Spring Booze: 3 Fun Happy Hour Drik stedfortrædere

Happy hour drikkevarer kan blive set på som din belønning for at sætte i en lang dag på arbejdet, eller blot en måde at afvikling din dag i en meget afslappet og måske endda lidt bedugget måde. Mens alkoholiske forbrug er fint i moderate mængder, der er et skridt videre, at du kan gå til virkelig forfølge en sundere livsstil. Du skal blot erstatte sunde drikkevarer til sprut, du normalt ville hengive sig under happy hour. Happy hour er faktisk ikke andet end en marketing begreb udtænkt af virksomheder at narre folk til at give dem mere forretning under typisk langsom hverdage, generelt fra mandag til torsdag. Udtrykket selv opstod i den amerikanske flåde i 1920'erne og havde intet at gøre med alkoholforbrug. Her er tre sjove happy hour drikke erstatninger.

1. Acapulco Gold

Hvis du ønsker en værdig erstatning for dit alkohol under happy hour, så ser ikke længere end et Acapulco Gold, som du stadig kan tænke på som en perfekt sjov drink, undtagen uden sprut. Alt det består af, er de ikke-alkoholiske ingredienser i ananas juice, kokos fløde, piskefløde og grapefrugtjuice. Præparatet kunne ikke være mere let, og forberedelsestiden kunne ikke være kortere. Alt det kræver er at blande alle fire ingredienser sammen i en cocktail shaker og derefter belaste dem med krakket is. At tjene, bare få dig en dejlig highball glas og fyld den op med Acapulco Gold.

2. Babylove

Der er ingen som helst grund, at dine happy hour erstatninger ikke kan være sundt ud over at være sjovt. Den Babylove er den perfekte kandidat til at passe dette kriterium. I dette tilfælde, alt hvad du behøver, er en banan, kokos mælk, nogle almindeligt fløde, banan sirup og også ananassaft. Kokosmælk er elsket af veganere, og det har også vist sig at har antimikrobielle egenskaber. Bananer automatisk kommer med en tilbøjelighed til at reducere risikoen for kræft hos både mænd og kvinder, samt vitamin C og B6 og kalium. For at gøre denne drik, bare kombinere alle ingredienser undtagen banan i en cocktail shaker med knust is, og derefter ryste godt. Efter rystning, stamme væsken over knust is og hæld det i en Collins glas. Serveres ved topping det med skiver af banan.

3. Batman Cocktail

Hvis Bruce Wayne var en virkelig, levende person og ikke nogle hemmelige identitet i DC tegneserier, kan du vædde på, at dette ville være hans foretrukne ikke-alkoholiske drikke. Virkelig nemt at blande op, alt hvad du behøver, er appelsinjuice, nogle grenadine og kun ét udsnit af en appelsin. Sæt nogle isterninger i et Collins glas, og derefter hælde både appelsinsaft samt grenadine lige over dem. Udfyld denne drik ved omrøring saft og grenadine godt før du tilføjer den pågældende del af en appelsin som Topper.