Start Hvalpe på fast føde

Start Hvalpe på fast føde

Start hvalpe på fast føde er en meget vigtig del af deres fysiske udvikling, så sørg for at gøre det rigtigt.

Fravænning Hvalpe

Hvalpe er typisk klar til at begynde fravænning processen, når de er cirka fire uger gammel. På dette tidspunkt, bør deres første tænder bryde igennem tandkødet, og du måske bemærke deres mor er ved at blive tynd fra fodring hvalpene så ofte. Dette gør det det ideelle tidspunkt at begynde fravænning.

Fravænning hvalpe er en trukket ud proces, hvor ungerne først lært at skødet vand som forberedelse til at konvertere dem til en hjemmelavet hvalp formel. Hvalpene stadig lov at pleje deres mor, men de vil efterhånden gøre det mindre som de spiser mere af deres formel.

Efter hvalpene har lært at skødet vand, er de normalt i gang med en løs kombination af højt proteinindhold barn korn og vand, der er nemt for dem at skødet. Kornet gradvist fortykkes ved at øge mængden af ​​tørblanding tilsat til vandet for at vænne hvalpene til en mere fast type fødevarer. Det er vigtigt ikke at haste denne proces, fordi hvalpene kan blive forstoppet, hvis deres fordøjelsessystem ikke får tid til at tilpasse sig denne nye form for mad.

Når hvalpene spiser korn mix, der er nogenlunde sammenhæng i budding, er det tid at begynde at blande i hvalp foderpille. Det vil tage dem gennem den sidste konvertering lige fast føde.

Start Hvalpe på fast føde

Vælg den bedste Kibble

Puppy foderpille kommer i mange mærker og sorter, så gør det rigtige valg er afgørende for at opfylde kuldet ernæringsmæssige behov. Hvalpe har brug for mere protein end voksne hunde, fordi de vokser så hurtigt.

Den bedste hvalp foderpille har navngivet, "ægte kød eller måltid" proteinkilde. Undgå foderpiller, der er afhængige af majs og biprodukter for protein, fordi disse kilder er mindre fordøjeligt. Også kigge efter foderpille, der ikke indeholder kemiske konserveringsmidler.

Forberedelse af Kibble

Når du har valgt den foderpille, som du mener er bedst til dine hvalpe, er det tid til at forberede det for dem.

Puppy foderpille typisk kommer i en mindre størrelse end voksne foderpille, men det er som regel stadig for stor til hvalpe, der er bare lære at spise fast føde. Så næste skridt i at starte hvalpe på fast føde, er at slibe ned tørfoder.

Ved hjælp af en foodprocessor, kan du slibe tørfoder ned til et kornet pulver og begynde at tilføje den til baby korn mix ved gradvist at erstatte mere af det til tørre korn. Du væsentlige erstatte korn i et forsøg på at få hvalpene udelukkende på kibble og vand.

Når hvalpene er at spise den tørfoder mix og ikke vise nogen forstoppelse, kan du begynde at tilbyde dem hele foderpille, der er blevet dyppet i varmt vand i et par timer. Det er vigtigt at sikre, at alle hvalpene har skåret deres første tænder, før du fortsætter med dette trin.

Hvis hvalpene gøre godt spise gennemblødt foderpille, kan du i sidste ende begynde at tilføje mindre vand og iblødsætning det i kortere perioder, indtil hvalpene endelig spiser tør kibble og drikke frisk vand på egen hånd. Hvalpene afvejes hver dag for at sikre, at de fortsætter med at tage på i vægt som de vokser.

Fravænning Udførte

Nu kender de skridt til at starte hvalpe på fast føde. Bare tage tingene langsomt og sørg for at hele kuldet klarer sig godt på diæt, som du går. Nogle hvalpe fange på før andre, men alle af dem vil i sidste ende acceptere deres nye kost og begynde at trives på fast tørfoder.