Springer vs Brittany Spaniel

Springer vs Brittany Spaniel
Brittany hvalp.

Springer vs Brittany Spaniel: Hvilken race er den bedste jagthund?

Battle of the Sporting Hunde: Springer vs Brittany Spaniel

Generelt jagthunde gøre fabelagtig kammerater, fordi de har været race at arbejde så tæt sammen med folk. De er som regel ganske let at træne til markarbejde, og de færdigheder, de lærer der fremførsel pænt til andre aktiviteter, såsom agility forsøg og fly ball konkurrencer.

Energi er aldrig en mangelvare med sportslige racer; de er altid klar til at gå, når du er, og blot vente på dig til at give dem signalet. Som man kunne forvente, denne indavlede karakteristisk for samarbejde også gør disse hunde vidunderlige familie kammerater. Du kan arbejde på det område, og lege og kæle med dem derhjemme. Hvad mere kan man bede om?

På grund af deres forbindtligt naturer, de normalt får sammen ganske godt med andre hunde af samme type, med undtagelse af nogle mindre racer, der kan opfattes mere som felt stenbrud end andre hjørnetænder. Når det er sagt, en ordentlig introduktion og indledende kontrol er som regel nok til at integrere begge typer af hunde i samme husstand.

I en gruppe af hunde kendt for deres ynde, skønhed og atletiske, to racer især skiller sig ud fra konkurrenterne: den engelske Springer Spaniel og Bretagne. Lad os finde ud af hvorfor.

Springer

Nogle sportsfolk ville ikke overveje at tage nogen anden end den engelske Springer Spaniel racen i feltet med dem. Disse hunde er meget opmærksomme på deres ejere 'enhver bevægelse og praktisk forudse deres næste kommando.

Brittany

For andre, ingen anden jagthund sammenlignes med den talentfulde Bretagne Spaniel. Koncentrationen disse hunde viser, når de er på jobbet er intens, og de helt sikkert kan klare sig med de bedste af de pointer racer.

Hvem er den bedste?

Er en race ærligt bedre end den anden? Lad os gøre en lille side-by-side sammenligning.


Springer vs Brittany Spaniel
Springer

Springer vs Brittany Spaniel
Brittany
Springer vs Brittany Spaniel
Karakteristisk Springer Brittany
Oprindelsesland England Frankrig
Højde Medium Let læseligt race, cirka tyve inches høj ved skulderen Mellemstore race, ca. nitten inches høj ved skulderen
Vægt Fyrre-5-50 pounds Tredive til fyrre pounds
Frakke Moderat lang med ekstra behæng på ben, bryst, ører, bryst og hale Tæt, flad og nogle gange bølget med blot en smule behæng på brystet
Kaste Moderat til svær Lys
Temperament Venligt, ivrige og lydig, men kan blive alt knyttet til ejer og neurotiske, hvis efterladt alene for længe Alert, intelligent og kærlig, men også uregerlige hvis ikke udnyttet nok
Trainability Cooperative og ivrig efter at behage, men blød og skal håndteres med forsigtighed Hurtige elever, men ikke reagerer godt på barske skæld
Felt brug Skyl fuglevildt ud af børsten Pointer og retriever
Motion behov Moderat høj Høj
Den forventede levealder Fjorten år Tolv år
Sundhedsproblemer * Blindhed * Hip dysplasi * Epilepsi * von Willebrands sygdom * Rage syndrom * Hoftedysplasi * Epilepsi * Kroniske øreinfektioner
Westminster BIS Seks Ingen hidtil

Og vinderen er ...

Ærligt, sammenligner Springers til Brittanies er som at sammenligne æbler med appelsiner. Disse racer er så nært matchet, at det virkelig kommer ned til to punkter: præference og formål.

Personlig præference

Hvilken race tror du er mere attraktiv? Den Springer med sine smukke øre møbler og smukke lever pels er bestemt imponerende, men der er noget, der taler for Streamline, ingen nonsens build af den klassiske Bretagne. Når det kommer til gode udseende, det hele er et spørgsmål om personlige præferencer.

Formål

Formål er en lettere punkt at definere. Alt taget i betragtning lige, har du brug for en pointer, der vil pålideligt finde skjul spil og hente det, når den tid kommer? Vælg derefter Bretagne. Hvis du har brug for en hund, der vil opspore fuglevildt og skylle dem ud i det fri for dig, så det Springer er det oplagte valg.

Vores råd: få en af ​​hver, og få det bedste fra begge verdener!

Lær mere

  • Engelsk Springer Spaniel Field Trial Association
  • American Brittany Club

.