Stafet for Livet Slogan

Stafet for Livet Slogan

Stafet for Livet har noget at tilbyde alle involverede. Uanset om det deltager ved at gå, frivilligt eller donere, den primære fokus er at få ordet ud om begivenheden og dens formål. Sloganet fleste forbundet med arrangementet er "Celebrate. Husk. Fight Back". Nogle enkelte begivenheder kan bruge dette slogan, mens andre kan komme op med en af ​​deres egne.

Ti Creative Relæ til Life Slogans

De involverede med individuel Relæ til Life begivenheder kan vælge at oprette et slogan, der er personlig for dem. Ligegyldigt hvad sloganet kan være, det mest sandsynligt vil overbringe et budskab om både bevidsthed og håb. Da Relay for Life formål er at anerkende dem, der har mistet kampen mod kræft, samt at give håb til at finde en kur, kan slogans være en måde at binde begivenhedens mening og formål i en samlet tema.

Slogans kan blive stærke eller sød, de kan være uanset dit hold føles bedst repræsentere sin indsats. Slogans, der er kort og iørefaldende arbejde bedst, da de er nemme at huske. Nogle Relay begivenheder bruge en enkelt slogan at forene begivenheden, mens andre tillader teams til at bruge deres egne personlige slogans.

Nogle slogan ideer til at overveje for din næste Stafet for Livet arrangement omfatter følgende:

 1. Ræk ud efter stjernerne!
 2. Køre for dit liv!
 3. Kick kræft til gadehjørnet!
 4. Deltag i kampen, et skridt ad gangen!
 5. Med hvert skridt, vi er tættere på en kur!
 6. Håb er kuren!
 7. Vi vover at pleje!
 8. Bare gør det!
 9. Uanset hvad det tager!
 10. Kræft er ikke et spil!

Forskellige event sites kan have forskellige versioner af sloganet. Nogle slogans holdes år til år, mens andre er skabt og anvendes specifikt til dette års arrangement.

Kommer op med et slogan

Du kan sagtens bruge et slogan, der har været omtalt i en tidligere begivenhed, eller komme med dine egne kreative slogan. Når du tænker på et slogan, er der flere ting at overveje:

 • Ønsker du dit slogan at være alvorlige eller munter?
 • Skulle sloganet være et mindesmærke for en person, der har tidligere eller være en måde at fokusere på et budskab om håb?
 • Ønsker du sloganet at binde sig til en tema?

Andre måder at vælge et slogan omfatter besiddelse af en konkurrence og give medlemmerne mulighed for at stemme på deres favorit slogans eller vært for et brainstorming møde og træffer beslutningen som en gruppe.

Under sloganet

I tilfælde af Relay For Life, sloganet definerer ikke blot hændelsen, men også repræsenterer håb om, at der vil være en kur mod kræft og for at holde håbet i live. Arrangementet repræsenterer håb om, at de, der tabte kampen mod kræft aldrig vil blive glemt, og dem kæmper sygdommen vil blive støttet.

Ikke kun gøre Relæ deltagere fejre livet, men de husker de tabte og fortsætte med at håbe på en kur. Når du vælger et slogan, tænke over, hvorfor arrangementet er vigtigt for dig, og hvordan din indsats vil gøre en forskel. Sloganet vil blive brugt til at formidle dit budskab og dine overbevisninger.

Når du kommer op med en fængende slogan, kan du bruge den på forskellige salgsfremmende elementer såsom t-shirts, tote tasker, plakater og i markedsføringsmateriale, der er designet til at promovere begivenheden.