Spring Clip Art for Children

Spring Clip Art for Children


Yndig multimedieklip kan hjælpe lysne projekter, eller give lidt pizazz til noget, du arbejder på. Sæt lys på stationære, gør søde kort til børn, eller indsætte multimedieklip i et nyhedsbrev - mulighederne er uendelige.

Brug af Clip Art

Hvis du vil bruge multimedieklip i denne artikel i dine projekter:

  1. Klik på linket i billedet, og det vil åbne i et nyt faneblad.
  2. Højreklik på billedet og vælg "Gem billede som". (Mac-brugere kan også bruge kommandoen + klik for at åbne dialogboksen Gem som.)
  3. Navngiv og gem billedet på din computer.

Du kan derefter bruge billederne til at sætte ind i projekter på computeren.

LoveToKnow Spring Clip Art


Spring Clip Art for Children

Download dette bier og blomster multimedieklip.


Spring Clip Art for Children

Download denne fugle reden multimedieklip.


Spring Clip Art for Children

Download denne bunny multimedieklip.


Spring Clip Art for Children

Download denne blomst multimedieklip.Download dette forår er her multimedieklip.


Spring Clip Art for Children

Download denne sol multimedieklip.


Spring Clip Art for Children

Download denne gul, grøn og lyserød paraply multimedieklip.


Spring Clip Art for Children

Download denne rød og hvid paraply multimedieklip.


Spring Clip Art for Children
Download denne pink og lavendel paraply multimedieklip.

Spring Clip Art for Children

Download denne blå, lavendel og turkis paraply multimedieklip.

Ekstra Clip Art Kilder

Disse er nogle af de større websites med royalty-fri billedsamlinger:

Clip Art Guide

For farvebilleder, Clip Art Guide er et velorganiseret og meget komplet ressource katalogiseret efter nøgleord. Det er især nyttigt for børn, fordi det illustrerer begreber som deling. Du har til at betale en lav-abonnement omkostninger for fuld adgang til webstedet, men det giver langt mere end bare Spring billeder.

Klasseværelset ClilpArt site

Ikke alle multimedieklip billeder er tegnefilm. Klasseværelset ClipArt websted har fuld-farvefotografier af blomster og andre scener fra naturen. Disse kan virkelig lysne et værelse, når der kan være regn skyer udenfor. Billederne har et vandmærke på dem, men det er den eneste ulempe ved denne gratis hjemmeside.

Karens Whimsy

Karens Whimsy udnytter ældre manuskripter til at scanne og skabe mange sort-hvide stregtegning clip art billeder af planter. Disse kan bruges til at skabe farvelægning ark til børnene eller endda felthåndbøger for ældre børn. Hvert billede har sin videnskabelige navn på det, hvilket gør det et godt læringsmiljø vejledning. Du behøver ikke at bruge dem som de er, selv om. Giv børnene noget garn, googly øjne og lim, og du kan have en dag med at skabe Spring monstre ud af disse offentlige domæne plant billeder.

Software Kilder

Husk, at mange tekstbehandlingsprogrammer som Word kommer med omfattende clip kunstsamlinger, så du kan få multimedieklip venter på dig på din computer. De vil ikke have så mange som du finder på nettet, men de er let adgang og ofte en højere opløsning. En anden mulighed er at købe en særlig multimedieklip softwareprogram eller digital scrapbooking software.

Spark Kreativitet

Der er en masse måder at bruge disse billeder til at hjælpe gnist kreativitet. Giv dem til børn på et blankt stykke papir og lad dem skabe påske eller Mors dag kort. Lav et banner til dit hjem til blot velkommen forår. Tilføj glitter til blomsterne, eller bomuld til bunny at gøre billederne virkelig pop på en plakat. Uanset hvordan du bruger dem, er de sikker på at inspirere og opmuntre dine børn til at nyde foråret.