Sports Apparel: Workout shirts Tips

V-hals Sports shirts holder dig kølig på varme dage

Hvis du føler selvbevidst i en tank top eller fuld længde bh top, overveje en kortærmet v-hals top til varmt vejr træning. Mange stil fitness skjorter har v-hals, der subtile, ikke kaster. Ligeledes kan alle med en stor hals finde v-hals fitness skjorter mere behageligt for enhver aktivitet. En advarsel: Hvis du ikke normalt slid v-hals, så glem ikke at anvende solcreme til din øvre bryst før gå ud til din solrig sommerdag træning.

Compression Workout shirts Combat Upper Krop Træthed

Når du er ude efter en workout shirt, den første ting at huske er, at størrelserne varierer med mærker og stilarter. Nogle atletiske skjorter har en monteret silhuet, mens andre har en løs, afslappet pasform. Ideelt, prøv en skjorte på, før du køber den. Hvis du køber en skjorte som en base lag, kan du ønsker den mindste af to størrelser, så det passer tættere på din hud, men hvis du køber en tungere skjorte til at bære som et ydre lag, kan du opleve, at en størrelse større end din sædvanlige skjorte størrelse er mere behageligt.

Nogle atletiske skjorter beskriver størrelser baseret på brystet målinger. For at bestemme dit bryst størrelse, kan du bruge en målebånd og måle omkring det bredeste sted på brystet, indpakning under armene og omkring skulderbladene.
Athletic skjorter også kan beskrive størrelser i form af ærmelængde. For at bestemme ærmet længde, placere en skjorte fladt på gulvet, og bruge en struktur målebåndet at måle fra midten af ​​bagsiden af ​​halsen, på tværs af toppen af ​​skulderen og ned til håndleddet.

Nogle sportsgrene shirts er tilgængelige i petite og høje størrelser; petite shirts er generelt skæres 1 cm kortere i torso længde og 1,5 inches kortere i ærmelængde. Tall størrelser er generelt skåret 1,5 inches længere torso længde og 2 inches længere ærme længde.

Klassisk bomulds T-shirts er toppe til Casual Wear

Svedtransporterende stof er det bedste for træning, men når du er kommet hjem og taget et brusebad, der er ikke noget som din foretrukne klassiske bomuld T-shirt til kører ærinder, gå tur med hunden, hvilket gør middag eller mageligt derhjemme. Bomuldsjersey strik t-shirts er bløde, men robust, og svært at slå til daglig komfort. Bomuld t-shirts kan maskinvaskes på en normal eller blid cyklus med standard rengøringsmiddel, og de fleste etiketter siger, at de kan tørres i tørretumbleren. Men hænge dem til tørre, hvis du er bekymret over svind; bomuld t-shirts har en tendens til at krympe lidt, når maskinen tørret.

Ingen Handsker? Håndvarmer Sport shirts til undsætning

Du træder udenfor og begynde at køre og indse, "Det er koldt, og jeg har glemt mine handsker." Heldigvis har sportstøj fabrikanter anerkendt mine prøvede og sande løbere løsning af tucking mine hænder i mine skjorteærmer. Flere fitness shirts, såsom Nikes vintertræning rullekrave, har indbygget "handwarmers."

Hvordan gør de det? Ærmerne på håndvarmer atletisk shirts er et par inches længere og har thumbholes for dig at tilslutte dine tommelfingre igennem og trække stoffet for at dække ryggen og håndfladen.

Pro: Du har nogle hånd varme uden at bekymre sig om at miste handsker, hvis du får varm nok til at tage dem ud.

Den con: Dine fingre er stadig udsat for, men tynde microfiber handsker vil holde dem varme og give dine tommelfingre til at passe gennem håndvarmer thumbholes.

Sport shirts med Ventil til en slags Paneler Lad huden ånde

Shirts med strategisk placerede mesh paneler til ekstra ventilation og åndbarhed er en nyere tendens i sportstøj. Flere mærker, herunder Nike, Champion, og Adidas tilbyder fitness skjorter i lang- og kortærmede stilarter med mesh paneler i sved-udsatte områder, såsom armhuler, ryg og bryst. Den ekstra ventilation gør en skjorte med Meshindsatse et godt valg for en base lag under en vest eller jakke i koldt vejr.

Mock Turtles Hold din hals hyggelig men ikke-sammentrukne

På kølige forår eller efterår dage, og på kolde vinterdage, en mock turtleneck sports skjorte holder den kolde luft fra blæser ned din hals, så du føler dig mere komfortabel og mindre distraheret af vejret under træningen.

Mock rullekrave er ikke så høj og tætsiddende som en traditionel rullekrave, som du måske bære henkastet under en sweater, så du ikke føler, at stoffet snærende dine bevægelser, og det vil ikke blande sig med en jakke krave eller hætte .

Mock rullekrave workout skjorter i svedtransporterende stof gør en stor base lag til at bære under en jakke eller vest, eller de kan bæres oven på en anden langærmet t-shirt i ekstremt koldt vejr. Den dobbelte lag af lange ærmer vil fælde varmen og hjælpe med at holde dig varm.

Half-Zip Sport shirts Giv dig plads til at lufte

Sport shirts med lynlås, der kommer til midten af ​​brystet er stor for dage, hvor det er køligt, når du starter din træning, men du ved, du vil varme op, når du komme i gang. De fleste sportstøj producenter tilbyder workout skjorter i halv-zip stilarter. De halv-zip fitness skjorter har også stand-up kraver, der danner en mock rullekrave når zippet op for ekstra varme. Nogle halve lynlåse har lynlås på ærmerne til gelpakninger eller sidelommer, der holder nøgler og handsker. De fleste halve zip workout shirts er langærmet, kan du finde kortærmet halve lynlåse, hvis man ser, hvor cykling tøj sælges; mange cyklister foretrækker monteret kortærmet toppe med en halv-lynlås.