Springvand: Wall Mounted Springvand Tips

Omsorg for Wall springvand

Både indendørs væg fontæner og udendørs haven væg fontæner er nemme at vedligeholde og med korrekt installation og pleje. De vil give glæde i mange år. Om muligt anvendes destilleret vand i en væg springvand. Det indeholder ingen kemikalier eller mineraler at skabe ravage i springvand. Hvis der anvendes vand fra hanen, skal du sørge for at fjerne klor og andre kemikalier inden det hældes et springvand.

De fleste indendørs væg fontæner kræver lidt mere end at tørre overfladerne med en fugtig klud ugentligt. Ren kobber med Pledge og regelmæssigt øge den naturlige patina med et tyndt lag kvalitet bilvoks. Brug aldrig kobber renere, vil den fjerne beskyttende finish, der medvirker til at forhindre plette. Overvåg vandstanden omhyggeligt. Fountain pumper brug for tilstrækkelig vand til at drive og kører pumpen "tørre" vil ødelægge det. Sollys øger også hastigheden af ​​fordampning og kræver ekstra årvågenhed for at sikre, at pumpen har den nødvendige vand til optimal drift. Og skulle udendørs væg fontæner også kontrolleres for blade og snavs, der tilstopper vandindtag.

Når det er tid til en grundig rengøring og forebyggende vedligeholdelse, fjerne små væg springvand fra væggen for rengøring. Sifon vand fra store springvand og rense dem på plads ifølge producentens anvisninger. Nyttige tip: Fil producentens originale installation, fejlfinding tips, styklister og rengøring instruktioner. De er en værdifuld guide for pleje og vedligeholdelse og springvand reservedele.

VVS Smarts til din væg Water Fountain

Forvirret over, hvordan VVS fungerer på din væg vand springvand? Ingen grund til at bekymre sig. Læs vores enkle forklaring, og du vil finde ud af det grundlæggende du behøver at vide for at forstå VVS på din væg vand springvand.

 • Mange væg vand springvand modeller har en dykpumpe til at re-cirkulere vand i springvandet. Typisk vandet bevæger sig fra bassinet gennem et tilførselsrør, en tud og derefter tilbage ned i et bassin.
 • Du kan skjule VVS af en væg vand springvand bag væggen eller køre det på overfladen af ​​væggen.
 • Når du ikke kan skjule VVS, der er fastgjort til væggen med planter eller vinstokke, kan du bruge kobberrør som en erstatning forbindelse. Kobber efterhånden udvikler en patina, som vil komplimentere udseendet af muren vand springvand.

Inside Scoop på Wall Fountain Installation

Når du vælger en væg springvand at styrke en bestemt indre eller ydre væg, er det vigtigt at "kend din væg." Opførelsen af ​​muren afgør hvor let eller svært for springvand installation. Du skal vide, om der er tilstrækkelig støtte til en væg springvand bag færdige indvendige vægge og hvordan man sikrer, at træ, sten, stuk eller mursten udvendige vægge kan tage vægt.

Nogle væg vand springvand er meget tunge og blive endnu tungere, når der tilsættes vand. Disse væg fontæner kræver mere ekspertise til installation. Hæng aldrig en væg springvand (eller tung grafik) fra en ark rock eller gips væg uden stud og anker support. Når du er i tvivl om væg support, vælg væg fontæner konstrueret af glasfiber, der ligner ægte forvitret sten. De synes at være tung, men er overraskende let. Overvej også dybden af ​​springvandet. Nogle væg fontæner rager kun en tomme eller to fra væggen; andre har en dybde på 6 "eller mere. Sørg for, at springvandet bliver ikke en placering forhindring.

Ansætte en assistent til at hjælpe balance og støtte springvandet, mens den bliver fastgjort til væggen. For at undgå at løbe elektriske tilslutning ledninger ned muren til et gulv stikkontakt, skal du installere en stikkontakt direkte bag vægmonteret springvand. Mens elektriker er der, har dem også slutte springvand til en vægkontakt for let og slukkes. Læs, hvordan du installerer en væg springvand omhyggeligt, før du begynder installationen. Følg derefter instruktionerne trin-for-trin. Fyld springvand med destilleret vand og nyde.

Typer af Outdoor Wall Fountains

Wall springvand er et tiltalende valg til udendørs terrasser, gårdhaver, altaner og haver. De tager ikke plads væk fra udendørs haven siddepladser eller plantning områder. Alt hvad du behøver til en robust væg og elektrisk kilde. Udendørs væg haven springvand er vejrbestandig. Og da der er typisk ikke et stort bassin for at tiltrække snavs og sediment, pleje og vedligeholdelse er let.

Foruddannede springvand er typisk fremstillet af kvalitets støbt sten, glasfiber eller glasfiber harpiks kompositter. Udendørs væg fontæner lavet af DuRock glasfiber er lette, men yderst holdbart og klar til at modstå enhver form for udendørs klima. Overfladen på glasfiber springvand ser utroligt gerne forvitret sten.

Wall udendørs springvand er også tilgængelige i en bred vifte af stilarter.

Fra gamle verden elegance til New World élan, udendørs springvand fremmane atmosfæren Middelhavet, Frankrig, Asien, Spanien, England, Celtic Irland og indiansk liv. Serenity Sundhedsstyrelsens El Leon væg springvand og Leo væg springvand er eksempler på de tidløst populære løvehoved springvand. Vand løber fra den majestætiske løvehoved i en bund bassin, hvor en lyser vandstrømmen. En favorit med Feng Shui fans, Buddha Fountain udendørs væg springvand byder vand, der flyder fra Buddhas palmer i en skulpturelle lotus blomstre pool og derefter ind i bassinet. Andre populære valg for væg vand springvand omfatter skulpturelle sole, Fleur de Lis, legesyge delfiner, dyr, fisk, legesyge keruber og skytsengle.

Hvor finder Wall Fountains

Wall vand springvand sælges af haven leverandører, hjem forbedring centre, discountbutikker og online forhandlere. Prisen på en væg fontæner på et discountbutikker kan være fristende; imidlertid købere ofte skuffet over springvand kvalitet og mangel på dygtige springvand rådgivning og kundeservice.

Det betaler sig at gøre dit hjemmearbejde, når de investerer i en vægmonteret springvand. Før aflevering kontanter eller et kreditkort, lære så meget som muligt om væg fontæner. Besøg online springvand forhandlere, der specialiserer sig i alle typer af springvand, springvand dele, springvand tilbehør og giver pålidelig rådgivning og anbefalinger. Shop med et springvand specialist, der tilbyder nem pris- og har sammenligninger. Udnyt Website tips og råd. Læs kunde revision på fordele og ulemper ved forskellige væg fontæner. Sammenlign forsendelsesomkostninger. Kontakt kundeservice med spørgsmål og drøfte en brugerdefineret væg vand springvand til boliger eller virksomheder.

Fordele og ulemper ved Wall springvand

Når du vælger et springvand til et hjem eller forretning, er det vigtigt at overveje fordele og ulemper ved forskellige springvand stilarter, materialer og design. Det er også nyttigt til installation og vedligeholdelse af en række forskellige springvand forskning. Indendørs væg springvand og havemur springvand er populære vand funktioner.

Der er mange grunde til at vælge en mur vand springvand. Med tilstrækkelig støtte, Opret de tiltalende knudepunkter for næsten enhver form for væg i ethvert rum. Vægmonteret springvand fri gulvplads; især nyttigt i lukkede rum. Wall springvand er lavet af et utal af materialer supplerer forskellige udsmykning temaer fra formelle til lunefuld. Diverse stilarter tillader væg springvand vandstrøm til at blive tilpasset fra en blid strøm til en stimulerende kaskade. Og i modsætning til bordplade springvand et ydre eller indre væg springvand hænger over rækkevidde af småbørn og små dyr.

Ulemper ved væg vand springvand er minimale. Da nogle store væg fontæner er tunge, især når konstrueret af beton eller sten, de kræver den nødvendige støtte af nitter og ankre. En elektrisk kilde skal installeres bag springvandet for at undgå at blive distraheret af elektriske ledninger løber fra springvandet til en grund strømkilde.

Steder at bruge Wall Fountains at Home

Wall springvand tilføje interesse og bringe glæde i hele inden for og uden for områder af hjemmet.

 • I Feng Shui, hoveddøren er indgangen for alle vigtige chi - positiv energi. En attraktiv overdækket veranda eller gård er et ideelt sted for en udendørs væg springvand imod gæster og chi til et hjem.
 • En foyer byder det første indtryk inde i et hjem. Det sætter tonen for levende rum. Fyld foyeren med tiltalende ved at tilføje en dramatisk væg springvand. Da væg fontæner ikke optager gulvplads, de er perfekte til selv små foyerer og entranceways.
 • Ligesom kunst, væg fontæner tilføje interesse og en iøjnefaldende omdrejningspunkt for store værelser og familieværelser med den ekstra fordel af nydelse og energi cascading vand. Et utal af materialer og stilarter gør det nemt at forbedre personlige smag og eksisterende indretning. I en lejlighed eller ejerlejlighed med ingen udendørs plads til at nyde, en væg springvand bringer naturen indendørs.
 • En vægmonteret springvand i spisestuen tilskynder afslappet spisning og giver behagelig baggrundsmusik under måltidet.
 • En væg vand springvand på en baggård gårdhave eller haveområde maksimerer beboelsesrum og tilføjer beroligende lyde af at flytte vand til indstillingen. Vægmonteret vand funktioner forhindrer også potentielle vand sikkerhedsproblemer med små børn og kæledyr.

Winterizing for Wall springvand

Wall springvand kan overleve det kolde vejr, hvis du følger forebyggende foranstaltninger for at holde dem i topform og fungerer korrekt. For optimal beskyttelse, overveje at fjerne din pumpe og lagre det indendørs - i din garage eller i redskabsrum. Ud over at dække dit bækken, kan du også stuff absorberende materialer i bassinet for at hjælpe fælde fugt. Genstande som tæppeunderlag og endda avis vil gøre. Hvis du vil have en klar-til-go element, kan du købe et specielt designet springvand dækning, der hjælper til at holde væg vand springvand fra skader under det kolde vejr.

Ideelt sæt indstillinger til udendørs springvand

Når du vælger udendørs vand springvand, huske på den stil og farve af enheden, når du foretage et valg. Du ønsker at vælge en, der er passende for det område, du ønsker at sætte det. Udendørs springvand kommer i beton, glasfiber og rekonstituerede sten. For en mere moderne område, overveje en udendørs springvand med rene linjer og et enkelt design. Ornate vand springvand fungerer godt i områder, hvor springvandet skal skille sig ud blandt en frodig have. Du kan også planlægge en have område omkring et tema som havet liv og tilføje en væg springvand med en scene af legesyge delfiner.

Gode ​​ideer til Installation Wall Fountains

For lette væg fontæner kan du nemt vedhæfte ved sømning, ved hjælp af en skrue eller vedhæftning til en robust krog, tage et kig på glasfiber væg fontæner. Fiberglass væg fontæner er hurtigt ved at blive et populært valg for springvand, fordi de er forholdsvis let, ofte vejer mindre end 20 pounds. Den glasfiber version er lys nok, at du kan montere den på din egen uden hjælp. Desuden vises de næsten ikke skelnes fra ægte sten. Næsten alle typer af væg springvand du kan finde i en præ-støbt beton eller rekonstitueret version, kan du finde i en glasfiber-version, så godt.

Summertime Wall Water Fountain Vedligeholdelse

De sæsonbestemte ændringer medfører særlige hensyn til din væg vand springvand. Wall vand funktioner kræver ikke så meget opmærksomhed som en stor have pulje. Alligevel er der nogle opgaver, du kan gøre for at hjælpe står for vedligeholdelsen af ​​din væg vand springvand.

 • I løbet af sommeren, kan du stadig tilføje planteliv til din springvand, hvis du ønsker det. Senere beplantninger ikke blomsten samt tidligere på året, men du kan stadig få nogle blomster værd at bruge tid.
 • Hold øje med misfarvning vand og algevækst i løbet af denne tid af året. Du kan bruge kemiske behandlinger til at slippe din væg vand springvand af algevækst.
 • Hvis du beslutter at tilføje planteliv til din væg vand springvand, du bliver nødt til at fjerne de gamle hoveder og blomsterstilke som de blomstrende planter begynder at falme.
 • Hold øje med skadedyr i løbet af denne tid af året. Hvis du finder bladlus, kan du fjerne dem ved en stærk spray af vand.

Winterizing for Wall springvand

Når temperaturerne falder til frysning niveauer omkring vinteren, kan væg vand springvand udholde nogle temmelig barske forhold. Vand, der kommer ind i et porøst springvand kan fryse og udvide sig, forårsager revner og skader. Derfor er det en god ide at tage nogle skridt til at beskytte din væg vand springvand når koldt vejr hits.

En måde at beskytte væg vand springvand vinteren er ved at bruge en sealer for områder i en konkret springvand, der kan have vand nedsivning. Hvis du kan forhindre vand i at trænge ind i kroppen af ​​en porøs overflade, kan du gemme din væg vand springvand fra nogle uønskede skader.

En anden overvejelse er din pumpe. Under ekstrem kulde, dræne springvand af vand og dække bassinet med en tung plastfolie. Så sørg for, at den er sikret korrekt mod vinden af ​​teltet tape eller en tilsvarende metode. Du ønsker at sikre, at alle de dele af dig væg vand springvand er i god stand.

Ideelt sæt indstillinger til udendørs springvand

Kom udendørs vand springvand indstillet korrekt er let nok, hvis du følger bare et par skridt. For at få det hele sat rigtigt op, her er et par visdomsord vi sat sammen for dig.

 • Placering til udendørs vand springvand er vigtig. Overveje at sætte din udendørs vand springvand i nærheden af ​​en gårdhave eller bænk, hvor du kan nyde det. Du kan også omgive en udendørs vand springvand med et blomsterbed i en havepavillon område.
 • Placering udendørs vand springvand i solrige områder medfører problemet med alger. For at løse dette, behandle vandet med et springvand renere på en regelmæssig basis for at forhindre algevækst.
 • Tilføj sten eller småsten til vandet langs din udendørs vand springvand til visuel interesse.

Gode ​​ideer til Installation Wall Fountains

Installation af væg fontæner er let nok, når du følger et par retningslinjer. Hvis du får klar til at hænge op din springvand udendørs eller inde, læse vores store tip om, hvordan du får det rigtige.

 • Hvis du søger efter en egnet væg, de fleste træ-sidet vægge ikke har nok styrke til at holde væg fontæner, men stuk og murstensvægge vil holde vægten.
 • Hvis din væg springvand kræver VVS, kan du sætte den op på en af ​​to måder. Du kan køre VVS bag muren, der holder det ude af syne, men kræver at bryde gennem væggen. Den lettere måde at levere vand til din væg springvand er ved at køre det på overfladen og tilsløre det med vinstokke og planter.
 • Du kan finde et bredt udvalg af vedhæftede filer med væg fontæner. Nogle væg fontæner kræver tunge vedhæftede filer såsom t-blokke, som er dekorative typen parentes. Nogle lysere væg fontæner tillægger væggen med monteringsudstyr, der kommer med springvand.

Typer af indendørs væg Fountains

Indendørs væg vand springvand bringer sensorisk glæde til almindelig vægge og tavse hjem. I modsætning til en passiv maleri eller litografi, en væg springvand er en dynamisk kunstværk, der kombinerer vand bevægelse, lys og lyd i stadigt skiftende og spændende måder.

Når du leder efter den bedste form for indendørs væg springvand overveje interiør vægplads og indretning. Match springvand størrelse til vægplads. Ligesom en massiv kunstværk overvælder en lille væg; en overdimensionerede springvand har samme effekt. Match din væg springvand stil til din indretning. For eksempel skinnende rustfrit stål væg fontæner forbedre moderne omgivelser, men se ud af sted i en formel stue med tidlig amerikansk indretning. Og, en skulpturelle kerub gamle verden stil væg springvand passer smukt i en formel indstilling, men forringer en decideret moderne spisestue.

Som populariteten af ​​vægmonteret springvand er eksploderet, så har valg. En prøve af nogle af de mest populære typer af indendørs væg springvand inkluderer:

 • Håndlavede massive skifer væg fontæner med et udvalg af rammer til at passe indretning.
 • Kobber væg fontæner, der forbedrer næsten enhver indstilling.
 • Glas væg fontæner, der vises til "flyde" på væggen.
 • Spejlet væg fontæner, der afspejler faldende vand billeder og tilføje dybde til rummet.
 • Og brugerdefinerede væg fontæner med håndmalede baggrunde, der kombinerer personlig kunst valg og vand med spændende effekter.

Væg fontæner Tilføj Flair til venteværelser

Lyder det alt for velkendte? Funktionelle siddepladser cirkler væggen, et par tabeller holde forældede magasiner, fantasiløs illustrationer og et par falske planter er typiske indretning til venteværelser for mange læger, tandlæger, advokater og hospitaler. Andre venteområder på bilindustrien servicecentre, hår saloner og offentlige kontorer også magert mod glansløse. Forretning venteområder behøver ikke at være kedeligt.

Tiltalende og overkommelige, iøjnefaldende væg fontæner tilføje flair til enhver virksomhed indstilling. Marketing undersøgelser viser, at patienter, kunder, kunder og kundeemner er tiltrukket af virksomhederne med stil og flair. Ud over at tilføje øjeblikkelig visuel appel, undersøgelser viser, at indendørs vandfald springvand slappe kunderne og reducere klager over lange ventetider. Patienter af tandlæger og læger rapporterer, at en væg springvand i undersøgelse og medicinsk procedure områder slapper af og reducerer medicinsk stress. Vægmonteret springvand gratis begrænset gulvplads i venteværelser og bliver en instant omdrejningspunkt. Den beroligende lyd af Falling Waters masker samtaler og distraherende eller ubehagelig i og uden støj. Brugerdefineret væg fontæner kan også gøres personlig med firmalogoer for enhver stil kontor indretning. Og indendørs springvand hjælpe med at fjerne negative ioner og øge behagelig fugtighed til miljøet.

Ekstra bonus: Flytte vand tiltrækker velstand ifølge populære Feng Shui overbevisninger.

VVS Smarts til din væg Water Fountain

Når du vælger en pumpe til din væg vand springvand, du ønsker at vælge en, der flyder på det rigtige sats - ikke for hurtigt og ikke for langsomt. Strømningshastighed måles enten ved gallon per minut eller af liter i timen. Ikke sikker på, hvordan at bestemme strømningshastigheden? Tænk på det på denne måde. Først skal du nødt til at vide den omtrentlige afstand fra toppen af ​​pumpen til toppen af ​​springvandet. Derefter finde hvad kravet strøm du har brug i 150 liter vand i timen per inch af kanalen. Når du har arbejdet det ud, kan du købe den rette pumpe til din væg vand springvand.

Fall Wall Water Fountain Vedligeholdelse

I efteråret, temperaturen begynder at falde, men du endnu ikke har at gøre med den barske kulde om vinteren. For det meste, skal din væg vand springvand fungere normalt uden særlige vedligeholdelse overvejelser. Men hvis du har planteliv i din væg vand springvand, vil du ønsker at gøre nogle grundlæggende pleje.

 • I løbet af efteråret sæson, vil du ønsker at tage ud alt det planteliv, der vil være over-overvintrede. Om nødvendigt, kan du tømme eventuelle planteliv containere og bringe dem indendørs i vintersæsonen.
 • Hardy vandplanter liv vil gøre bedst, hvis du lader dem i din væg vand springvand, så længe temperaturen ikke falde under 23 grader Fahrenheit.
 • Du har måske dvælende alger, så du ønsker at fjerne dem. En organisk algicid kan anvendes til at fjerne de resterende alger.
 • Hvis du har særligt hårde vintre, hvor frost forekommer, nu er det tid til at forberede dem. Få materialer klar til linje det indre af dit springvand og opsuge overskydende vand. Få en presenning til at give dækning for din væg vand springvand eller et få et springvand dække for at beskytte det i løbet af vinteren.

Springtime Wall Water Fountain Vedligeholdelse

Foråret er starten på en ny sæson. Selv om denne del af året betyder relativt lav vedligeholdelse til din væg vand springvand, er der stadig nogle ting at overveje i løbet af foråret.

 • Hvis du har planer om at tilføje planteliv til din væg vand springvand, foråret er det bedste tidspunkt at gøre det.
 • Du kan også genindføre over-overvintrede planter i foråret og dele dem, hvis det er nødvendigt.
 • For planter, der allerede er etableret i din væg vand springvand, forår er det tid til at befrugte dem.