Stainless Steel Wall Art

Stainless Steel Wall Art


Indret dit hjem med rustfrit stål væg kunst er en glimrende måde at bringe i en vis kreativitet med en moderne kant. Små stykker er til rådighed for en rimelig pris, og du kan finde store, dramatiske illustrationer til at gøre en større redegørelse i dit værelse.

Typer af rustfrit stål væg kunst

Det er nemt at finde en væg skulptur, der passer til din design æstetik, dit hjem nuværende indretning, og dit budget. Der er mange valgmuligheder til rådighed, både på internettet og på lokale kunstmesser og butikker. Du kan endda lave dine egne stykke for et mere personligt præg.

Abstrakt Pieces

For et moderne look, abstrakt væg kunst er et glimrende valg. Disse stykker er ofte håndlavet, men de er også tilgængelige i sjove masseproducerede design. De fleste mennesker tænker på "abstrakt" kunst som et stykke, der ikke direkte repræsenterer noget.

Rustfrit stål er perfekt til abstrakt kunst. Den moderne, menneskeskabte fornemmelsen af ​​materialet er perfekt til abstrakt kunst. Textured materiale kan give det dybde, og stykker kan variere fra små dekorative artwork til anlæg væg-størrelse.

For unikke kunst, er det bedst at opsøge en kunstner, der har specialiseret sig i dette materiale; Imidlertid kan brugerdefinerede stykker være dyrt. Budget dekoratører kan finde stor metal kunst på butikker som Touch of Class.

Wall Vandfald

Vandfald i rustfrit stål kan bringe bevægelse og skønhed af vand til din stue væg. Denne type kunst er unik, fordi den indeholder den naturlige skønhed af de bevægelige vand med moderne design i rustfrit stål. Generelt er disse indendørs vand funktioner er dyrere end standard metal kunst.

Du kan købe rustfrit stål væg vandfald fra online forhandlere som 123 Springvand eller mine foretrukne ting.

Dimensional Metal kunst

Rustfrit stål væg kunst behøver ikke at være flad. Kunstnere undertiden skaber tredimensionelle stykker, der gør en meget dramatisk redegørelse. Da rustfrit stål er et formbart materiale, det egner sig meget godt til denne slags design.It er muligt at finde masseproducerede tredimensionale stykker, men generelt er dimensional teknik normalt lavet af håndværkere. Sculptor.org har nogle smukke stykker.

Gør det selv

Har du svært ved at finde et stykke, der er den perfekte størrelse og stil, mens du stadig opholder sig inden for dit budget? Du kan oprette dit eget kunstværk med rustfrit stål råvarer. Her er nogle af de leverancer, du kan bruge til at gøre dit mesterværk:

  • Kraftig wire
  • Mesh
  • Metalplader
  • Rør
  • Metal fliser

Hvis du ikke har svejsning erfaring og ønsker ikke at få alt for involveret i projektet, kan du stadig oprette et unikt stykke væg kunst. Du skal blot strække trådnet af rustfrit stål i en stor, moderne billedramme. Så brug duty wire tung at vedhæfte forskellige objekter som perler, sten, metal stykker, glas eller skaller. Alt hvad du behøver er et par forsyninger og nogle kreativitet.

Ting at huske på

Når du vælger metal væg kunst, der er et par ting, du bør overveje. Brug følgende tip til at hjælpe dig med at finde det rigtige kunstværk for dit værelse.

  • Kend det udseende, du ønsker. Hvis du er mere interesseret i traditionel eller land indretning, kigge efter et stykke, der blander flere forskellige materialer til at fremlægge en mere konventionel udseende. For moderne eller midlertidige lokaler, kigge efter et stykke med flere definerede kanter og en enkel stil.
  • Giv nogle tanker om dit budget. At købe en høj kvalitet, kan unikt stykke kunst være dyrt. Hvis du ikke har den udsmykning budget til finansiering af en one-of-a-kind stykke, overveje at gøre en selv eller købe en masseproduceret design.
  • Sørg for, at væggen kan bære stykket. Rustfrit stål er tung, og store stykker kan veje ganske lidt. Dimensional stykker også nogle gange brug for ekstra støtte. Monter brik til stutterier at sikre det vil ikke skade din væg.

Vigtigst er det, huske på, at kunsten skal tale til dig på et personligt plan. Tænk over, hvordan værket gør du føler, og lad den følelse guide dit valg.