Stadier af Embryo Befrugtning under in vitro

Stadier af Embryo Befrugtning under in vitro
Der er flere faser i befrugtning af et foster under IVF.

Der er flere stadier af embryo befrugtning under in vitro procedurer.

Reagensglasbefrugtning

For nogle par, at opnå graviditet er vanskelig, selv efter mange former for konventionelle fertilitetsbehandlinger som fertilitetsmedicin, kunstig befrugtning, eller endda kirurgiske procedurer til at rette eventuelle fysiske problemer. For disse kvinder, in vitro fertilisering (IVF), som er befrugtningen af ​​et æg i et laboratorium, efterfulgt af overførsel af embryoet i livmoderen, kan være svaret på at blive gravid. Succes varierer fra 35 procent for kvinder under 35 år til 10 procent for kvinder over 40 år.

Stadier af Embryo Befrugtning under in vitro

Det kan tage flere cykler for et par at få succes med IVF. Hver cyklus af in vitro-befrugtning indeholder en række trin og kan tage op til seks uger at gennemføre. I disse faser af embryo befrugtning under in vitro, vil du være i tæt kontakt med din reproduktive specialist.

Follikeludvikling

I denne fase af embryo befrugtning, er kvinden får fertilitetsmedicin for at stimulere æggestokkene til at producere en lang række sunde æg der vil blive anvendt i proceduren. De fertilitetsmedicin er normalt gives ved injektion i hjemmet af kvinden eller hendes partner i en periode på 10-20 dage.

Den reproduktive specialist vil nøje overvåge kvindens fremskridt i løbet af denne tid til at afgøre, om æggestokkene udvikler follikler, der indeholder æg. Brug af blodprøver og ultralyd, kan lægen følge størrelsen af ​​eventuelle udviklingslandene hårsække; når hårsække er klar til at modnes, er en anden medicin gives for at fuldføre processen.

Ægudtagning

Når hårsække modnes, vil specialisten hente æg fra æggestokken, mens kvinden er under sedation. Ved hjælp af en ultralyd, kan lægen lokalisere folliklen og suge indholdet gennem skeden. Indimellem kan væsken skal fjernes gennem et lille snit i maven. Denne væske skal undersøges under et mikroskop for at undersøge de æg, der er til stede og at sikre, at der er nok æg til at fortsætte med proceduren.

Insemination

Efter æggene er blevet undersøgt, vil de blive befrugtet. En sædprøve, indsamlet fra manden, partner eller donor, derefter undersøges; teknikeren adskiller sæd fra prøven og ser på sædceller. Hvis sædkvaliteten og antal er normal, er ægget og sæd kombineret i en plastik skål. Hvis der er noget problem med sperm som lave tal eller lav motilitet kan sperm injiceres i ægget i en proces kaldet ICSI.

Med begge proces er de befrugtede æg placeres i en inkubator for at fremme befrugtning og udvikling af fostrene. Inden for et par dage, lægerne håber at se en 2-4 celle embryon hvis processen har været en succes.

Embryo Transfer

Når embryoner har dannet, den næste fase af embryo befrugtning under in vitro er placeringen i endometrie hulrum. Lægen bruger et tyndt kateter indsættes gennem cervix og en trans-abdominal ultralyd at placere embryoner i livmoderen.

Overførslen kan finde sted, så snart som tre dage efter befrugtningen; fosteret er i spaltning fase ved dette punkt. I nogle tilfælde kan lægen vent fem eller seks dage efter befrugtningen til at udføre overførslen, når embryoet kaldes en blastocyst.

Antallet af embryoner, der overføres på én gang, afhænger af kvindens alder undergår proceduren og den fase af embryoet. Ved spaltning stadium, ville flere embryoner overføres til en ældre kvinde, mens to kan overføres i kvinder under 35. Men hvis embryonerne overføres på blastocyst-stadiet, kan lægen kun overføre en eller to ad gangen.

Graviditetstest

To uger efter ægoplægningen, vil lægen udføre blod-og urinprøver for at bestemme, om en graviditet har fundet sted. Hvis IVF har været en succes, vil det reproduktive læge overvåge kvinden nøje ved udførelse af forsøg gentagne graviditet og status for graviditet, men vil også henvise hende til en fødselslæge for prænatal pleje.

Etaperne i embryo befrugtning under in vitro kan resultere i ekstra embryoner bliver skabt. Disse embryoner kan fryses skal bruges på et senere tidspunkt, hvis det ønskes.