Stamceller Cream Forhindrer hudens ældning

Er det ikke nok til at bruge vores hudens potente regenererende egenskaber til at holde det unge og elastisk så længe som muligt? Det ligner en holdbar idé videnskabeligt, og her kommer det seneste forsøg i denne linje.

Stamceller Cream Forhindrer hudens ældning

Den store idé er at spille op den regenerative effekt af vores hud med en del af sine egne stamceller. Den blev anvendt af personlige Cell Sciences i at skabe en ny linje af aktuelle hudplejeprodukter døbt "U Autolog" med særlige anti-aging effekt.

Først mini-fedtsugning udføres for at udtrække nogle uønskede fedt, hvorfra voksne stamceller udvindes; en del af dem er kryo-bevaret og lagt på lager, hvis du ønsker at bruge det i fremtiden for at gøre personlige regenerative produkter. Resten af dine stamceller tjener som den vigtigste ingrediens for den personlige Cell Sciences ting, blandet med opstrammende serum, øjencreme og fugtighedscreme.

Derefter peptider, antioxidanter og moderne anti aging ingredienser tilsættes i hånden resulterer - i omkring en måned - i en hudpleje pakke, der er skræddersyet til dig personligt. Desuden levering af celler lagres af personlige Cell Sciences giver virksomheden mulighed for at producere din personlige hud foryngende behandling hver måned. Se, det er noget, der overstiger en almindelig tilbud om hudplejeprodukter, er det ikke?