove sammen, men bagefter indså jeg, at Mark var den, jeg virkelig ønskede at være sammen med, og jeg gik tilbage til ham. Jeg fortalte ham, hvad der skete, og han oprindeligt kom til skade, fordi han var min første og jeg havde været sammen med nogen, men ham, men sagde, at han kom over det efter et stykke tid. Ting var store igen, gik vi på college sammen og havde en fantastisk Freshman år sammen. Ting fik stenet begyndelsen af vores sophomore år. Lige før vores 2-års jubilæum, begyndte Mark siger, at han ikke ønskede at være i et forhold længere. Han oprindeligt sagde, at han bare ikke føle sig som beskæftiger sig med de "ansvar et forhold", og at han ønskede at opleve det indre liv. Men efter et stykke tid, han til sidst fortalte mig, at han blev såret af det, jeg gjorde med Ryan, og at han aldrig kom over det. Hvorfor det tog så lang tid, ved jeg ikke, men han sagde, at han mistede sin kærlighed og respekt for mig. Jeg var sønderknust. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at forsøge at få ham til at komme tilbage. , Fortsatte han dog at ignorere mine opkald og afvise mig. Jeg tilbragte de sidste par måneder alvorligt svækket.

Endelig på nytår, sagde han, at han var klar til at prøve vores forhold igen. Men ikke meget har ændret sig. Han stadig siger, at han ikke ønsker at være i et forhold, han bare ønsker at "dato / talk" for nu. Han ignorerer mine opkald, råber og hænger op på mig, ikke ringe til mig, og er yderst respektløst. Når jeg spørger ham om vores forhold, bliver han forstyrret og siger noget i retning af: "Hvorfor har du at stille så mange spørgsmål? Hvad forskel gør det?" Han forventer mig til at vente.

Jeg elsker virkelig denne mand. Når tingene var gode mellem os, var han den bedste kæreste jeg kunne bede om. Han brød sig virkelig for mig. Dens forfærdeligt, at det tog denne katastrofe for mig at se det, men jeg ønsker virkelig ikke nogen, men ham. Men jeg føler, ligesom jeg noget jeg bliver brugt og misbrugt.

Er det min skyld? Skal jeg fortsætte med at beskæftige sig med det? Hvad skal jeg gøre herfra?

- Bidraget af: Jas

Ekspert Svar

Kære Jas,

Problemerne mellem dig og Mark er ikke et resultat af jer have afsluttet dette forhold, da du var i high school. Problemerne er et resultat af Mark egne spørgsmål. Først var det ikke en dum flytte fra din side for at finde ud af, om der stadig var kemi mellem dig og Ryan. Faktisk var det en meget smart træk. Havde du fortsatte med at forsøge at benægte dine følelser for Ryan, ville disse følelser har fortsat hjemsøge dig. Hver gang Mark gjorde noget, såre dine følelser, ville du har sammenlignet hans adfærd og handlinger til Ryan. I sidste ende, er det sandsynligt, at dit forhold til Mark ville være endt. Da du var smart nok til at forfølge dine tidligere følelser, kan du være sikker på, at de ikke længere eksisterede for din ex.

Jeg tror, ​​at Mark og du havde en god ting for et stykke tid, men over tid, hans følelser ændret. Det var ikke fordi du gjorde noget forkert, var det fordi han har opdaget for sig selv, at hans følelser ændret. Dette er højst sandsynligt et resultat af at være i college sammen med få nogle modenhed og nogle perspektiv. Han erkender, at det, han ønskede eller var interesseret i, mens i gymnasiet er ikke det samme nu. Da han stadig modnes, kan han ikke have de verbale færdigheder til at udtrykke dette eller indsigt til at formulere det. Han har forsøgt at fortælle dig det i en række lidt pæne måder at tingene er anderledes mellem jer to, men da dine følelser for ham ikke har ændret sig, du er ikke at se eller høre, hvad han fortæller dig.

Som tiden går, er han ikke længere i stand til at undertrykke sine sande følelser. Han føler sig ikke på samme måde om dig, at han engang gjorde. Nu er han der, hvor han er frustreret og vred med din clinginess. Det er derfor, han ignoreret dine forsøg på at kontakte ham, og også hvorfor han fortæller dig, at grunden til at han ikke ønsker at være i et forhold med dig, er på grund af din have gået tilbage til din ex vej tilbage, når du alle var i high school . Desværre er dit forhold til Mark fortsat forværres, og ingen af ​​jer er glade. Mit råd til dig er at give slip. Flyt på. Giv ham noget plads til at udforske i løbet af sine college år. Måske vil han indse, at du er den kvinde, han ønsker, men jeg ville ikke regne med det. Jeg ved, det vil gøre ondt, men ved ikke at give slip, er du også blive såret opholder sig i forholdet.

~~ Lori