Sportsdrikke vs Vand: Hvilken er bedre for motion?

Debatten om sportsdrikke vs vand som bedre motion drik vedrører en række faktorer, hvoraf de vigtigste er ordentlig hydrering. Under udøvelsen, den menneskelige krop mister mere vand end under normal aktivitet gennem sved; dette vand skal udskiftes for at opretholde kroppens sundhed.

Vigtigheden af ​​væskeerstatning

Inden jeg undersøger fordelene ved sportsdrikke vs vand bør exerciser forstår vigtigheden af ​​væskeerstatning. Mens hæve pulsen og arbejder ud, kan musklerne være gavnligt for kroppens sundhed (kroppen mister vand ved et langt højere tempo end normalt). Jo varmere temperatur og jo mere intens motion, jo mere vand tabt. Ifølge den amerikanske College of Sports Medicine i gennemsnit mennesker mistede 2% til 6% af deres kropsvægt i løbet af træningspas.

Den menneskelige krop bruger vand til at regulere kropstemperaturen, transport ilt og næringsstoffer og bortskaffe affald. Størstedelen af ​​blod - og dermed størstedelen af ​​det menneskelige legeme - består af vand. Hvis kroppen bliver dehydreret, kan exerciser føler kramper, træthed og svimmelhed, eller erfaring endnu mere alvorlige problemer såsom hedeslag og hedeslag.

Vand

Når drøfter sportsdrikke vs vand, er ingen vil hævde, at vandet et dårligt valg. Tværtimod, ren, filtreret vand er den bedste drink med at fugte kroppen, før, under og efter træning, da det let absorberes af kroppen uden filtrering.

Sport Drinks

Sportsdrikke gør tilbyde nogle fordele, når man sammenligner sportsdrikke vs. vand. Mens vandet rent faktisk virker bedre til væskeerstatning, sportsdrikke er ofte mere tiltrækkende for ganen. Med andre ord kan mennesker, der nyder smagen af ​​sportsdrikke drikker mere af en sportsdrik, end de ville vande; dette vil føre til bedre hydrering.

Sportsdrikke også indeholde elektrolytter og kulhydrater. Under træning i korte perioder ad gangen, er det ikke nødvendigt at udskifte elektrolytter; dog kan atleter og maraton deltagere udøver for tidsrum af en time eller mere gavn af elektrolyt udskiftning i særdeleshed. Kulhydrater giver kroppen energi. Når kroppen forbrænder kalorier, den har brug for kulhydrater for at erstatte energi tabt. Jo længere træning, der er behov for de flere kulhydrater.

Drikkevarer skal undgås

Undgå carbohydrated sportsdrikke og energidrikke, som sukkeret i disse drikkevarer vil tilbyde tomme kalorier og kulhydrater giver kun korte byger af energi uden gode langsigtede virkninger.

Vedligeholdelse Korrekt Hydration

Hold vand eller en sportsdrik inden for rækkevidde på alle tidspunkter i løbet af atletisk aktivitet og træning. Drik ofte under aktivitet, men sørg for at drikke før og efter aktivitet samt. Når folk føler sig tørstig, er kroppen fortæller dem, at er allerede dehydreret. Drikke selv før kroppen føles tørstig er den bedste måde at undgå dehydrering skader. Drik et gennemsnit på 4-6 ounces væske hver 15 minutter i løbet af intense perioder med aktivitet.

Sportsdrikke vs. vand kommer ned til længden og intensiteten af ​​en atlet eller exerciser s træning; vand er aldrig et dårligt valg, men der er fordele ved at supplere en træning med nogle sorter af sportsdrikke samt. Vigtigere end at vælge mellem de to er at opretholde en ordentlig hydrering før, under og efter træning.