Stamcelle behandlinger for autisme

Stamcelle behandlinger for autisme

Stamcelle behandlinger for autisme søge at løse de patogene mekanismer autisme, hvilket gør den tilgang enestående blandt de forskellige behandlinger for autistiske lidelser.

Hvad er stamceller?

Stamceller er oprindelige celler, der er i stand til at skifte til at efterligne specialiserede celler i kroppen. National Institutes of Health beskriver disse primal celler for at have potentiale til at genopbygge, helbrede og reparere specialiserede celler. De har primære karakteristika, der gør dem særskilt:

 1. De er ikke specialiseret.
 2. De kan forny sig gennem celledeling.
 3. De kan ændre sig til specialiserede celler.

Typer af stamceller omfatter:

 • Somatiske stamceller er til stede i voksent væv, blod og organer.
 • Navlestrengsblod stamceller er til stede i placenta og navlestreng.
 • Embryonale stamceller er til stede i føtalt væv.
 • Induceret pluripotente stamceller er voksne celler, der er omprogrammeret til at have egenskaberne af embryonale stamceller.

Stamcelle behandlinger for autisme forskning

Forskning i stamceller behandlinger for autisme er i gang. Mange behandlinger af gennemgribende udviklingsforstyrrelser løse problemer med immunsystemet, mitokondriel dysfunktion og dårlig ilt cirkulation til hjernen. Behandlinger som hyperbar ilt terapi og glutenfri kost har varierende resultater. Brug af stamceller er en tilgang, der kan tage fat på kilden til dysfunktion i hvert system.

Journal of Translationel Medicin

The Journal of Translationel Medicine 'artikel stamcelleterapi for Autisme ser på to problemer forbundet med autisme, der kan behandles med stamceller, hypoperfusion og immun deregulering. Artiklen foreslår at bruge CD34 + navlestrengsceller og mesenkymceller.

Hypoperfusion (reduktion af blodgennemstrømningen) kan føre til hypoxi (koncentration af oxygen falder under livsnødvendige niveauer) i hjernen, hvilket kan føre til celledød og abnorm hjernefunktion. I teorien kan stamcelleterapi omvendt hypoxi, mens aktivering af hjernens "self reparationsmekanismer."

Forbindelsen mellem immunfunktion og nervesystem er stærk. Stamceller kan reparere immunsystemet, som i teorien vil føre til forbedret neurologisk funktion.

Salk Institute for Biological Studies

En undersøgelse fra Salk Institute for Biological Studies offentliggjort i det videnskabelige tidsskrift Nature udforsker potentialet i at bruge stamceller til at reparere kredsløb hos personer med neurologiske lidelser som:

 • Alzheimers sygdom
 • Hjerneskade
 • Depression
 • Epilepsi
 • Parkinsons sygdom
 • Slag

Stamceller i den voksne hjerne kløft, og de har tre potentielle veje til at følge:

 1. Forbliv en stamcelle
 2. Skift til et neuron
 3. Skift i oligodendrocytter eller astrocytter (en del af et netværk af celler i hjernen)

Stamcellerne kræver tilskyndelse fra kemiske signaler til at blive til specialiserede celler. Regne ud, hvordan at stimulere de kemiske signaler stamcellerne at skifte til hjerneceller, der er tabt eller beskadiget i neurologiske lidelser.Der forskes i øjeblikket, men brugen af ​​stamceller til behandling af autistiske forstyrrelser synes at være meget lovende. Mange kliniske forsøg er nødvendige for at fastslå, om de behandlinger virker. Forskningen kan føre til en bedre forståelse af patofysiologien af ​​autisme.