Start en mobiltelefon forretning

Start en mobiltelefon forretning

Så du ønsker at starte en mobiltelefon forretning. Se, hvordan næsten alle har en mobiltelefon disse dage, ser det ud som om det ville være det rigtige industrien til at overveje, hvis du ønskede at starte din egen virksomhed.

Hvordan man starter en mobiltelefon forretning

Der er mange ting, du gerne vil overveje, før du dykke ret i og starte en mobiltelefon forretning. Først skal du bestemme hvilken slags virksomhed, du ønsker at køre. Vi nævne nogle få muligheder for dig at overveje nedenfor og hver art af mobiltelefon telefon selskab er markant anderledes.

For det andet, vil du ønsker at rådføre sig med en advokat og en revisor om de juridiske og skattemæssige konsekvenser af din virksomhed. Har du brug for at få en licens? Har du brug for at registrere eller inkorporere? Situationen bliver endnu mere kompliceret, når du begynder at tænke på medarbejderne, at afskrive udgifter, og alle de andre administrative ting, der går sammen med at køre en succesfuld virksomhed. Vi vil forlade denne del af ligningen til de juridiske og skatteeksperter.

Med henblik på denne artikel vil vi bare udforske, hvilke typer af tjenester, du kan overveje, når du ønsker at starte en mobiltelefon forretning.

Sælg Cell Phone Accessories

Ved nu, har du sikkert bemærket, at der er en enorm efterspørgsel efter mobiltelefon tilbehør. Sammen med selve mobiltelefonen, folk er interesseret i at købe et sortiment af mobiltelefon tilfælde, skind, headsets, og alle mulige andre ting, som enten pynte deres telefoner eller tilføje en vis grad af ekstra funktionalitet. Der er gode penge, der skal foretages i at sælge ting som Bluetooth headsets.

For at specialisere sig i at sælge mobiltelefon tilbehør, bliver du nødt til at etablere et godt forhold til en grossist, som kan tilbyde dig god kvalitet til en overkommelig pris. Der vil normalt være en betydelig rabat, når du køber i løs vægt, men du måske ønsker at starte med en mindre ordre - efter gør nogle forskning - før du optrappe hvor mange du køber fra denne grossist.

Herfra kan du vælge enten at sælge mobiltelefon tilbehør online (eBay, online butik, etc.) eller med en mursten og mørtel placering, muligvis på din lokale indkøbscenter.

Autoriseret forhandler

Vidste du, at mange af de kiosker, som du finder i indkøbscentre er faktisk ikke drives af mobiltelefon udbyder selv? Mange af disse kiosker drives af iværksættere som dig, der sælger Nextel mobiltelefoner og Verizon Wireless planer. De kaldes "autoriserede forhandlere", fordi mens de er uafhængige, er de sælger produktet på vegne af cellen netværksoperatør.

I det store og de små butikker opererer på provisionsbasis. Når de er i stand til at underskrive en ny kunde til en ny kontrakt, vil det cellulære operatør (AT & T, T-Mobile, etc.) betale dem en provision. Typisk, jo større plan og længere kontrakten, større provision. Også huske på, at forskellige operatører har Kommissionens forskellige skalaer, så driver en Telus Mobility kiosk kan vise sig at være mere lukrativ end at køre en Rogers Wireless kiosk, f.eks.

Når du starter en mobiltelefon forretning som dette, bør du ikke føle begrænset til blot at sælge mobiltelefon planer. Du bør tjekke med moderselskabet, men du normalt tilladelse til at sælge yderligere produkter og tjenester samt, ligesom flere mobiltelefon tilbehør.

Import Mobiltelefoner

Der er et voksende marked for unikke og usædvanlige mobiltelefoner, telefoner, der ikke udbydes gennem de lokale cellulære udbydere. Denne proces kan være lidt mere kompliceret, men hvis du kan importere mobiltelefoner fra andre regioner - ligesom Europa og Hong Kong - og sælge dem i USA, er det muligt at hente en smuk krone. Igen, kan du vælge at starte en mobiltelefon forretning som en online venture kun, eller du kan åbne en fysisk butik.

Ringetoner, frigørelse og andre tjenester

Der er en masse forskellige former for mobiltelefon virksomheder for dig at overveje. Ud over de ovennævnte tre eksempler, kan du også prøve at oprette en tjeneste, der sælger ringetoner, en mobiltelefon oplåsning service og mere. Brug din fantasi og skabe sig din egen unikke niche.